Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co lepsze??

GRAW 2

czekac na Vegas2 i kupić w maju

Kupić teraz Vegas 1

Kupić WArhawka??

I jeszcze jedno:

jakie headsety polecacie?? [do 50 zł najlepiej]

Pozdrawiam

Osobiscie polecam GRAWA.Gra bardzo popularna swego czasu na xboxie nie wiem czemu jakos na PS3 przeszla bez wiekszych emocji.Przedewszystkim super klimat,ladna grafika niesamowite akcje polecam;)

Opublikowano

Moim zdaniem Vegas 1 bylo fajniejsze od GRAW 2. Ale to moje skromne zdanie. Niestety graficznie Vegas chyba bylo odrobine gorsze - mniej widac. Jednak dluzsze i cala akcja ciekawsza. GRAW mnie zmeczyl dosc szybko...

Vegas 2 ma byc znacznie lepsze graficznie.

Szczerze mowiac nie wiem co Ci radzic...

Opublikowano

Obydwie sa fajne gry. I obydwie maja troche bledow. Rodzajem rozrywki sie uzupelniaja.

Wiec polecam Vegas bo GRAW2 duzo czesciej i mocniej chrupie - framerate. Wkurzajace.....

Opublikowano

Najlepiej na piwo i panienki :)

Moim zdaniem gra bardziej zajmujaca i na zdecydowanie dluzej jest dzis Devil May Cry 4.

Generalnie to Assassin to bardzo fajna gra, jednak dosc monotonna. Lokacje sa swietne i historia jest niezla - jednak jesli masz problemy z jezykiem angielskim - mozesz miec problemy z graniem...

Opublikowano

Tak jak pisze grzes_l, bierz Dmc4. Raz że gra dużo lepsza, a dwa że wystarczy ci na znacznie dłuzej. Mi Assassin's Creed znudził się po kilku godzinach grania, w Deemceka trzaskam od ładnych kilku tygodni i wciąż nie mam dosyć.

Opublikowano

A ja Ci polecam AC - to świetna gra, która nie ustrzegła się błędów, ale będziesz zachwycony szwendając się po miastach.

Jeśli nie znasz dobrze angielskiego, to i tak będziesz się świetnie bawił, pomimo że nie zakumasz fabuły w stopniu wystarczającym.

Same misje są bardzo schematyczne, ale tą grę trzeba zobaczyć.

Opublikowano

mam 150zł do wydania na grę. Dodam, że bardzo uwielbiam samochodówki. Posiadam Uncharted, Motorstorma RFOM, Ridge Racera7 i sprzedałem niedawno nfs pro street. Nie mam pojęcia ZIELONEGO, co by mnie zajęło na jakiś czas... Assasin jakoś mnie nie kręci, slasherów w stylu dmc nie lubie. Zastanawiam się nad Burnoutem i to poważnie, ale pytam czy wg was jest coś jeszcze wartego uwagi?

Opublikowano

Formula One albo ColinMcRae: DIRT. No i ewentualnie GT5:Prologue, ale ja osobiscie poczekam na pelna wersje a w "miedzyczasie" wezme pewnie Ferrari Challenge.

Go KIMI !!!!

Opublikowano

Lost planet. Właśnie jestem w ostaniej misji w singlu i muszę powiedzieć ze jest za(pipi)iście. Multi wciaga bo dostępna jest duża liczba map i ma fajny system levelowania postaci. NIe długo( no może trochę dłużej) wyjdzie MS2 i nikt w jedynke online nie bedzie juz pykał.

Jeśli lubisz mechy, i singla w systemie misji - tak jak w dmc to bierz LP. MS jest fajny ale stary.

Opublikowano
Lost planet. Właśnie jestem w ostaniej misji w singlu i muszę powiedzieć ze jest za(pipi)iście. Multi wciaga bo dostępna jest duża liczba map i ma fajny system levelowania postaci. NIe długo( no może trochę dłużej) wyjdzie MS2 i nikt w jedynke online nie bedzie juz pykał.

Jeśli lubisz mechy, i singla w systemie misji - tak jak w dmc to bierz LP. MS jest fajny ale stary.

W multi niestety nie zagram bo nie mam jeszcze netu (niestety). Jaki jest czas rozgrywki na singlu w LP ?

Opublikowano (edytowane)

na normalu około 12 (plus powtarzanie walk bossami) godzin jeżeli lecisz jak najszybciej. Do tego dochodzą wyższe levele trudności i w każdej misji masz do zestrzelenia pochowane cele. Coś w stylu do żab z mgs 3. Za każdą misje dostajesz punkty więc jeśli chcesz wymaksować swój wynik można spokojnie dodać kolejne 12 godzin. Moim zdaniem najważniejsi są bossowie którzy zrywają beret razem z włosami ( łonowymi ).

Edytowane przez Afroman
Opublikowano

Virtua Tenis to jedna z najlepszych gierek multi i prosze nie pisac bzdur. Multiplayer przez internet to nie jest multiplayer w ogole.

Gra samemu akurat nie jest tak fajna (choc nie mam nic do zarzucenia) jak gra z kumplem czy z trzema nawet.

Mozna grac 1na 1; 2 na 2 w roznych konfiguracjach - z kumplem przeciwko dwom komputerow, przeciwko kumplowi z komputerem (on tez z komputerem) badz w cztery osoby.

Gierka na singla jest bogata w duzo multigierek jednak tenisa trzeba troche lubic i jednak odrobine wiedziec by cieszyc sie ta gra w pelni.

Opublikowano

Sorry grzes :P Miałem na myśli właśnie brak multi przez neta :) Oczywiście, że gra w kumplami to wielka radocha i też chętnie pograłbym w tenisa ale zakupię Top Spina :/ Natomiast taka gra w pojedynke to zaczyna nudzić, gdyż sprowadza się praktycznie do grania meczy non stop i jakiś tam minigierek ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam virtua tennis od dluzszego czasu , na dwie osby gra miazdzy na 4 niszczy pokoj w ktorym gracie... singiel jest jak StardustHD czasem pograsz 2h czasem 30 min, ale jest to jedyna gierka ktora nie ruszylem , nawet przez mysl nie przeszedl mi pomysl zeby ja sprzedac, ta gra bedzie u mnie do momentu albo topspina albo virtuatennis 4.. Polecam.. szczegilnie jak masz dziewczyne ktora nie radzi sobei z pade, jak zalapie ta gierke to konsoli nie wylaczys zi z seksu nici ;/:D

Opublikowano

potwierdzam pozytywne opinie o Virtua Tennis. ja w to gram od czasu do czasu od jakichs 8 miesiecy - na razie jestem 12 w rankingu w singlu i chyba nie uda mi sie juz wejsc wyzej :D

ale w multi stanowi godna konkurencje nawet dla PESa - z tym, ze jest latwiejsza do opanowania.

Opublikowano
potwierdzam pozytywne opinie o Virtua Tennis. ja w to gram od czasu do czasu od jakichs 8 miesiecy - na razie jestem 12 w rankingu w singlu i chyba nie uda mi sie juz wejsc wyzej :(

ale w multi stanowi godna konkurencje nawet dla PESa - z tym, ze jest latwiejsza do opanowania.

Poczekaj, aż dojdziesz do gry deblowej. 1 meczyk z 2 gostkami, który jest hiper hardcorowy. - utknąłem na tym.

Virtua Tennis dużo traci na tym, że nie ma gry sieciowej.