Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś polecić Time Crisis 4 ? Chętnie bym postrzelał ze spluwy , ale nie wiem czy warto za cenę 270pln-ów .

Nie warto, bo szybko nuda gra!

Opublikowano
Nie warto, bo szybko nuda gra!

"... bo szybko nuda gra!" - ?!? Pisząc takie coś mam nadzieje że posiadasz Time Crisis4 , bo odradzanie w ciemno nie bardzo mi się uśmiecha. Na innym forum wyczytałem że dla lubiących te klimaty gierka jest bardzo dobra i oddaje pałera PS3 .

Co wy na to??

Opublikowano

Mam pytanie, bo zebrałem 200 zeta i szukam dobrego tytułu. Oscyluję pomiędzy ""Turok"', a ;'''BlackSite"" . Na forum cicho o tych tytułach .

Grał ktoś w któryś z nich? Co o nich sądzicie?

• Minusik 1
Opublikowano

W takim razie chyba faktycznie łyknę Timeshift'a .Teraz można go dosyć tanio kupić .Pozostałe poczekam ,aż stanieją.

Okej,dzięki.

• Minusik 1
Opublikowano

Jak chcesz kupić dwie z tych to tylko Burnout i Devil.

W konfrontacji z nimi Assassin's nie ma szans pomimo ,że to też dobra gra

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że chodzi o on-line ;) Tak więc chyba najlepiej Burnout. Chyba, że koniecznie chcesz FPS'a to kup CoDa 4 i dołącz do naszego grona ;) Jak dla mnie to UT3 to za szybka gra jak na pada (szczególnie single na hardzie :P)

EDIT: Tak więc, jak już napisałem powyżej, Burnout ;)

Edytowane przez Tomasson225
Opublikowano

Co lepsze??

GRAW 2

czekac na Vegas2 i kupić w maju

Kupić teraz Vegas 1

Kupić WArhawka??

I jeszcze jedno:

jakie headsety polecacie?? [do 50 zł najlepiej]

Pozdrawiam