Opublikowano 12 sierpnia 200816 l ja bym sie pisal na RB2 + gitara + (ewentualnie) te dodatkowe talerze do perkusji znajac zycie znow bede musial kombinowac, by to jakos ze stanow sciagnac w Polsce bedzie swieto jak sie pojawia cale zestawy, a o pojedynczych instrumentach nawet nie marze
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l No dobra dylemacik maly mam. Za 3 dni wracam z Usa i tak mysle ze moze jeszcze jedna gierke bym kupil po jakiejsc lepszej cenie. I tak myslalem na poczatku o Battlefield: Bad Company - wiadomo swietny multi, na PC sie w Counter-Strike zagrywalem to mi moze podpasuje. Potem a moze Orange Box - wkoncu to jest kilka gier, Half Life 2 + dwa dodatki, podobno swietny Portal i sieciowy Team Forttes 2. ( Duzo osob gra w niego po sieci czy serwery raczej swieca pustkami?) 3 opcja to Uncharted: Drake`s Fortune . No to tak to wyglada. Potrzebuje argumentow za i przeciw? Dlaczego to a nie to. Ogolnie chce sobie postrzelac konkretniej bo zadnej typowej strzelanki na PlayStation nie mam Wiec czas zaleglosci nadrobic. Z gory dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l krótka piłka z mojej strony - Battlefield jest super - wciąga jak bagno. A Uncharted ma to klasyk, którego KAŻDY posiadacz PS3 musi skończyć, bo to gra zjawiskowa, i do tej pory nic na takim poziomie technicznym nie powstało. Ja na Twoim miejscu kupiłbym B:BC oraz Uncharted, zwłaszcza, że w USA tę drugą kupisz za grosze
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l A teraz ja . Jako ze od niedawna posiadam konsole chce najpierw przejsc klasyki a potem sie zabrac za nowsze gierki a wiec : Zastanawiam sie miedzy kupnem Heavenly Sword a Ninja Gaiden . Warto kupic jedna z tych gier , czy lepiej po prostu dolozyc sobie troszke pieniazkow i kupic MGS4 ? =] W sumie moglbym kupic wszystkie te 3 gierki ale szkoda mi troszke pieniedzy ;\
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l wszystkie 3. HS to platyna, NG chodzi za grosze. Jesli lubisz tluc dla tluczenia to NG jesli lubisz malownicze i frapujace historie to dwie pozostale. Wszystkie 3 to przyzwoite pozycje choc NG to typowa gra dla hardcorowcow (choc moim zdaniem glupawa) a dwie pozostale zachwycaja casuali, choc i hardcorowcy doceniajacy fabule potrafia sie zachwycic
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Na HS szkoda kasy, pograsz z 5 godzin i wyrzucisz grę przez okno (albo zdążysz ją przejść, albo zdąży ci się znudzić, w każdym razie drugi raz na pewno już do niej nie podejdziesz). Z MGS4 bym się wstrzymał, lepiej poczekaj aż troche potanieje, chyba że lubisz płacić 2 stówy za gre, która wystarczy ci na 10 godzin (kompleks HS, nędzne replay-ability). Weź NG, gra starcza na cholernie długo (zdrowy czas gry, nowe tryby rozgrywki, stopnie trudności itp.), a przy tym prawie w ogóle się nie nudzi. Polecam też DMC4, obok NGS najlepszy slasher na current-geny.
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l MGS4. 25 godzin gry + dużo czasu spędzonego przed MGO + bardzo duża re - grywalność: zdobywanie emblematów, ukryte "za(pipi)iste" bronie (np. Patriot), stroje (np. strój Assaina z "Assain Creed") , kamuflaże, gadżety (chociażby stealth), wspieranie ze strony Konami: co chwilę pojawiają się do ściągnięcia nowe bronie, np. znany z MGS3 M1911A1, nowe kamuflaże do octocomo i zupełnie nowe stroje. Z MGS4 można bawić się na setki sposobów, czego ekstremalnym dowodem jest przejście gry na The Boss Extreme, bez zabicia ani jednej osoby...
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Co wybrać spośród tych 3 propozycji: GTA IV Soul Calibour IV Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Czy warto kupić nowego kane&lynch za 65zl?(new) czy raczej dolozyc i wziąść coś konkretniejszego? z góry dzięki za rady
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Napewno nie kupuj Kane&Lynch ;] Masz do wyboru 3 swietne gry, ktore predzej czy pozniej bedziesz chcial miec wszystkie ;p Jezeli masz z kim pograc to wez SC4 , jezeli uwielbiasz MGS'a i chcesz dostac epickiej opowiesci to bierz MGS4 . GTA4 tez nie trzeba promowac . Ciezki wybor imo ;p
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Z tych trzech propozycji najbardziej podobało mi się GTA. SC co prawda nie widziałem, ale to tylko bijatyka (Di nie bij pliz ), a w MGS jest więcej oglądania filmów niż grania, co nie zmienia faktu, że gra jest również świetna. GTA to co najmniej 40 - 50 godzin grania. A później sobie kup COD 4 - online miażdży
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l To pewnie pocisne GTA, CODa już mam dość bo sie na piecu sie duzo ograłem (i tak wole cs'a . W kazdym razie dzięki za rady, na pewno wezme je pod uwage. Edytowane 15 sierpnia 200816 l przez rafalsky
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Co wybrać spośród tych 3 propozycji: GTA IV Soul Calibour IV Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Czy warto kupić nowego kane&lynch za 65zl?(new) czy raczej dolozyc i wziąść coś konkretniejszego? z góry dzięki za rady Co do SC4 - nie gralem w to, ale jesli generalnie chcesz zagrac w jakiegos fajtera, to polecam Fight Night 3. Niedawno go zakupilem i musze przyznac - gra miazdzy ( fajowo pyka sie w singla a split screen to juz wogole cud miod i orzeszki ) i do tego jest relatywnie tania ( 100zl w MM, Empiku, a na allegro to jeszcze taniej ). Co do multi to polecam Battlefielda Bad Company ( laczem nie powiniennes sie martwic - ja mam neostrade 512 a zadnych lagow nie mam ). A co do GTA IV / MGSa 4 to wybralbym GTA, poniewaz ta gra starcza na duuuuuuuzo czasu ( samo przejscie gry zajmuje kupe czasu a na dodatek gra sie wspaniale ( ja odrazu po skonczeniu gry dalem new game i zaczelem przechodzic od nowa ;p ) no i jeszcze oczywiscie dochodza zabawy a'la GTA - rozboje w bialy dzien, jezdzenie furami itd ). Co do MGS4 to mozesz poczekac az stanieje ( single miazdzy, ale w multi to ja niestety mam okropne lagi, wiec gra na dlugo nie starcza ( porownujac np. do GTA IV ).
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l No to teraz ciężki orzech do zgryzienia. Więc, mój wujek jedzie we wrześniu do Hameryki na zakupki. Jest to doskonała okazja do kupienia paru gier. jednak fundusze mam ograniczone i wynoszą "tylko" 250zł (112 $). NA 100% kupuję Star Wars: The Force Unleashed ( i nikt mnie od tego nie odwiedzie!). Więc zostaje mi dokładnie 54 dolce na drugą grę. To raczej nie starczy na super, ekstra nową gre, ale na jakąś paro miesięczną i owszem. I tu pytanie, jaką grę można kupić za 50 dolców, która jest naprawdę warta zakupu. Taki must have wyrywający dżondra?
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Nie rozumiem , za 54$ nie kupisz nowej gry?Problem w tym ze wszystkie najlepsze tytuly bede mialy premiere po wrzesniu,wiec albo poczekasz z ta kasa na cos nowego,albo kupisz 2 starsze gry,nie koniecznie w Hameryce,bo na allegro tez.Must have wyrywajacy jaja? Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc.Sprawdz Devil May Cry 4 ,Heavenly Sword,Assasin's Creed,Oblivion...
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc. Z pewnoscia osoby, ktore graly w poprzednie czesci wyniosa wiecej z tej gry, ale to nie znaczy, ze osoby nieobeznane z MGSem nie uswiadcza geeniuszu tej gry. Ja np. gralem jedynie w MGSa 2 i trosze ( do bossa z rewolwerami ) w MGSa a 4 wywarla na mnie ogrmone wrazenie, wiec nawet jesli jestes MGSowym noobikiem to z MGS 4 raczej bedziesz zadowolony
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc. Z pewnoscia osoby, ktore graly w poprzednie czesci wyniosa wiecej z tej gry, ale to nie znaczy, ze osoby nieobeznane z MGSem nie uswiadcza geeniuszu tej gry. Ja np. gralem jedynie w MGSa 2 i trosze ( do bossa z rewolwerami ) w MGSa a 4 wywarla na mnie ogrmone wrazenie, wiec nawet jesli jestes MGSowym noobikiem to z MGS 4 raczej bedziesz zadowolony Ale mimo wszystko, to jak granie w niepełną grę. Nie dostrzeżesz całego rozmachu i ogromu gry, bez znajomości poprzedników. Są oczywiście serie, gdzie można zaczynać bez znajomości poprzedników (The Elder Scrolls czy GTA), ale w MGSach fabuła gra pierwsze skrzypce .
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ale mimo wszystko, to jak granie w niepełną grę. Nie dostrzeżesz całego rozmachu i ogromu gry, bez znajomości poprzedników. Są oczywiście serie, gdzie można zaczynać bez znajomości poprzedników (The Elder Scrolls czy GTA), ale w MGSach fabuła gra pierwsze skrzypce . Prawda, znajomość fabuły poprzednich części jest w przypadku tej gry wręcz obowiązkowa, w MGS4 gra się przede wszystkim dla fabuły, a ta traci naprawde sporo jeżeli nie zna się wydarzeń zawartych w prequelach. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie jak można w to w ogóle grać będąc zupełnie nieobeznanym z serią.
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Cóż, chyba możesz sobie wyobrazić, bo pan "Yabollek007" uważa jednak co innego . Grę da się przejść bez znajomości poprzedników, ale to jak oglądanie filmu od połowy. Potem takie głupki-redaktorzy na Gametrailers gnoją MGSa 4, bo nie znali się dobrze z poprzednikami. Serwis ten stracił dla mnie wiarygodność po teście MGSa 4 i oczywiście wcześniejszych przekrętach, ale nigdy im nie wybaczę, że dali MGS4 gorszą ocenę za fabułę, niż Halo 3. To już jest istne fanboyostwo ,
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ktora gre wybrac?? : Guitar Hero III Call of Duty 4 The eye of Judgment Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi Moze cos oprocz tych 3 wymienionych zaproponujecie ??
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ktora gre wybrac?? : Guitar Hero III Call of Duty 4 The eye of Judgment Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi Moze cos oprocz tych 3 wymienionych zaproponujecie ?? Myślę, ze najdłużej będziesz grał w Call Of Duty 4 ze względu na Online, który wciąga na długie godziny. Co do The eye of Judgment myślę, ze popykał bys chwilke i byś sprzedał chybaże lubisz pobawic sie w budowanie Tali itp. Pozdro myslę, że pomogłem choc troche Edytowane 16 sierpnia 200816 l przez Dawid-kun
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ktora gre wybrac?? : Guitar Hero III Call of Duty 4 The eye of Judgment Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi Moze cos oprocz tych 3 wymienionych zaproponujecie ?? Myślę, ze najdłużej będziesz grał w Call Of Duty 4 ze względu na Online, który wciąga na długie godziny. Co do The eye of Judgment myślę, ze popykał bys chwilke i byś sprzedał chybaże lubisz pobawic sie w budowanie Tali itp. Pozdro myslę, że pomogłem choc troche Dzieki za odpowiedz Tylko mam jeszcze 1 pytanie : w COD4 mapy sa takie same jak na PC oraz czy grafika jest lepsza niz w B:BD ??
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Ktora gre wybrac?? : Guitar Hero III Call of Duty 4 The eye of Judgment Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi Moze cos oprocz tych 3 wymienionych zaproponujecie ?? Myślę, ze najdłużej będziesz grał w Call Of Duty 4 ze względu na Online, który wciąga na długie godziny. Co do The eye of Judgment myślę, ze popykał bys chwilke i byś sprzedał chybaże lubisz pobawic sie w budowanie Tali itp. Pozdro myslę, że pomogłem choc troche Dzieki za odpowiedz Tylko mam jeszcze 1 pytanie : w COD4 mapy sa takie same jak na PC oraz czy grafika jest lepsza niz w B:BD ?? Z tego co wiem to mapy sa takie same ale co do grafiki to nie mam pewnosci wiec Ci nie odpowiem. Btw: Pilnie potrzebna pomoc w tym watku http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 Sprawa zycia i smierci niemal. Ostatnie 3 posty...
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Mam pytanko odnośnie Guitar Hero, po raz kolejny Kupować GH III czy czekać na następną część? (nie wiem kiedy ma wyjść i jak się zwać...) Opłaca się teraz brać GH III? Edytowane 20 sierpnia 200816 l przez Figlarz
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Raczej tak, bo : 1) Gitarka bedzie kompatybilna z nowym GH 2) Zmian w gameplay'u nie bedzie, bo co tu mozna zmienic A nastepna czesc GH ma sie zwac World Tour.
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Czy warto kupić FNR3? Jaki jest singiel a jaki multi? Czy gra jest szybka, widowiskowa i posiada duży zasób ciosów? Nigdy w boks nie grałem. Chodzi głównie aby był ciekawy singiel i za(pipi)ista gra (ale niezbyt skomplikowana) na 2 graczy. Chodzi o to aby jak kumple wpadna fajnie byloby meczyki rozgrywac. Jesli nie FNR3 to jaka polecacie gre na 2 graczy na tzw. imprezki z kumplami przy piwie (zawsze byl pes ale 2008 to kicha). Chodzi o bijatykę (virtua fighter sie nie sprawdzil bo jak 1 - czyli aj opanowalem chodz troche postacie to rozmiatalem kumpli).