Jakim 1 791 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Praktycznie każda? Zalezy jaki typ gry online preferujesz. Wyścigi, fpp/tpp shotery czy np bijatyki. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) a jakas gra zeby po necie posmigac ? Tekken <- Cholera jak nazywa się dokładniej ten Tekken z PSS ? Oo Zapomniałem. Burnout: Paradise Wipeout HD Resistance 2 Battlefield:Bad Company Za pewne też Killzone 2, ale premiera dopiero w lutym Edytowane 29 grudnia 2008 przez krak2610 Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Tomasson - szczerze mówiąc w grach konsolowych jestem krótko, bo od ostatniego dnia dziecka. I właściwie w Ratcheta nie grałem. A słyszałem, że Soul Calibur IV to raczej coś w stylu Tekkena. A w takie gry fajnie jest pograć z kumplem itd., a po takie gry mimo iż mi się podobają to rzadko po nie chwytam (bo rzadko mam z kim grać). Yabollek - a słyszałem, że Heavenly Sword jest krótką grą. Dlatego sam nie wiem. Chyba, że źle usłyszałem ;P A i do tego ja mam wersje 60GB, więc możecie podawać też propozycje z PS2 Cytuj
Hex 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Potrzebuje slashera ala GoW. Co jest lepsze Heavenly Sword/Devil May Cry 4/ inne propozycje. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Jak jesteś casualem (czytaj - lamerem) i interesuje cię włącznie prosta, łatwa i średnio wciągająca rozgrywka to bierz HS, DMC4 to gra dla nieco bardziej zaawansowanych graczy, podobnie Ninja Gaiden. Gdzieś pośrodku plasuje się świetny choć nieco niedoceniany The Force Unleashed, jak lubisz klimaty Star Wars to atakuj. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Devil May Cry 4 jest dłuższy i oferuje rozgrywkę na podobnym poziomie i na Twoim miejscu wziąłbym go. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 wszystkie gry które wymienił Seigaku mają swoje dema - warto spróbować ja po ich obadaniu najwyżej stawiam Heavenly Sword (super klimat i fajny sposób walki), potem Devil May Cry 4 (wcześniej grałem tylko w jedynkę która była dla mnie słaba, a DMC4 wydaje mi się bardzo ciekawy), Ninja Gaiden (trochę archaizmów ma ale wydaje się fajna), na końcu Star Wars - chyba tylko dla fanów serii.. Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Witam. Chciałbym kupić jakąś strzelanke na multi, na razie mam COD4 i uwielbiam tą grę, ale przydało by sie coś świeżego mam Resistance 2 ale zupełnie mnie nie wciągnął, co polecacie? z góry dzięki Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Witam. Chciałbym kupić jakąś strzelanke na multi, na razie mam COD4 i uwielbiam tą grę, ale przydało by sie coś świeżego mam Resistance 2 ale zupełnie mnie nie wciągnął, co polecacie? z góry dzięki Poczekaj na Killzone 2 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Battlefield Bad Company / Warhawk / Unreal Tournament 3 - masz tylko takie trzy opcje. CoD WaW nie wymienilem, bo multi jest jak w CoD 4 (a chyba chcesz jakis powiew swiezosci, c'nie?). Ja od siebie polecam BF BC - jakies pol roku naparzalem w ta gierke, polecam. Edytowane 1 stycznia 2009 przez Yabollek007 Cytuj
collins 111 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Z listy wymienionej przez Yabollek007 bym na twoim miejscu wybrał jednego z najbardziej niedocenionych (na pewno o kilka klas lepszego od CoD 5) FPS'ów czyli Bad Company. Świetne multi i single. Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Warhawka mam ale to TPS, a UT za duża sieka To jedynie dylemat między Bad Company (przelazłem singla ale nie wiem czemu nie grałem na multi) vs COD5 (jedyna nowość to nowe mapy ) Ktoś może grał w obie te gry i ma porównanie co do multi? Edit: Skusiłem sie na Cod:waw - wiem ze zgrzeszyłem ;P Edytowane 3 stycznia 2009 przez szajbz Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 No witam takie pytanie mam czy Devil May Cry 4 jest wart zakupu? W sensie wiecie cena gry niska ale czy warto. Grałem w 1 na PS2 i W Devila 3 na PS3 i osobiście podobało mi się I przeboleje ze trzeba instalować te 20 minut Devila 4 hehe ale czy warto. Oczywiście rozważyć musze też czy zakupić . Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Warto. Szczegolnie ze trojka Ci sie podobala. Cytuj
jahve 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Hi. Poszukuje jRPGów na PS3, seria FF mnie nieinteresuje ;pp plz help i thx Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Pomyliłeś działy, ten o Xbox360 jest piętro wyżej. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Bez przesady, na ps3 też sie coś znajdzie Choćby Enchanted Arms, albo Eternal Sonata. Ale fakt faktem, że na X'a jest z tym znacznie lepiej. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Tylko nie kupuj Enchanted Arms. Najwieksze goowna na PS3 i chyba najgorszy jrpg w jakiego gralem. Nudny, strasznie dlugo fabula sie rozwija, brzydki, z po(pipi)anymi bohaterami i z dennym voice acting'iem. Cytuj
jahve 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 mhm... Dzieki. Szukam tez czegos w stylu (mniejwiecej)Legacy of Kain albo Hunting Ground,zeby niebylo czly czas naparzanki i trzeba bylo troche pomyslec. a. i czy wie ktos cos na temat jakiegos Ace Combat na PS3?? Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Ace Combat nie ma, ale jest Blazing Angels 2, bardzo fajna "latana" strzelanka w realiach IIWŚ. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Dead Space, Tomb Raider: Underworld czy Prince of Persia? Lubię survival horrory. Grałem w poprzednie części Tomb Raider'a i Prince of Persia. Zależy mi na grze bardzo grywalnej i takiej która starczy na długo (nie tydzień i gra ląduje na półkę). Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Dead Space, Tomb Raider: Underworld czy Prince of Persia? Lubię survival horrory. Grałem w poprzednie części Tomb Raider'a i Prince of Persia. Zależy mi na grze bardzo grywalnej i takiej która starczy na długo (nie tydzień i gra ląduje na półkę). Nie mam Dead Space ale sprobowalem demo i nie powalilo mnie, choc wszedzie jest duzo pozytywnych opinii o grze. Z dwoch pozostalych ciezko Ci doradzic. Ja chyba wole Tomb Ridera - tyle ze nie ma Trophies wiec po przejsciu juz chyba nie ma motywacji do lazenia znowu po lokacjach by pozbierac wszystkie skarby. Jednak przynajmniej sie troche kombinuje i to jest fajne. Ludzie jednak narzekaja na bugi (zwykle jednak na X0 - u mnie pojawily sie dopiero przy czwartej misji jednak nie popsuly mi przyjemnosci) i chyba troche przesadzaja - mysle ze zalezy to od nastawienia. Za to PoP jest taki troche popierdulkowaty. Mozna sobie pograc - gra jest taka, ze fajnie sie gra ale nie jest bardzo wciagajaca, przez co latwo sie oderwac i dobrze sie wraca. Taka troche platformowka raczej niz przygodowka... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi