ATG 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Weź GTA 4 ja gram w to do dzisiaj od daty premiery i nie może mi się znudzić , KZ2 przejdziesz w 2 dni, chociaż online w tej grze niszczy wszystko. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 GTA IV czy Killzone?Fanem FPS nie jestem,ale Killzone mnie przekonuje natomiast wszystkie GTA mi się podobały i mogę powiedzieć,że jestem fanem tej serii.W multi nie będe tak dużo grał ani w tej ani w tamtej grze.Może będe mógł kupić obie produkcję,ale jeśli będe miał wybierać to co ? GTA IV - wg. mnie swietna gierka. Jesli nie masz wystarczajacej ilosci kasy, to zanim ta gre przejdziesz i ci sie ona znudzi, to zdazysz nazbierac kase na KZ2 Wiele osob na nia narzeka, ale ja ta gre przeszedlem 2 razy i naprawde ja polecam, tymbardziej za taka cene w jakiej jest teraz. Cytuj
ch00jraq 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Pomocy , nie pamętam kiedy byłem tak zdesperowany Szukam Demon's Soula , ale wersji z Tajwanu/HongKongu , bo tylko ta wersja jest również anglojęzyczna .Plasy asia oraz ebay odpada , gdyż tam mają tylko wersje JAP , z voicem Angl , ale cała reszta krzaczki:) .Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Klopot w tym ze wersje wiekszosci gier w tym regionie o ktorym piszesz czesto wypadaja nawet po Europie... Wiec jak wyjdzie w Europie to wtedy chetnie ktos Ci pomoze z wersja z Hong Kongu Cytuj
ch00jraq 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) Ale tam gra już chyba wyszła w tym rejonie , tak mi się przynajmniej zdaje . Edytowane 9 marca 2009 przez ch00jraq Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Wedle mojego pojecia Japonia to oddzielny region nie polaczony z reszta Azji. Stad wyjscie gry w Japonii nie oznacza ze ona jest dostepna jeszcze gdziekolwiek indziej w innej wersji. Cytuj
ch00jraq 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) Sie wkurzę to kupie wersje z krzaczkami .Ale też w sumie nie ma jak się dowiedzieć czy na 100% wyszła czy też nie .Bo jak to rozumieć? http://www.ps3info.pl/forum/Najlepiej-sprz...nej-t11168.html? Demon's Solus - japońska gra z gatunku JRPG, która już w podbiła serca Azjatów teraz również w wersji angielskojęzycznej. Nie cieszcie się za bardzo to, że gra będzie dostępna również w angielskiej wersji językowej nie oznacza, że zostanie ona wydana gdziekolwiek indziej, poza tamtejszym regionem. Jednak w odróżnieniu od japońskiej edycji gry, pozostałe azjatyckie edycje (z Hongkongu oraz Tajwanu) posiadają prócz własnej wersji językowej również angielską wersję w pełnej lokalizacji.Więc teraz macie możliwość zagrania w ten jak do tej pory najlepszy JRPG na PS3 w pełnej wersji angielskiej, wystarczy tylko poszukać po stronach internetowych zajmujących się sprzedażą gier i zamówić. Jako posiadają , rozumiem że to już wyszło . Edytowane 9 marca 2009 przez ch00jraq Cytuj
prymek 9 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Witam mam ochotę pograć sobie z kumplem w jakąś gierkę posiadającą co-opa.W związku z tym moje pytanie która według was jest lepsza Rainbow Six: Vegas 2 czy Army of Two, obie zyskiwały podobne noty i można je kupić za małą kasę tylko nie wiem którą wybrać. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Sie wkurzę to kupie wersje z krzaczkami .Ale też w sumie nie ma jak się dowiedzieć czy na 100% wyszła czy też nie .Bo jak to rozumieć? http://www.ps3info.pl/forum/Najlepiej-sprz...nej-t11168.html? Demon's Solus - japońska gra z gatunku JRPG, która już w podbiła serca Azjatów teraz również w wersji angielskojęzycznej. Nie cieszcie się za bardzo to, że gra będzie dostępna również w angielskiej wersji językowej nie oznacza, że zostanie ona wydana gdziekolwiek indziej, poza tamtejszym regionem. Jednak w odróżnieniu od japońskiej edycji gry, pozostałe azjatyckie edycje (z Hongkongu oraz Tajwanu) posiadają prócz własnej wersji językowej również angielską wersję w pełnej lokalizacji.Więc teraz macie możliwość zagrania w ten jak do tej pory najlepszy JRPG na PS3 w pełnej wersji angielskiej, wystarczy tylko poszukać po stronach internetowych zajmujących się sprzedażą gier i zamówić. Jako posiadają , rozumiem że to już wyszło . Masz racje (a google prawde Ci powie) Wyszlo 5 lutego w Azji - patrz tutaj: http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/psx3/soft/feb09jp.htm Cytuj
ch00jraq 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dobra , na ebay.com równiez sie pojawiło , ale pytanie jakie opłaty :| , prócz 4$ za niby przesyłkę . Cytuj
Cykomaton 99 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) warto kupić shaun white snowboarding? Edytowane 21 marca 2009 przez Cykomaton Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Witam jaką grę polecicie na multi? Oprócz Coda 4, 5, Killzona 2 i SOCOMA. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Polecam Resistance 1. Nie polecam Resistance 2:) Racja Grześku, pod Burnoutem też się podpisuję, multi coop daje radę Edytowane 24 marca 2009 przez triboy17@o2.pl Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Fajnie bywa na MGS (czyli MGO) i GTA IV. Timeshift, Rainbow Six Vegas. Standard to Warhawk. Z innych klimatow Little Big Planet, Burnout Paradise. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Burnout Paradise Resident Evil 5 Cytuj
Vashu 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Ja mam lekki dylemat. Mogę wybrać między Killzone 2 + jakaś gra z platyny za 1zł lub Prince of Persia, Little Big Planet i kilka innych mocarnych tytułów. Fajnie byłoby dostać jakiś głos ludu. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Jeśli wybierasz między Killzone 2 a LBP to trudno Ci w tym przypadku doradzić bo zależy jaki gatunek gry bardziej lubisz. Ja bym wziął bez wahania KZ2 plus jakiś tytuł z platyny. W platynie jest kilka godnych uwagi tytułów obok których trudno przejść obojętnie. Cytuj
Vashu 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 To trochę pomaga, jednak niepewność jest. W dodatku przygnębia mnie zbliżająca się premiera GH: Metallica, co oznacza, że trzeba wysupłać ogromne pokłady kasy. Chyba jednak kupię Killzone'a, choć będę się jeszcze zastanawiał. Dzięki. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Killzone 2 + jakaś gra z platyny za 1zł Gdzie można dostać taki zestaw i po ile ?? Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 chyba w empiku ale niejestem pewien Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Ja mam lekki dylemat. Mogę wybrać między Killzone 2 + jakaś gra z platyny za 1zł lub Prince of Persia, Little Big Planet i kilka innych mocarnych tytułów. Fajnie byłoby dostać jakiś głos ludu. Jeśli bardzo lubisz gry FPS to KZ2. W przeciwnym wypadku LBP będzie zdecydowanie lepsze. W ogóle LBP, to chyba najlepsza gra na PS3(IMO), więc ja mimo wszystko polecam LittleBigPlanet. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 ale pamiętaj że LBP sprawdza się tylko w mult z kolegami obok, w necie trochę mnieji, więc jeśli zamierzasz grać tylko sam to olej tą grę... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Dziwne rzeczy piszesz, zeby nie powiedziec nieprawdziwe. Oczywiscie swietnie sie sprawdza multi w internecie, no chyba ze ktos ma mizerne polaczenie. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 piszę z doświadczenia mojego oraz moich znajomych - jak się spotykamy to bawimy się przy grze jak małe dzieci, wtedy gra jest wspaniała. multi online też daje radę ale z przyczyn oczywistych nie jest aż tak rajcujący jak multi w kolegami. a single player nie pamiętam nawet kiedy włączyłem, dla samotników będzie to po prostu co najwyżej dobra gra... jako party game nie ma nic lepszego, ale jako platformówka wiele traci ze swojego uroku... Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Oczywiście, że granie w LBP jest zabawniejsze i daje więcej radości jak się gra z kimś. Ale np. ja(myślę, że wielu innych też) grając sam bawiłem się równie dobrze jak wtedy gdy grałem z bratem czy ludźmi z listy.(no może ciut lepiej z kimś, bo jednak jest kupa śmiechu niekiedy) Zresztą w LBP nawet tworzenie levelu potrafi pochłonąć tak, że się nie da odejść od konsoli. Więc jakbym miał wybrać między KZ2 i LBP bez wahania wybrałbym tą drugą ze szmacianym bohaterem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi