Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec tego miecha. Którą z gier brać od razu w dniu premiery? Far Cry 2, Little Big Planet, Midnight Club: Los Angeles, Saints Row 2?

Fallout 3 to pewniak, nie przepuszczę tej gry. Problem z dobraniem tej drugiej (chyba że poczekam do 7 listopada i tak jakoś multiplatformowo wybiorę GOW2).

Opublikowano (edytowane)

Ludzie...nie zadajcie takich pytan.Gry sie jeszcze nie ukazaly,wiec wszystko zalezy waszych wymagan.Nie powiem Ci LBP zamist FC bo to zupelnie inne gry.Jezeli grales w bete to wiesz ze LBP jest bardzo ciekawe i zawiesc nikogo nie powinno.FC zapowiada sie solidnie wiec jak masz ochote na fps'a to bierz.Reszty bym nie ryzykowal.

Edytowane przez theGrimReaper669
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję gry coś pokroju uncharted/ Assasin ^^ no niesty widze ze trudno by było coś tego typu znalesc xP

Tak więc spytam się czy któraś z pozycji wydaje się dość obiecująca : Fallout 3, Fracture hmmm?

Proszę o odpowiedź :P

Opublikowano

Ten Nowy Ratchet & Clank: Quest for Booty to z tego co się orientuję to czas rozgrywki 4 godziny xP

Trochę za mało :(

Hmm będę musiał coś wypróbowac bo naprawdę mam ochotę pograć w dobrą grę :)

Heavenly Sword hmm wydaje się ciekawe więc można będzie zobaczyć :)

Opublikowano (edytowane)
Heavenly Sword hmm wydaje się ciekawe więc można będzie zobaczyć :)

Nie mozna a trzeba ! Choćby i dla najlepszego motion capture w grach (Bohan jest nie do przebicia), nie mówiąc o widowiskowych walkach. Gra na raz ale grzech mieć ps3 i nie widzieć HS :)

@EDIT grzes_|

No może przesadziłem, od czasu do czasu też ją sobie potem załączałem. Jednak tuż przed ukończeniem jej drugi raz (na hard) opchnąłem na allegro (ekonomia wygrała :) )

Edytowane przez Łebi
Opublikowano
Kasę mam na jedną grę i powstał dylemat:

FIFA czy PES?

Pograłem w dema obu gier i teraz to już całkiem nie wiem co wziąć.

Mógłby ktoś w miarę obiektywnie doradzić?

Dokładnie mam ten sam problem. Nigdy nie przepadałem za fifą , ale teraz już nie wiem na którą grę warto wydać te ponad 100zł.

Opublikowano

Ja zdecydowalem sie na FIFe. Online zdecydowanie lepszy. Tricki i zwody naprawde dopracowane. Pilkarze majacy niepowtarzalne umiejetnosci. Sklady zgodne z rzeczywistoscia. Swietna grafika. Granie jednym pilkarzem ma duzo wiecej sensu niz w PESie. Nie ma durnowatych skryptow na polu karnym czy bramek odbijanych od plecow "nic nie spodziewajacych" sie obroncow.

Za rok moze bedzie trudniej. Poki co FIFA

Opublikowano (edytowane)
Ten Nowy Ratchet & Clank: Quest for Booty to z tego co się orientuję to czas rozgrywki 4 godziny xP

Trochę za mało :(

Ale mu raczej chodziło o R&C:Tools of destruction - tutaj jest "trochę" więcej niż cztery godziny rozgrywki. Polecam, zwłaszcza że grę można dostać taniej niż quest for booty ;]

Edytowane przez Snake.
Opublikowano

Niedlugo na rynku pojawi sie MotorStorm:PR i Midnight Club: LA i mam dylemat, ktora wybrac. W motorstorma jedynke gralem tylko w demo, demo dwojki grafa nie powala ( jednak po wideo recenzji IGN zmieniam zdanie ) ale bardzo podoba mi sie intensywnosc wyscigow, midnighta 2 i 3 przeszedlem ciorajac niemilosiernie ;]

Opublikowano
Niedlugo na rynku pojawi sie MotorStorm:PR i Midnight Club: LA i mam dylemat, ktora wybrac. W motorstorma jedynke gralem tylko w demo, demo dwojki grafa nie powala ( jednak po wideo recenzji IGN zmieniam zdanie ) ale bardzo podoba mi sie intensywnosc wyscigow, midnighta 2 i 3 przeszedlem ciorajac niemilosiernie ;]

Ja bym na Twoim miejscu brał MS2. Jedno że w "midnajty" już się się nagrałeś i MS2 będzie dla Ciebie czymś nowym, drugie, że MS2 nie ma konkurencji (przynajmniej na razie) czego nie można powiedzieć o midnajcie.

Na gameplayu się nie zawiedziesz, MS1 kosił intensywniścią a w MS2 jest wszystkiego więcej i lepiej.

Opublikowano
Ej mam X360 i się zastanawiam nad kupnem PS3 czy ktoś mógłby mi napisać/dać stronke z exclusivami na PS3? I ew. czy jest sens kupić ?

Ej naprzyklad, www.gamerankings.com wybierz w opcjach ps3 i masz wszystko.

I ew. czy jest sens kupić ?

Nie, nie ma sensu. Lepiej kupic kusze i strzelic sobie wlep.

Opublikowano

gram z moim facetem - najpierw na ps2 przeszliśmy Fallout 2 ponoc super beznadzieja na moim poziomie, teraz na ps3 przeszlismy Untold Legends: Dark kingdom - straszna porażka ta gra (ale rowniez na mopim poziomie) co polecacie dalej z gier na coop bez splitscreen (oprócz Army of two w co zapewne się nie połapię) - chodzi o jakąś grę zanim wejdzie Sacred 2... jakiś tępy zabijacz czasu, który zniesie moj facet w zamian za przyjemność że kobieta z nim gra i cieszy się jak dziecko z każdego pokonanego bossa ...

macie jakiś pomysł?

Opublikowano
gram z moim facetem - najpierw na ps2 przeszliśmy Fallout 2 ponoc super beznadzieja na moim poziomie, teraz na ps3 przeszlismy Untold Legends: Dark kingdom - straszna porażka ta gra (ale rowniez na mopim poziomie) co polecacie dalej z gier na coop bez splitscreen (oprócz Army of two w co zapewne się nie połapię) - chodzi o jakąś grę zanim wejdzie Sacred 2... jakiś tępy zabijacz czasu, który zniesie moj facet w zamian za przyjemność że kobieta z nim gra i cieszy się jak dziecko z każdego pokonanego bossa ...

macie jakiś pomysł?

Dowolna z seri Lego: Star Wars (dosyc tanio allegro) lub Indiana Jones ( demo na pss do sprawdzenie czy klimat wam podejdzie), Batman

jak nie podejdzie

Guitar Hero 3 - można w dwie osoby z czego jedna na padzie no chyba że kupicie dwie gitary, moja llepsza połowa trawi tylko ten tytuł

Monopoly? :P

aaa no i fifa dowolna (08 09 lub mistrzostwa europy) parę razy wspólnie z żoną pokonalismy Ruch Chorzów grając Barceloną :lol: , a że filmy mozesz zrzucać na serwer i miec dostęp na pc żona zgrała wszystkie swoje strzelone bramki --- respect w robocie ma jak żadna inna

i to co najlepsze dla pary bijatyka

Virtua Fighter (nawet tanio mozna złapać) i zamiast kłótni o to kto dziś zmywa/gotuje /odkurza/jest na górze możesz zaproponować pojedynek, na 50 walk z żoną wygrałem 5 (bo ona uwielbia wygrywać)

Opublikowano
Dowolna z seri Lego: Star Wars (dosyc tanio allegro) lub Indiana Jones ( demo na pss do sprawdzenie czy klimat wam podejdzie), Batman

jak nie podejdzie

Guitar Hero 3 - można w dwie osoby z czego jedna na padzie no chyba że kupicie dwie gitary, moja llepsza połowa trawi tylko ten tytuł

Monopoly? :P

aaa no i fifa dowolna (08 09 lub mistrzostwa europy) parę razy wspólnie z żoną pokonalismy Ruch Chorzów grając Barceloną :lol: , a że filmy mozesz zrzucać na serwer i miec dostęp na pc żona zgrała wszystkie swoje strzelone bramki --- respect w robocie ma jak żadna inna

i to co najlepsze dla pary bijatyka

Virtua Fighter (nawet tanio mozna złapać) i zamiast kłótni o to kto dziś zmywa/gotuje /odkurza/jest na górze możesz zaproponować pojedynek, na 50 walk z żoną wygrałem 5 (bo ona uwielbia wygrywać)

niestety - graliśmy w Indiana Jones na ps2 - ale poszło w kąt bo niestety facet nie chciał w to grać

Virtual Fighter odpada - z bijatyk graliśmy w SC ale już się znudziło

guitar hero też odpada- on nie znosi tego :) mamy Sing stara - ale to tez gra tylko dla mnie ;)

potrzebuję jakiegoś aRPG, albo jakiejś gry akcji ...

Opublikowano (edytowane)

Albo innego faceta.

Skad go wytrzasnelas, majac cale forum normalnych gosci ;)

nic wiecej wlasciwie nie ma poza grami sportowymi i wspomnianym juz Little Big Planet.

Edytowane przez grzes_l
Opublikowano
Albo innego faceta.

Skad go wytrzasnelas, majac cale forum normalnych gosci ;)

nic wiecej wlasciwie nie ma poza grami sportowymi i wspomnianym juz Little Big Planet.

Oj ....zaraz będzie Rise of the Argonauts a tam jest coop i gra zapowiada się ciekawie - tą chwilę jeszcze pomęczę się patrząc na fifę i pesa (których nie znoszę)

Opublikowano

Nie wiem co kupić jako pierwsze - LittleBigPlanet, czy MotorStorm: Pacific Rift? Na razie mogę sobie pozwolić na jedną z tych gier. Którą kupić jako pierwszą? Która szybciej stanieje? Obie te gry kuszą mnie w tym samym stopniu... Pomóżcie! :rolleyes: