Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Jak skutecznie odbierać piłke i pokrywać zawodników ? Najbardziej sprawia mi to problem w sieci. Każdy gracz próbóuje mnie zaczymać a mi jakoś się nie udaje. Albo fauluje albo zero reakcji. Czytałem w poradniku, że należy użyć RB + A lub B, ale to nie działa. Pogli byście mi pomóc ?
Opublikowano 7 kwietnia 200817 l pisze tu bo nie ma gdzie. jaka czesc najlepiej kupic na 360tke? zalezy mi na graniu przez net, liczy sie to ile ludzi gra i w jakich warunkach.
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Stary - kupuj 6tke. Najlepsza czesc serii - Online gra sie bez lagow - jest komunikacja i grywalnosc nadal na poziomie. Wraz z wersja 2008 KONAMI siegnel dna. Juz mogli wam 6tke skonwertowac na PS3, a nie wypuszczac takiego bubla ! Przeciez to do sprzedazy nie powinno byc dopuszczone w ogole.
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Witam Ostatnio dorwałem PES2008 na ps3 wercja usa Mam pytanko Konami wypuściło patcha poprawiającego nieco ten slideshow w single player Jak mam go ściągnąć? W opcjach nie ma zadnej funkcji? Na początku gra nie informuje że jest jakiś dodatek (jak np w GT5 prolog)?
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l Autor Dziwna sprawa , mi na wersji eu przy starcie gry wyskakiwało okienko do 120 megowego patcha i bez niego zagrać się nie dało.
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l zajman666 grasz po hdmi czy na zwykłym tv Oczywiscie cały czas jestem online Moze wersja usa nie ma patcha Co tu robic Na stronie konami piszą ze patch poprawia kompatybilność z wyswietlaniem na tv sd (dodatkowo usprawnia przecież ten slide show w singlu ale o tym słowa nie piszą-no chyba ze sie myle) Wiec gdybym podłączył do wzykłego tv to by gra sie odblokowywała i ściągła i póżniej znów przełączył na hdmi CZy ta kombinatoryka w ogóle ma sens.... Edit: zawsze odpalałem gre będąc zalogowanym na moje główne konto polskie (europejskie -na jedno wychodzi) Ale gdy sie przelogowałem na konto założone w us stpre i odpaliłem na nim gre też nic nie pobierało... Edytowane 23 kwietnia 200816 l przez shaughnessy
Opublikowano 8 maja 200816 l Granie padem od Xa360 jest troszkę upierdliwe. W obronie staram się wyjmować piłkę jak najczęściej manualnie, bez LT + A (L1+X), ale jak tylko wcisnę A to zawodnicy zachowują się jak porąbani. Przebiegają przed zawodnikiem z piłką jakby go nie widzieli, przepuszczają piłkę między nogami, lecą nie wiadomo gdzie. Zapewne moje braki techniczne to wszystko uwydatniają, ale niesmak pozostaje. Poćwiczę i się zobaczy. Jest jeszcze jeden element, który wybitnie mi nie odpowiada. Chodzi mianowicie o widowiskowość, a raczej jej brak przy zdobyciu gola. W poprzednich odsłonach był to "słyszalny", charakterystyczny element, który podbijał niesamowicie adrenalinę. Tutaj gole o niebo lepiej prezentują się w podsumowaniu niż we właściwej rozgrywce. Niedobrze...
Opublikowano 9 maja 200816 l Autor Granie padem od Xa360 jest troszkę upierdliwe. W obronie staram się wyjmować piłkę jak najczęściej manualnie, bez LT + A (L1+X), ale jak tylko wcisnę A to zawodnicy zachowują się jak porąbani. Przebiegają przed zawodnikiem z piłką jakby go nie widzieli, przepuszczają piłkę między nogami, lecą nie wiadomo gdzie. Zapewne moje braki techniczne to wszystko uwydatniają, ale niesmak pozostaje. Poćwiczę i się zobaczy. Spróbuj robić timingowo tzn nacisnąć A raz w momęcie kiedy możesz odebrać piłke / masz ja na wyciągnięcie nogi , w obecnych pesach jest to bardzo trudne ( w pes 5 nie było ) ale naprawde lepsze niż ciągłe trzymanie A . Zbadaj :]
Opublikowano 26 maja 200816 l Może i nie dotyczy to stricte PESa2008, ale całej serii, ale czemu nie KLIK Edytowane 26 maja 200816 l przez Ari
Opublikowano 4 czerwca 200816 l jest jakis option file uwzgledniajacy kadry reprezentacji na euro? chodzi mi o wersje ps3.
Opublikowano 9 czerwca 200816 l Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2.
Opublikowano 9 czerwca 200816 l Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2.To samo tylko wersja na X'a 360 (podejrzewam, że nie ma różnic).
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2.To samo tylko wersja na X'a 360 (podejrzewam, że nie ma różnic). http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=183633
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Witam czy na NEO 6mb da sie pograc w PRO2008 bez llagow ? bo neiwiem czy kupowac bo podono problemy sa z pingiem ?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Gram już 4 sezon w Master League i zdziwiło mnie jak sobie chciałem znalezc Dide, a tu pyk, nic nie znalazło Piłkarze w ML mogą kończyć kariery czy jak ?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Autor No tak ale po połowie albo całym sezonie pojawia się jego 17 letni odpowiednik (słabe staty ale jak urosną to killer) u mnie gra 17 letni maldini , cafu , van der sar Edytowane 26 czerwca 200816 l przez zajman
Opublikowano 25 czerwca 200816 l A to takie cos dzięki za pomoc, mam nadzieje, że Dida się jeszcze pojawi A i jeszcze jedno pytanie, na jakim poziomie trudności gracie ? Ciągle grałem na Top Player, ale coś łatwo jest, to chyba najłatwiejsza część ze wszystkich pes'ow co wyszly Teraz zmieniłem na professional i 5 minut i jakoś trudniej jest, wiem, że chyba w pes'ie 5 tak było, że na 5 gwiazdkach sie trudniej grało niż 6. Edytowane 26 czerwca 200816 l przez Jared
Opublikowano 4 lipca 200816 l Js dobie grałem w PES2008 na PS2 i patrzcie co wylookałem Czy to nie dziwne O kuźwa, (pipi).łem! xD To jest 'Pan Rączka' z filmu Scary Movie 2. xD
Opublikowano 18 lipca 200816 l nie wie moze czasem ktos gdzie moge znalezc jakies informacje o turniejach w pes2008 (ps3) w wielkiej brytanii???
Opublikowano 18 lipca 200816 l Autor Powiem ci że większoścx turów w GB jest organizowana online ,na offlinowych frekfencja jest mniejsza niż u nas na turniejach w tekkena
Opublikowano 24 lipca 200816 l Niech ktos mi powie, w jaki sposob udaje sie faule? Mam wersje na X360, ale przypuszczam, ze w kazdej jest tak samo.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Do mnie dziś przyjdzie. Spędziłem wiele czasu z FIFĄ 08 i byłą to naprawdę godna pozycja. Jeśli chodzi o PES 2008 to sprawdziłem demo i rewelacji nie ma, ale da się pograć przynajmniej offline i achievów można nabić. Narazie dla mnie najlepszy był PES5, szóstka na X360 była znośna wg. mnie. Taki radosny football a i online idzie pograć. Zobaczymy co zaoferuję 2008. pozdro
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Jak to jest ze skrzydlowymi w tym Pesie? Lewonoznego na ktora strone ustawic? Na lewa zeby mial lepsza mozliwosc wrzutki czy na prawa - strzal?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Każdy manager stawia lewonożnego na lewą stronę co by lepiej dośrodkowywał, takie jego zadanie nr jeden.