Texz 670 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Koniec tego miecha. Którą z gier brać od razu w dniu premiery? Far Cry 2, Little Big Planet, Midnight Club: Los Angeles, Saints Row 2? Fallout 3 to pewniak, nie przepuszczę tej gry. Problem z dobraniem tej drugiej (chyba że poczekam do 7 listopada i tak jakoś multiplatformowo wybiorę GOW2). Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Ludzie...nie zadajcie takich pytan.Gry sie jeszcze nie ukazaly,wiec wszystko zalezy waszych wymagan.Nie powiem Ci LBP zamist FC bo to zupelnie inne gry.Jezeli grales w bete to wiesz ze LBP jest bardzo ciekawe i zawiesc nikogo nie powinno.FC zapowiada sie solidnie wiec jak masz ochote na fps'a to bierz.Reszty bym nie ryzykowal. Edytowane 5 października 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mnie bardzo ścisnęło na Dead space, brakuje mi takich klimatów. Po za tym wypatruję w tej grze sporego hita.To będzie dla mnie gra października. Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Poszukuję gry coś pokroju uncharted/ Assasin no niesty widze ze trudno by było coś tego typu znalesc xP Tak więc spytam się czy któraś z pozycji wydaje się dość obiecująca : Fallout 3, Fracture hmmm? Proszę o odpowiedź Cytuj
Powstały Bokser 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Heavenly Sword? Fallout to raczej coś zupełnie innego, Fracture jest takie sobie (zresztą sprawdź sobie demko z PSN). Zawsze możesz też spróbować Ratcheta... Albo Dark Sector (choć wg mnie gra taka sobie). Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Ten Nowy Ratchet & Clank: Quest for Booty to z tego co się orientuję to czas rozgrywki 4 godziny xP Trochę za mało Hmm będę musiał coś wypróbowac bo naprawdę mam ochotę pograć w dobrą grę Heavenly Sword hmm wydaje się ciekawe więc można będzie zobaczyć Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) Baton_Forever napisał(a): Heavenly Sword hmm wydaje się ciekawe więc można będzie zobaczyć Nie mozna a trzeba ! Choćby i dla najlepszego motion capture w grach (Bohan jest nie do przebicia), nie mówiąc o widowiskowych walkach. Gra na raz ale grzech mieć ps3 i nie widzieć HS @EDIT grzes_| No może przesadziłem, od czasu do czasu też ją sobie potem załączałem. Jednak tuż przed ukończeniem jej drugi raz (na hard) opchnąłem na allegro (ekonomia wygrała ) Edytowane 16 października 2008 przez Łebi Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Nie wiem czy na raz. Moze nie wraca sie do niej natychmiast ale po paru miesiacach jak mam ochote na relaks, to z przyjemnoscia wlaczam HS by choc popatrzec na te piekna kobiete i powyrzynac tlumy wrogow Cytuj
Danilo1972 93 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Kasę mam na jedną grę i powstał dylemat: FIFA czy PES? Pograłem w dema obu gier i teraz to już całkiem nie wiem co wziąć. Mógłby ktoś w miarę obiektywnie doradzić? Cytuj
artex 28 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Danilo1972 napisał(a): Kasę mam na jedną grę i powstał dylemat: FIFA czy PES? Pograłem w dema obu gier i teraz to już całkiem nie wiem co wziąć. Mógłby ktoś w miarę obiektywnie doradzić? Dokładnie mam ten sam problem. Nigdy nie przepadałem za fifą , ale teraz już nie wiem na którą grę warto wydać te ponad 100zł. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Ja zdecydowalem sie na FIFe. Online zdecydowanie lepszy. Tricki i zwody naprawde dopracowane. Pilkarze majacy niepowtarzalne umiejetnosci. Sklady zgodne z rzeczywistoscia. Swietna grafika. Granie jednym pilkarzem ma duzo wiecej sensu niz w PESie. Nie ma durnowatych skryptow na polu karnym czy bramek odbijanych od plecow "nic nie spodziewajacych" sie obroncow. Za rok moze bedzie trudniej. Poki co FIFA Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) Baton_Forever napisał(a): Ten Nowy Ratchet & Clank: Quest for Booty to z tego co się orientuję to czas rozgrywki 4 godziny xP Trochę za mało Ale mu raczej chodziło o R&C:Tools of destruction - tutaj jest "trochę" więcej niż cztery godziny rozgrywki. Polecam, zwłaszcza że grę można dostać taniej niż quest for booty ;] Edytowane 19 października 2008 przez Snake. Cytuj
Redmitsu 1 013 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Niedlugo na rynku pojawi sie MotorStorm:PR i Midnight Club: LA i mam dylemat, ktora wybrac. W motorstorma jedynke gralem tylko w demo, demo dwojki grafa nie powala ( jednak po wideo recenzji IGN zmieniam zdanie ) ale bardzo podoba mi sie intensywnosc wyscigow, midnighta 2 i 3 przeszedlem ciorajac niemilosiernie ;] Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Ej mam X360 i się zastanawiam nad kupnem PS3 czy ktoś mógłby mi napisać/dać stronke z exclusivami na PS3? I ew. czy jest sens kupić ? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Redmitsu napisał(a): Niedlugo na rynku pojawi sie MotorStorm:PR i Midnight Club: LA i mam dylemat, ktora wybrac. W motorstorma jedynke gralem tylko w demo, demo dwojki grafa nie powala ( jednak po wideo recenzji IGN zmieniam zdanie ) ale bardzo podoba mi sie intensywnosc wyscigow, midnighta 2 i 3 przeszedlem ciorajac niemilosiernie ;] Ja bym na Twoim miejscu brał MS2. Jedno że w "midnajty" już się się nagrałeś i MS2 będzie dla Ciebie czymś nowym, drugie, że MS2 nie ma konkurencji (przynajmniej na razie) czego nie można powiedzieć o midnajcie. Na gameplayu się nie zawiedziesz, MS1 kosił intensywniścią a w MS2 jest wszystkiego więcej i lepiej. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 BBGodzilla napisał(a): Ej mam X360 i się zastanawiam nad kupnem PS3 czy ktoś mógłby mi napisać/dać stronke z exclusivami na PS3? I ew. czy jest sens kupić ? Ej naprzyklad, www.gamerankings.com wybierz w opcjach ps3 i masz wszystko. BBGodzilla napisał(a): I ew. czy jest sens kupić ? Nie, nie ma sensu. Lepiej kupic kusze i strzelic sobie wlep. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 dzisajw media widzialem saints row2 PL , baja , jakieegos nowego spidermana , gierki w cenie od 169-179zl wiec nienajgorzej gral ktos w baja? fajne? Cytuj
Little Angel 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 gram z moim facetem - najpierw na ps2 przeszliśmy Fallout 2 ponoc super beznadzieja na moim poziomie, teraz na ps3 przeszlismy Untold Legends: Dark kingdom - straszna porażka ta gra (ale rowniez na mopim poziomie) co polecacie dalej z gier na coop bez splitscreen (oprócz Army of two w co zapewne się nie połapię) - chodzi o jakąś grę zanim wejdzie Sacred 2... jakiś tępy zabijacz czasu, który zniesie moj facet w zamian za przyjemność że kobieta z nim gra i cieszy się jak dziecko z każdego pokonanego bossa ... macie jakiś pomysł? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Litlle Big Planet diolek napisał(a): dzisajw media widzialem saints row2 PL , baja , jakieegos nowego spidermana , gierki w cenie od 169-179zl wiec nienajgorzej gral ktos w baja? fajne? bedziesz inwestowal w taki crap,kiedy mamy wysyp swietnych gier? Cytuj
Kris77 453 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Szybie pytanie: FarCry 2 czy Dead Space? Bardziej lubię gry TPP choć dobrym FPS nie pogardzę i mam dylemat Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Little Angel napisał(a): gram z moim facetem - najpierw na ps2 przeszliśmy Fallout 2 ponoc super beznadzieja na moim poziomie, teraz na ps3 przeszlismy Untold Legends: Dark kingdom - straszna porażka ta gra (ale rowniez na mopim poziomie) co polecacie dalej z gier na coop bez splitscreen (oprócz Army of two w co zapewne się nie połapię) - chodzi o jakąś grę zanim wejdzie Sacred 2... jakiś tępy zabijacz czasu, który zniesie moj facet w zamian za przyjemność że kobieta z nim gra i cieszy się jak dziecko z każdego pokonanego bossa ... macie jakiś pomysł? Dowolna z seri Lego: Star Wars (dosyc tanio allegro) lub Indiana Jones ( demo na pss do sprawdzenie czy klimat wam podejdzie), Batman jak nie podejdzie Guitar Hero 3 - można w dwie osoby z czego jedna na padzie no chyba że kupicie dwie gitary, moja llepsza połowa trawi tylko ten tytuł Monopoly? aaa no i fifa dowolna (08 09 lub mistrzostwa europy) parę razy wspólnie z żoną pokonalismy Ruch Chorzów grając Barceloną , a że filmy mozesz zrzucać na serwer i miec dostęp na pc żona zgrała wszystkie swoje strzelone bramki --- respect w robocie ma jak żadna inna i to co najlepsze dla pary bijatyka Virtua Fighter (nawet tanio mozna złapać) i zamiast kłótni o to kto dziś zmywa/gotuje /odkurza/jest na górze możesz zaproponować pojedynek, na 50 walk z żoną wygrałem 5 (bo ona uwielbia wygrywać) Cytuj
Little Angel 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Cytat Dowolna z seri Lego: Star Wars (dosyc tanio allegro) lub Indiana Jones ( demo na pss do sprawdzenie czy klimat wam podejdzie), Batman jak nie podejdzie Guitar Hero 3 - można w dwie osoby z czego jedna na padzie no chyba że kupicie dwie gitary, moja llepsza połowa trawi tylko ten tytuł Monopoly? aaa no i fifa dowolna (08 09 lub mistrzostwa europy) parę razy wspólnie z żoną pokonalismy Ruch Chorzów grając Barceloną , a że filmy mozesz zrzucać na serwer i miec dostęp na pc żona zgrała wszystkie swoje strzelone bramki --- respect w robocie ma jak żadna inna i to co najlepsze dla pary bijatyka Virtua Fighter (nawet tanio mozna złapać) i zamiast kłótni o to kto dziś zmywa/gotuje /odkurza/jest na górze możesz zaproponować pojedynek, na 50 walk z żoną wygrałem 5 (bo ona uwielbia wygrywać) niestety - graliśmy w Indiana Jones na ps2 - ale poszło w kąt bo niestety facet nie chciał w to grać Virtual Fighter odpada - z bijatyk graliśmy w SC ale już się znudziło guitar hero też odpada- on nie znosi tego mamy Sing stara - ale to tez gra tylko dla mnie potrzebuję jakiegoś aRPG, albo jakiejś gry akcji ... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Albo innego faceta. Skad go wytrzasnelas, majac cale forum normalnych gosci nic wiecej wlasciwie nie ma poza grami sportowymi i wspomnianym juz Little Big Planet. Edytowane 27 października 2008 przez grzes_l Cytuj
Little Angel 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 grzes_l napisał(a): Albo innego faceta. Skad go wytrzasnelas, majac cale forum normalnych gosci nic wiecej wlasciwie nie ma poza grami sportowymi i wspomnianym juz Little Big Planet. Oj ....zaraz będzie Rise of the Argonauts a tam jest coop i gra zapowiada się ciekawie - tą chwilę jeszcze pomęczę się patrząc na fifę i pesa (których nie znoszę) Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Nie wiem co kupić jako pierwsze - LittleBigPlanet, czy MotorStorm: Pacific Rift? Na razie mogę sobie pozwolić na jedną z tych gier. Którą kupić jako pierwszą? Która szybciej stanieje? Obie te gry kuszą mnie w tym samym stopniu... Pomóżcie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi