Gość konstant Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Wyszla. Poprawie framerate. (wylacznie tryb single). Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Wyszla.Poprawie framerate. (wylacznie tryb single). w notce Konami pisze, że rozwiązuje problemy na SDTV, na HDTV też widać różnice? Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Jakie oznaczenie ma patch?? 1.20?? Bo zrobił mi sie znowu update dzis i zastanawiam sie czy to nowa latka czy stara sie zainstalowala znowu ) Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Poprawili framerate ??gra już nie zwalnia? Cytuj
Gość konstant Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) Ja pisalem odnosnie patcha 1.10 (bo polaki899 nie napisal dokladnie o ktorego patcha chodzi). Co i gdzie poprawia to bylo pisane kilka stron wstecz. A dzis faktycznie wyszedl 1.20. Edytowane 29 stycznia 2008 przez konstant Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Czy mógłby ktoś odpisać na moje pytania zadane wyżej? Co do patcha 1.10 - to kaszana - może i nie ma dropów wiele ale grafika jest 3x gorsza od tej w demku:( - pikseloza (rozdzialka na oko 800:600) Zobaczymy co da 1.20 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 1.20 leciutko poprawia framerate na HDTV, na wide są czasem dropy, na normal long nie ma praktycznie wcale, choć jeśli wierzyć Konami, patch dotyczy głównie właścicieli SDTV i poprawia problemy z obrazem Cytuj
Gość konstant Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Co do patcha 1.10 - to kaszana - może i nie ma dropów wiele ale grafika jest 3x gorsza od tej w demku:( - pikseloza (rozdzialka na oko 800:600) Gadasz glupoty ze az glowa mala. 3x gorsza grafa niz na demku? Rodz. 800x600? Dobre Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Toż mam na dysku demko PES 08 i tam jest super grafika, trafia HD jak i zawodnicy, kiedy pełną wersję odpaliłem z patchem to normalnie szok. Pikseloza, myślałem że to wina tv, że coś przestawiłem itp. Ale odpaliłem demko i poprostu super w porównaniu do pełnej. Ściagnij demo i porównaj - różnica ogromna. No oczywiście w demku są dropy niewielkie ale no bez przesady żeby 2006 lepiej wyglądała niż 2008 Kto pomoże mi odnośnie tego przepychania się na PS3? Cytuj
leon107 1 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Czy jest jakis patch z oryginalnymi herbami premiership Cytuj
Dark Seth 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A gdzie niby jest ta opcja bo nigdzie jej nie widziałem. na ekranie save (tam gdzie masz te 20 blokow) poszukaj napisu "change folder" http://fotozrzut.pl/zdjecia/7273306234.jpg Stary, gdzie?? Bo mnie już krew zalewa jak fajna brama wpada, a nie ma gdzie zapisać Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Piszę tu, bo w odpowiednim temacie nie było odzewu. Czy jest ktoś chętny na ustawkę pod achivementy online? (mi zależy na free kicku głównie) Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Czy w wersji na PS3 jest coś takiego jak MISJE? Np. Dribling, podanie, strzal z freekicka czy achievementy jak to byulo we wszystkich PESach - chce poćwiczyć? Gdzie w ogóle sprawdzić jakie mam achievementy jak nie ma PS Home? Jak się zastawiać i przepychać no do KU... CPU podbiega z tylu odpycha i nie mam pilki a jak ja chce zabrac to albo faul albo brama dla CPU Czy w ogole jest mozliwosc gry w necie bo ostatnio zagralem i normalnie ping 2000 - teleportacje ze szok. Czasami plka od mojego bramkarza teleportowala do GK przeciwnika;P Cytuj
zajman 18 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 W wersji na ps3 nie ma co się za dużo zastawiać bo dużo strat z tego natomiast w wersji na ps2 to już zupełnie inna bajka :evil: Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Ale to jak odebrac dla kompa pilke od tylu lub z boku? Jak walczyc o pilke w powietrzu? Ktorym przyciskiem Cytuj
Dark Seth 0 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Ponawiam pytanie: da się zapisać więcej niż 20 powtórek? Bo ja nigdzie nie mogę znaleźć opcji change folder. Mowa oczywiście o wersji PC. Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 nie ma co tutaj pytac - widac ze nikt nie gra tu w pesa, trzeba na oficjalna stronke pesa wejsc i tam odpowiedza na forum Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 W tym roku PES-a niebyło,wyszła tylko wersja DEMO.Bo to co KONAMI robi z seria od kilku edycji prosi o pomste do nieba.Sam jestem wielkim fanem PES-a i wtym roku niewytrzymałem i sprzedałem.Moze w nastepnym roku bedzie pełna.hehe ^_^ Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Watpie abys byl fanem nieznajac wszystkich przyciskow i ruchow w grze - no chyba ze wiesz ale nie chcesz napisac Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) Kupiłem bratu na all.....o nowego PESa 2008 na PS2 i teraz pytanie . Warto pożyczyć i pograć online czy dalej żyć jakby seria skończyła się na Pro Evolution Soccer 5 ??? Edytowane 1 lutego 2008 przez malin1976 Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Ja swojego PES-a (na PS3) odebrałem dzisiaj i ... wyłączyłem po 5 minutach. Naprawdę podziwiam wszystkich którzy w "to" grają. Kto porzucił uprzedzenia i "sprofanował" napęd nową Fifą, nie wytrzyma więcej jak 5 minut z sieczką od Konami. Mimo wszystko cieszę się, że mogłem przekonać się na własne oczy jak to wygląda. Nię będę się przynajmniej zastanawiał na tym, która piłka jest w tym roku lepsza. Szacunek dla wszystkich ! Cytuj
dragon83 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Zna ktoś przepisy na aktualne stroje reprezentacji narodowych i klubów z Premiership? Gram na PS2 i sam robie wszystko! Cytuj
krzystofik 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 W tym roku PES-a niebyło,wyszła tylko wersja DEMO.Bo to co KONAMI robi z seria od kilku edycji prosi o pomste do nieba.Sam jestem wielkim fanem PES-a i wtym roku niewytrzymałem i sprzedałem.Moze w nastepnym roku bedzie pełna.hehe Jeśli komuś nie odpowiada nowy PES niech poprostu nie gra jak nie potrafi. W PES 5 jest sporo niewybaczalnych błędów których niema w PES2008, np. faule z d**y, można było faulować ile wlezie a i tak sędzia nie karał kartkami. Nienaturalna przewaga obrońców nad napastnikami. Przykładowo biegnie dwóch zawodników do piłki byle jaki Bąk (Bosacki itp.) i Henry, dlaczego zawsze ten duuuuuuuuużo badziewniejszy zawodnik był lepszy ??? Tego nie wie nikt. Ci którzy sądzą że pseudo symulator gały pes5 jest lepszy od PES2008 są niedowiarkami którzy zawsze będą chwalić to co już minęło. Ja osobiście uważam że PES2008 jest to najlepsza część serii ever Jedyna gra która może jej odebrać fotel lidera to PES 2009 bądź PES8 To tyle mojej dygresji analogicznie miała sie sytuacja z pes5 kiedy miał swoja premiere, pamietam wtedy ludziska też bruździli pes5 tak jak teraz robia to z pes2008. Każdy kolejny pes byl fee wg was. To daje sporo do myslenia. Ale myslenie (niestety) jest domeną tylko ludzi inteligentnych. Mało jest takich w tym topicu :0 Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Przecież jest tyle PESów że każdy może sobie wybrać który mu bardziej odpowiada . Jedni lubią faule z dupy , inni przewagę ataku nad obroną , jeszcze inni wyniki jak w hokeju . No ale jak ktoś jest niewolnikiem serii i gra na turniejach to już inna sprawa . Każdy PES jest do pogrania . W każdego grałem lub zagram ( PES 2008 ) To jak z tą grą przez net w PESie 2008 jest ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi