diolek 43 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 jericho mozna brac w ciemno , gra jest mocna !! oczywiscie jak lubi sie gry w stylu painkiller czyt serious sam :-) Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Bardzo lubię FPSy i RPG, wiec szybkie pytanie, co najlepiej wybrać: RAINBOWSIX VEGAS? OBLIVION? TIMSHIFT? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Bardzo lubię FPSy i RPG, wiec szybkie pytanie, co najlepiej wybrać: RAINBOWSIX VEGAS? OBLIVION? TIMSHIFT? 1.Oblivion 2.Timeshft 3.Vegas Cytuj
FoQs 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 duuuuzy dylemat FIFA 08, Skate, PES 2008 czy Burnout? Cytuj
karol885 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Fifa 08 - najlepszy online Pes 08 - najlepiej z kumplem Burnout - najlepiej sam (czasami online) Wybiesz Sam co dla Ciebie najwazniejsze Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Panowie i Panie szukam dobrej F1 na PS3. Jest takowa? Tak w ramach Kubicomanii... Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) tylko jedna jest. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928392.asp?q=f1 Zacna IMO. Sciagnij se demo. Edytowane 27 maja 2008 przez Afroman Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Chciałem się spytać jaką grę wybrać bo mam na razie 2 Tutaj jest lista : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...amp;gr_id=28388 Którą byście mi radzili Najbardziej lubię gry typu fps,tps ,przygodowe oraz wyścigi Cena to tak do 120 zł Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Chciałem się spytać jaką grę wybrać bo mam na razie 2 Tutaj jest lista : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...amp;gr_id=28388 Którą byście mi radzili Najbardziej lubię gry typu fps,tps ,przygodowe oraz wyścigi Cena to tak do 120 zł Z listy widzę tylko dwie gry godne polecenia, Call of Duty 3 i Heavenly Sword. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Chciałem się spytać jaką grę wybrać bo mam na razie 2 Tutaj jest lista : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...amp;gr_id=28388 Którą byście mi radzili Najbardziej lubię gry typu fps,tps ,przygodowe oraz wyścigi Cena to tak do 120 zł heavenly sword w pierwszej kolejnosci Cytuj
WhiteBoy 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Heavenly Sword, Devil May Cry 4 czy Ninja Gaiden Sigma??a moze Ratchet and Clank? pomozcie bo mam dylemat? Edytowane 30 maja 2008 przez WhiteBoy Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Heavenly Sword jest najsłabsze w mojej opinii z wymienionej trójki i nie istnieje tam takie coś jak replayability(przchodzisz raz i potem może być coraz nudniej, dzięki "mnóstwie secretsów" lol). Jeśli nie grałeś w żadną z poprzednich odsłon NG na X-boxa to wal śmiało, ale miej na uwadze wysoki poziom trudności i fakt, że w przeciwieństwie do DMC4 nie będziesz się relaksował przy niej, a raczej irytował. To tyle ode mnie. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 No dobra co prawda konsoli jeszcze nie mam, ale mam już 2 gry - DMC4 i Obliviona, planuję kupić jeszcze trzecią. Zastanawiam się nad Uncharted lub Folklore, wiem że z jednej strony Uncharted to piękna grafika itd ale z drugiej strony czytałem, ze jest to niesamowicie krótka gra, oraz że jak na grę przygodową jest tu za dużo strzelania. Folklore to znowu długa gra, już po obejrzeniu trailerów spodobał mi się jej niesamowity klimat, przywołujący na myśl Medievila, zastanawiam się tylko czy przez dość duży backtracking nie będzie to nudna przygoda, czy są tam jakieś ciekawe questy itp? Jak wygląda edytor dungeonów? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Kup MGS4. A jak nie masz tyle kasy to przejdz DMC4 sprzedaj i kup MGS4. Ewentualnie GTA4 ale... kup MGS. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Nie lubię GTA, co do MGS, to raczej nie teraz, ale w przyszłości na pewno. DMC4 na pewno nie sprzedam, bo mam w zwyczaju każde DMC przechodzić po kilka razy Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Nie lubię GTA, co do MGS, to raczej nie teraz, ale w przyszłości na pewno. DMC4 na pewno nie sprzedam, bo mam w zwyczaju każde DMC przechodzić po kilka razy Jezeli wybierac z tych dwoch to polece uncharted,bo to obowiazkowa pozycja na ps3,tymbardziej ze mozna teraz znalesc za grosze.Folklor nie kazdemu sie spodoba bo jest to specyficzny rpg. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Nie lubię GTA, co do MGS, to raczej nie teraz, ale w przyszłości na pewno. DMC4 na pewno nie sprzedam, bo mam w zwyczaju każde DMC przechodzić po kilka razy Jezeli wybierac z tych dwoch to polece uncharted,bo to obowiazkowa pozycja na ps3,tymbardziej ze mozna teraz znalesc za grosze.Folklor nie kazdemu sie spodoba bo jest to specyficzny rpg. Stwierdziłem, że najpierw obczaje dema z PSstore Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Bardzo polecam The Darkness gierka za(pipi)ista jesli ktos lubi klimaty godfather lub conan to warto sprawdzic.Obliviona niepolecam giera niepodeszla mi wogole :waah: teraz zabieram sie za gta4 Cytuj
BQG 0 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Race Driver: Grid czy Ferrari Challenge :?: Grałem w demo RD: G i powiem, że widok z kamery ze środka i "fizyka" jest miodzio, ale sądzę, że będzie podobnie jak we wcześniejszych wersjach na PS2, mowa o poziomie trudności, mianowicie niektóre wyścigi są hardcorowe, nie do przejścia. Więc się waham. O F Ch nie wiem nic. Cytuj
Snake_Plissken 903 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Grał ktoś w Viking: Battle for Asgard? Czy jest to równie dobre co Spartan: Total Warrior na PS2? Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Heavenly Sword, Devil May Cry 4 czy Ninja Gaiden Sigma??a moze Ratchet and Clank? pomozcie bo mam dylemat? DMC4 lub NGS (z naciskiem na to drugie) - sporo siekania w najlepszym, hardkorowym wydaniu. Heavently to przeciętniak z ładną grafiką, w Racheta nie grałem. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Ja bym bral DMC4 dla ralksu a NGS jak chcesz sie pozytywnie powkoorviac. Cytuj
.... 2 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Nie lubię GTA, co do MGS, to raczej nie teraz, ale w przyszłości na pewno. DMC4 na pewno nie sprzedam, bo mam w zwyczaju każde DMC przechodzić po kilka razy Jezeli wybierac z tych dwoch to polece uncharted,bo to obowiazkowa pozycja na ps3,tymbardziej ze mozna teraz znalesc za grosze.Folklor nie kazdemu sie spodoba bo jest to specyficzny rpg. Stwierdziłem, że najpierw obczaje dema z PSstore no wlasnie to jest naprawde dobra rzecz przetestowac gre nim sie wyda na nia 100-200zl i dziwne, ze (tak sie przynajmniej wydaje) nikt z tego nie korzysta tylko woli tutaj zadac pytanie uncharted dobra gra czy krotka? ciezko odpowiedziec, gdyz praca i zycie prywatne sprawiaja, ze mam bardzo malo czasu na granie i dlugosc (a raczej "krótkosc")gry mi nie przeszkadza (oczywiscie sa granice) pierwsze przejscie na normal zajelo mi 8 godzin, teraz gram drugi raz z opisem, by zdobyc wszystkie medale i skarby wiec nie jest chyba tak zle Cytuj
estel 806 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 (edytowane) Ze starcia DMC4, a NGS zwyciesko wychodzi NGS. Lepszy system walki (przynajmniej jest blok ;p ). Ale ogolnie to sa dwie rozne gry. DMC4 polega na biciu przeciwnika, zeby nie mial szansy na kontre. NGS jest bardzej "taktyczny". Czesto blokujesz, rollujesz i czekasz na wyprowadzenie kontry. Co kto lubi. HS to zupelnie inny rodzaj rozgrywki. Wspaniala przygoda, ktora sie przezywa (w moim przypadku ;] ). Mi tam system walki spodobal. Wszystkie 3 gry sa fajne i we wszystkie nalezy zagrac/miec, jezeli lubisz slashery. Edit: No i teraz mnie dopadlo pytanie z topica. Zupelnie nie mam pojecia co wziac. Ostrze sobie zabki na DMC4, ale z drugiej strony ma byc premiera na PCta na dniach, wiec troche szkoda mi kasy. NGS... Mam Blacka na Xboxa. Uncharted troche krotkie i demko wcale mi jakos mega nie podeszlo. DBZ jest za malo rozbudowane (20 postaci? 4 plansze?), zeby mnie zadowolic. Myslalem nad Folklore. Demko bardzo mi sie spodobalo, a i gra nie jest zle oceniania. Byc moze jeszcze Burnout, ale gralem tylko w jednego Burnouta na PS2 (tego ostatniego chyba) i znudzilo mi sie po 1 czy 2 dniach. Moze... No wlasnie, moze co? Czekam na propozycje ;] Edit2: MGS odpada. Nie chce ogladac filmu o dziadku turlajacym sie w beczce gdzies w afganie ;] Edytowane 3 czerwca 2008 przez estel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi