grzes_l 9 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 To tak jak bys zapytal mleko czy chleb? Toz to dwie zupelnie inne bajki. Oblivion to tylko do naprawde zatwardzialych milosnikow RPG (choc uwazam sie za milosnika RPG to jednak mnie znudzil dosc szybko). Mysle ze Orange Box ma szersze grono potencjalnych odbiorcow. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Toz to dwie zupelnie inne bajki. Oblivion to tylko do naprawde zatwardzialych milosnikow RPG (choc uwazam sie za milosnika RPG to jednak mnie znudzil dosc szybko). Mysle ze Orange Box ma szersze grono potencjalnych odbiorcow. Dla zatwardziałych RPG-owców, czyli takich jak ja, jest Neverwinter Nights 2, ale na ps3 go nie ma... Ale historia Gordona też mi się podaba... I do tego Portal. No nie wiem, na co się zdecydować. Edytowane 2 lipca 2008 przez Mr. Blue Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Wzialbym obie ale OB w pierwszej kolejnosci... przy Oblivionie bedziesz mogl zostac dluzej bawiac sie w poboczne questy... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 No i to jest odpowiedż. Dzięki Zeratul. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Toz to dwie zupelnie inne bajki. Oblivion to tylko do naprawde zatwardzialych milosnikow RPG (choc uwazam sie za milosnika RPG to jednak mnie znudzil dosc szybko). Mysle ze Orange Box ma szersze grono potencjalnych odbiorcow. Dla zatwardziałych RPG-owców, czyli takich jak ja, jest Neverwinter Nights 2, ale na ps3 go nie ma... Ale historia Gordona też mi się podaba... I do tego Portal. No nie wiem, na co się zdecydować. orange box ,szersze grono odbiorcow? nie wydaje mi sie NN2 jest slaby, nie chcialo mi sie go nawet konczyc,oblivion to moja ulubiona gra.Jezeli jestes zatwardzialym rpgowcem to TES'a Iv bys juz mial. ps.jezeli mozesz to wybierz Obliviona na peceta poniewaz w internecie jest pelno ciekawych modow i dodatkow Edytowane 2 lipca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) NN2 jest slaby, nie chcialo mi sie go nawet konczyc,oblivion to moja ulubiona gra.Jezeli jestes zatwardzialym rpgowcem to TES'a Iv bys juz mial. No facet, rozumiem, ale np. tworzenie postaci: NN2 zjada Obliviona z butami. Po za tym, niesiągałem wcześniej po Obliviona z powodu wzrostu umiejętności "całego świata" wraz z umiejętnościami bohatera. Bałem się tego jak wody święcone... (Więc nawiasem mówiąc: psuje to zabawę?) ps.jezeli mozesz to wybierz Obliviona na peceta poniewaz w internecie jest pelno ciekawych modow i dodatkow Nie poto kupywałem konsolę, żeby grać na 7 letnim sprzęcie... Edytowane 3 lipca 2008 przez Mr. Blue Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) NN2 jest slaby, nie chcialo mi sie go nawet konczyc,oblivion to moja ulubiona gra.Jezeli jestes zatwardzialym rpgowcem to TES'a Iv bys juz mial. No facet, rozumiem, ale np. tworzenie postaci: NN2 zjada Obliviona z butami. Po za tym, niesiągałem wcześniej po Obliviona z powodu wzrostu umiejętności "całego świata" wraz z umiejętnościami bohatera. Bałem się tego jak wody święcone... (Więc nawiasem mówiąc: psuje to zabawę?) ps.jezeli mozesz to wybierz Obliviona na peceta poniewaz w internecie jest pelno ciekawych modow i dodatkow Nie poto kupywałem konsolę, żeby grać na 7 letnim sprzęcie... Faktycznie,to jedyny minus obliviona,dlatego proponuje wersje pc gdzie mozna to obejsc.Tak czy siak gra jest niesamowita,a jezeli juz porownywac z NN,to ten drugi ma przewage tylko w ilosci podejmowanych decyzji,chodz w Oblivionie tez wystepuja.Nie bede teraz tes'a wychwalal,powiem tylko ze wraz z Morrowindem to moje ulubione gry zaraz po serii Metal Gear Solid. Edytowane 3 lipca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Jejax 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 wiem, że się powtarzam ale czy w GRID jest lepsza rozwałka i lepszy wygląd uszkodzeń niż w Burnoucie??? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Rozwałka lepsza w Burnocie. Efekty zderzeń lepsze (i bardziej realistyczne) w gridzie. Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 No nie wiem, czy lepsze. GRiD ma IMO lepszą grafikę, a zderzenia i kraksy wyglądają bardzo ładnie, szczególnie w powtórkach. Burnout zirytował trochę wyszczególnianiem każdego zderzenia, co wydaje się fajne na początku, a po kilkunastu minutach tylko irytuje. Ale GRiD i Burnout to dwie różne gry raczej. Ta druga jest zdecydowanie bardziej zręcznościowa, ale GRiD daje IMO więcej frajdy Cytuj
WhiteBoy 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 jaka jest fajna gra w którą można grać na splicie w dwie osoby? ale cooperative a nie versus. Army of Two mam zaliczone, Resistance też już prawie. Cytuj
omo19 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Mam zamiar kupić PS3 i na pewno wybiore PS3+GTA4 na poczatek ale jednak ostatnio uslyszalem krytyczne uwagi pod wzgledem gta4 czy tam pachnie dużo Liberty City Stories?? I jak bardzo Grid różni się od Race Driver3?? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 I jak bardzo Grid różni się od Race Driver3?? Nie różni się tylko tym, że jeździsz samochodami Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Mam zamiar kupić PS3 i na pewno wybiore PS3+GTA4 na poczatek ale jednak ostatnio uslyszalem krytyczne uwagi pod wzgledem gta4 czy tam pachnie dużo Liberty City Stories?? I jak bardzo Grid różni się od Race Driver3?? Ty mówisz o "tym" GTA4? Czy to nie jest ta najlepiej oceniana gra w historii branży gier wideo? Cytuj
east 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Witam! Na dniach zamierzam kupic Playstation3 w zestawie z MGS4. Mysle ze to bedzie dobry wybor na poczatek. Ale zastanwiam sie takze na zakupienie drugiej gry aby miec mozliwosc pograc takze w cos innego. I stad moje pytanie do Was. Jaka druga gre wybrac do zabawy. Myslalem wstepnie o jakis wyscigach moze. W jakie wyscig mozna grac w dwie osoby na podzielonym ekranie na dwoch graczy? W kazde jak kiedys na 1 psx? No i ktore wyscig wybrac, bo z tego co widze jest ich masa, a jednak 200zl wydac na gre to chce sie na bardzo dobry tytul a nie gniota jakiegos.... moze doradzicie? Ewentualnie jesli nie wyscigi to co co doradzicie? Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Za 200zł możesz nabyć trzy gry - Uncharted, Motorstorm i np. Resistance. Masa grania i trzy różne gatunki (przygodówka, wyścigi i FPP) - na pewno się nie znudzisz Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Za jakiś czas planuje kupić PS3, ale jest jedno ale (właściwie drugie:P), szukam gry i chciałbym zagrać w HSa czy Uncharted ale cholera te gry są krótkie, a ja potrzebuje gry która zajmie mi masę czasu, najlepiej żeby był to tytuł multiplayer coś jak Call of Duty (zerknijcie sygnaturę CoD2 ponad 1K godzin), ale nie koniecznie musi to być strzelanka. No i fakt faktem chce żeby to był Exclusive, bo taki CoD2 czy 4 to na kompie mam. Co polecacie? Co odradzacie? ;]. Z góry wielkie thx. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 mnie osobiście wciągnął Metal Gear Online, całkiem przyjemnie się w to gra Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Za jakiś czas planuje kupić PS3, ale jest jedno ale (właściwie drugie:P), szukam gry i chciałbym zagrać w HSa czy Uncharted ale cholera te gry są krótkie, a ja potrzebuje gry która zajmie mi masę czasu, najlepiej żeby był to tytuł multiplayer coś jak Call of Duty (zerknijcie sygnaturę CoD2 ponad 1K godzin), ale nie koniecznie musi to być strzelanka. No i fakt faktem chce żeby to był Exclusive, bo taki CoD2 czy 4 to na kompie mam. Co polecacie? Co odradzacie? ;]. Z góry wielkie thx. Dodalem wszysko to co mowisz i wyszedl mi MGS4 ,znasz historie Snake'a? Jak nie,to nadrob zaleglosci przed czworka. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Czy jest na PS3 jakaś bijatyka, w której można grać online? Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Tekken 5: Dark Ressurection z PS Store? Cytuj
Nycek 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Doradźcie mi proszę, którą grę wybrać- Devil May Cry 4 czy Ratche & Clanck : Tools of destruction. Nigdy nie grałem w poprzednie części tych gier Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi