Szermac 2 853 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Jaką gierę warto wybrać na początek zabawy z PS3 ?? Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Jaką gierę warto wybrać na początek zabawy z PS3 ?? Tylko jedną: UNCHARTED Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 lipca 2009 Autor Opublikowano 15 lipca 2009 Jaką gierę warto wybrać na początek zabawy z PS3 ?? Tylko jedną: UNCHARTED wpis choć by rozwiąnać dodam,że warto zacząć zdecydowanie od gier już dawno obecnych przez co bardzo tanich do kupienia-Uncharted,Ratchet ToD,Killzone2,Motorstorm PR,MGS4 itp-każda z nich świetna,każda ekskluzywna i każda kosztuje do 100zł Cytuj
Adan 7 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Warto zagrać jeszcze w pierwszego Resistance'a? Wiem, że cudów nie należy oczekiwać, ale jest tani więc zainteresowałem się tym tytułem. Czy single jest fajny i nie kończy się po 4 godzinach? No i najważniejsze, to jak się gra na multi i czy w dalszym ciągu jest z kim grać? Cytuj
DIBO55 0 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 resistance warto. singiel fajny nie wiem ile zajmuje ale wiecej niz 6h na pewno. a multi nie wiem bo neta nie mam Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Warto zagrać jeszcze w pierwszego Resistance'a? Wiem, że cudów nie należy oczekiwać, ale jest tani więc zainteresowałem się tym tytułem. Czy single jest fajny i nie kończy się po 4 godzinach? No i najważniejsze, to jak się gra na multi i czy w dalszym ciągu jest z kim grać? Oj warto warto. Dla mnie jedna z lepszych serii na PS3 i trochę nie doceniana. Można ją łyknąć za 30 zł, a ma jednego z najdłuższych singli wśród fps w ostatnich czasach. ps jest ona nawet na normalu w niektórych momentach dość trudna (akurat dla mnie to zaleta ale niektórych może zniechęcić). ps1 jest to mimo wszystko seria , którą albo się pokocha labo znienawidzi (ale 30 zł to w sumie kilka browarków, a jak pokochasz to na bank wydasz w niedługim czasie kasę na dwójkę). ps 2 w multi nie gram, więc ci nie pomogę pozdrawiam Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 a ja potrzebuje jakis tytułów na multi. Mam X360 i w nim BF BC, Grid, EndWar, Halo Wars. teraz zakupilem ps3 i poszukuje jakiś tytułów koniecznie na multi ;]. pozdrawiam Cytuj
Janush 224 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 a ja potrzebuje jakis tytułów na multi. Mam X360 i w nim BF BC, Grid, EndWar, Halo Wars. teraz zakupilem ps3 i poszukuje jakiś tytułów koniecznie na multi ;]. pozdrawiam COD 4 , COD 4 , COD 4 ;) Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2009 Autor Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) a ja potrzebuje jakis tytułów na multi. Mam X360 i w nim BF BC, Grid, EndWar, Halo Wars. teraz zakupilem ps3 i poszukuje jakiś tytułów koniecznie na multi ;]. pozdrawiam oczywiście Killzone 2,potem możesz spróbować Resistance2,a z wyścigów Pacific Rift.Wszystkie świetne no i ekskluzywne.W resztę świetnych tytułów multi zagrasz na obu konsolach(CoD,BF 1943/BC itp) edis- o mało bym zapomniał-jest jeszcze LBP-odpowiednika na tej generacji nie mam ale jeśli oczekujesz lajtowej zabawy to kapitalny tytuł do pogrania w 4 na jednej konsoli lub przez sieć. Edytowane 16 lipca 2009 przez Ficuś Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 a tak, zapomniałem dodać, ze chodzi mi raczej o ekskluziwy ;]. Little Big Planet juz do mnie idzie oczywiście. Killzone zamawiam na dniach. Dzieki za pomoc. Jakby ktos jeszcze miał jakiś pomysł z tutułem który rozkocha mnie w tej konsoli to walcie śmiało. pozdrawiam Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2009 Autor Opublikowano 16 lipca 2009 a tak, zapomniałem dodać, ze chodzi mi raczej o ekskluziwy ;]. Little Big Planet juz do mnie idzie oczywiście. Killzone zamawiam na dniach. Dzieki za pomoc. Jakby ktos jeszcze miał jakiś pomysł z tutułem który rozkocha mnie w tej konsoli to walcie śmiało. pozdrawiam Uncharted prócz tego oczywiście MGS4,Wipeout HD,Ratchet,Heavenly Sword itp Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Dajcie już spokój z tym Uncharted. Robicie z tej gry nie wiadomo co. Ot, zwykła strzelanina z perspektywy trzeciej osoby z ładną grafiką i banalnymi zagadkami. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Dokladnie. Potem ludzie sie zastanawiaja - gdzie oni te cuda widza. Kawal porzadnej gry i tyle. Ja jeszcze z czystym sumieniem polece Infamous, choc multi tam nie uswiadczysz. Poza tym jak lubisz scigalki to Motorstorm (nie pacific rift) to tez must have - tym bardziej ze ceny takie, ze nie poczujesz. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Właśnie. Uncharted to dla mnie jeszcze większa zagadka, niż hype na Killzone 2 przed premierą. Kiedy Uncharted wychodził w 2007 roku (a pamiętam to dokładnie), nikt tutaj specjalnie się nad nim nie spuszczał. Dopiero w ciągu roku 2008, zaczął się z niego robić tytuł kultowy, pojawiający się przy każdej okazji polecania ludziom gier na PS3. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 a co powiecie o FEAR 2 ? fajny horror do pogrania z dziewuchą po nocach czy raczej nie warte grosza ? pozdrawiam Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2009 Autor Opublikowano 16 lipca 2009 demo na ps3 miało dość kiepski framerate więc radzę zaciągnąć informacji jak jest w pełnej wersji.Poza tym ponoć gra nie jest zła ale jest dużo lepszych fpsów Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Kac_r - Odradzam FEAR 2 jako horror. Dobry horror do pogrania z "dziewuchą" to Siren: Blood Curse Polecam. Najlepszy horror na PS3. Zwłaszcza, że klimat ma bardzo filmowy i jest do dostania za śmieszną cenę. Poza tym, demko jest dostępne na PSN, więc sam zobacz. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 COD 5, czy KZ2? Która gra bardziej wciąga i jest bardziej żywotna? Która ma lepsze multi? W sumie zamierzam kupić obie te gry, ale nie wiem którą pierwszą. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Jakiś fajny RPG na PS3 polecicie? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 COD 5, czy KZ2? Która gra bardziej wciąga i jest bardziej żywotna? Która ma lepsze multi? W sumie zamierzam kupić obie te gry, ale nie wiem którą pierwszą. kup obie, ale najpierw KZ2. Zdecydowanie lepsze multi, całe community oraz taktyczne zagrywki Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 lipca 2009 Autor Opublikowano 20 lipca 2009 COD 5, czy KZ2? Która gra bardziej wciąga i jest bardziej żywotna? Która ma lepsze multi? W sumie zamierzam kupić obie te gry, ale nie wiem którą pierwszą. kup obie, ale najpierw KZ2. Zdecydowanie lepsze multi, całe community oraz taktyczne zagrywki popieram,zdecydowanie K2,CoD5 nie jest zły ale CoD4>CoD5,a dodatkowo zaniedługo MW2 No i dodatkowo w ładniejszego fpsa od K2 nie zagrasz na żadnej konsoli Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Właśnie dowiedziałem się, że wyjdzie Map Pack 3 do CoD5, a zastanawiałem się sam wcześniej nad kupnem Res'a 2, ponieważ w CoD'a zagrywałem się długie godziny na Xboxie.... jestem zdezorientowany o_O Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Winner - Jezeli chodzi o RPG na PS3 ....... Bierz Demon's Souls i nie ma nad czym innym sie zastanawiac !! Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Czy opłaca się kupić CoJ'a za ok.150-160zł? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 infamous czy RE5? z jednej strony mam ochote na sandboxa po skonczeniu gta4, a z drugiej dawno nie gralem z kims w co-opie... i dlaczego re5 jest drozsze w wersji na ps3 od tej na xO? :< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi