karmaster 362 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 TR: Underworld , czy nowy PoP ? (a może jeszcze coś innego z naciskiem na skakanie, zbieranie różnych rzeczy itp.) Cytuj
Hex 0 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Zdecydowanie jak dla mnie to PoP, co prawda gra jest dosyc latwa, ale daje duzo funu, ma naprawde swietna grafike i jest jedna z lepszych gier tego typu w tym roku. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Dla mnie Tomb Rider. PoP jest taki troche popierdulkowaty. No i zalezy czego szukasz. Jesli tylko skakania i wlasciwie niemal platformowki to PoP, jesli gry przygodowej z challengami to TR. Generalnie obie gry warte swoich pieniedzy. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Dostałem kierownice do konsoli na święta, lecz nie mam w sumie żadnych wyścigów:) Jestem fanem GT jeszcze za czasów psx i ps2. Więc teraz się zastanawiam czy kupić najnowszą część, czy może poczekać na gt5, a teraz zakupić inne wyścigi? Co z tym fantem zrobić?? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Jak lubisz F1 to zainwestuj w F1 Championship Edition. Jeśli nie to powinieneś wybrać GT5:P. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Tym bardziej, ze GT5 wychodzi pod koniec 2009, wiec sam sobie odpowiedz na pytanie, czy chce ci sie czekac rok czasu nie majac zadnej nawet namiastki Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 COD: WaW czy Resistance 2 ?? co ma leprzego singla i co ma leprze multi ?? szukam gry ktora mnie wciagnie aż do premiery killzone 2 Dostałem obie na gwiazdkę i moim zdaniem lepszy jest cod 5. Ma o wiele lepsze multi ,a single player jest porównywalny ( no może res 2 ma trochę lepszego singla ).Więc zależy czy chcesz mieć świetny multiplayer i dobry tryb dla pojedynczego gracza (cod 5 ) czy bardzo kiepski multi ,ale za to genialny (no może trochę przesadziłem z tym genialnym ^_^ ) single player , z niezwykłymi walkami z bossami ( resistance 2 ) Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Mam dylemat. Chce sobie dokupić nową grę, bo wreszcie mam fundusze. Lubię gry w stylu Assasin's Creeda i GTA. Miałem kupić Far Cry'a 2, ale potem dużo osób zaczęło na niego marudzić, a ponoć na on-linie nikt nie gra. Teraz zastanawiam się nad Dead Space'm. Czy ta gra jest ciekawa i warta kupna, czy raczej poradzilibyście zagrać w coś innego? Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 28 grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 grudnia 2008 Fajna a, jeśli lubisz horrory to nie ma nic lepszego na tej generacji jednak gra ma tylko single player więc przejdziesz góra 2,3 razy i już nic do robienia nie będzie-średnio jedno przejście to ok 12-13h zabawy. AC i GTA to duże gry z całkowicie otwartym światem i raczej równie dobrych gier w podobnej konwencji nie ma na PS3(może Oblivion-hmm rpg z równie freeroamingowy) ,a z reszty jest naprawdę masa genialnych tytułów i to już musiałbyś podać co Cię interesuje Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Jest właśnie Far Cry 2, tylko jak juz sam wspomniałeś on nie jest dla każdego. Mnie osobiście bardzo przypadł do gustu- na pewno bardziej niż Assasins Creed. Z dużych otwartych gier masz jeszcze- Saint's Row 2 Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Jak AC i GTA to może nowy Prince of Persia? Przed zakupem Dead Space zbadaj demko. Mnie odrzuciło, ale wiele osób uważa ją za kandydata do gry roku. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Ja od siebie polecam LBP i nowego Motorstorma - oba tytuly to istne must-have'y. Cytuj
Hex 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 (edytowane) Jakie sa wasze odczucia co do GTA IV na "plejke"? Gra wg opinii wyglada najgorzej na ps3, ale czy bardzo to drazni? Oplaca sie kupic czy lepiej darowac sobie szarpania wlosow? Edytowane 28 grudnia 2008 przez Hex Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Jakie sa wasze odczucia co do GTA IV na "plejke"? Gra wg opinii wyglada najgorzej na ps3, ale czy bardzo to drazni? Oplaca sie kupic czy lepiej darowac sobie szarpania wlosow? Jakiego szarpania włosów o czym Ty gadasz? GTA to dla mnie gra roku! Pewnie, że warto kupować. A na przyszlość nie sięgaj po opinie to fanboyów Xbox`a, ja nie wiedzieć czemu grając w GTA na Ps3 bawilem się świetnie. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 W opinni kogo? IMO GTA4 wyglada za(pipi)iscie. Textury nie sa tak ostrena jak na X360? Jezeli nie masz porownania to nie zauwazysz. W GTA 4 trzeba zagrac bo to swietna gra jest. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Gra wg opinii wyglada najgorzej na ps3, Czyjej? LOL wiekszosc serwisow twierdzila ze na PS3 wrazenie jest zauwazalnie lepsze. Oczywiscie myla sie bo fanboye zawsze wiedza lepiej... Ja akurat tej gry i tak nie polecam... Cytuj
Hex 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Naczytalem sie wiele marudzen malkontentow, jak widac niepotrzebnie.Zamawiam swoja kopie, dzieki Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Nie proponujcie mi PoP oraz Motorstorma. Motorstorm nie wciągnął mnie na tyle, bym grał w niego non stop. Raz na ruski rok uruchamiam tę grę. Z kolei z PoP grałem w część "Warrior Within" na PS2 i fakt - plus za walki, ale też mnie nie wciągnęło tak jak AC lub GTA IV. A najnowszy PoP ponoć ma mniej walki. Ficuś skoro piszesz, że Dead Space jest ciekawe, to zaryzykuje Poza tym nawet jak się nie spodoba to zawsze u siebie w Tychach mam sklep, gdzie można wymieniać gry albo pozostaje internet Pytałeś się co mnie interesuje. Ja bardziej wolę akcję i platformówki (ach, Rayman, dobre czasy. Szkoda,że Ubi Soft spieprzyło serię...) niż wyścigówki czy sportówki. Wolę gry, gdzie mogę się powyżywać na ludziach, pośmiać się (fakt, niektóre akcje w GTA IV potrafią rozbawić ) oraz podziwiać np. style walki (niektóre animacje ciosów w AC były wręcz cud-miód). Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Jak lubisz sie powyżywać na ludziach i podziwiać style walki to może Soul Calibur IV? Bo podejrzewam, że jak lubisz platformówki to Ratchety wszystkie poprzechodziłeś setki razy A jak nie to kupuj od razu bo tam śmiechu jest masa A jeżeli nic Ci nie przypasuje z tego co podałem to nie mam pojęcia jak Ci pomóc. Pozdrawiam Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) Ja tez kiedys za wyscigami nie przepadalem, jednak w koncu sie do nich przekonalem Chcesz podziwiac walke, ta? Moze w takim razie wybierz Heavenly Sword - gra (ponoc) swietna, tymbardziej ze teraz mozesz ja wyrwac za grosze. Edytowane 29 grudnia 2008 przez Yabollek007 Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Zastanawiam sie miedzy Gran Turismo Prologue a Metal Gear Solid.? co lepsze > Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Zastanawiam sie miedzy Gran Turismo Prologue a Metal Gear Solid.? co lepsze > W GT5P nie mozna sie skradac, a MGS GotP ma mocno arcadowy model jazdy. Wybral bym MGS. Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 a jakas gra zeby po necie posmigac ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi