danielskii 155 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 (edytowane) oba tytuly swietne. ja bym wzial re5 jest duzo zbierajek jak chcesz sie pobawic i gra motywuje do ponownego przejscia. inf tez swietny tytul jednak po gta4 moze byc troche za duzo otwartego swiata:) wiec zostawil bym sobie na pozniej na twoim miejscu. Jedno jest pewne obie gry sa warte przejscia. PS. jak bedziesz szukal kogos na co-op w re5 daj znac mozemy razem cos zagrac Edytowane 21 lipca 2009 przez danielskii Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Bierz RE5.Wygrywa u mnie 5:1 w ''ilosciach ukonczen'' i nadal chetnie pogram w tryb Mercenaries. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Kac_r - Odradzam FEAR 2 jako horror. Dobry horror do pogrania z "dziewuchą" to Siren: Blood Curse Polecam. Najlepszy horror na PS3. Zwłaszcza, że klimat ma bardzo filmowy i jest do dostania za śmieszną cenę. Poza tym, demko jest dostępne na PSN, więc sam zobacz. łoooo fak ... widzialem trailer przed chwila i faktycznie klimatyczne, teraz tylko zassam demo i chyba faktycznie sie na to połasze. a jak z dlugoscia ? starczy na pare wieczorow ? : ) pozdrawiam Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 starczy na pare wieczorow, tylko pierwsze rozdzialy sa krotkie i aby zdobyc wszystkie przedmioty/notatki trzeba pare razy podejsc do misji Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Wipeout HD, Motorstorm Pacific Rift, Little Big Planet, Demon's Souls, Uncharted Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 W każde. Choćby dlatego, że nie możesz zagrać w nie nigdzie indziej Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Dodałbym Ratcheta o ile nie gardzisz platformerami i nie przejadły się z PS2, Valkyria Chronicles, Everybody Golf, Resistance 2 Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Zastanawiam się nad kupnem 'Resistance: Fall of Man' albo 'Rachet and Clank: Tools of Destruction'. Co lepiej wybrać? Lubię serię R&C, ale bardzo podoba mi się też klimat Res'a i walka z obcymi. Pomocy! Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Zastanawiam się nad kupnem 'Resistance: Fall of Man' albo 'Rachet and Clank: Tools of Destruction'. Co lepiej wybrać? Lubię serię R&C, ale bardzo podoba mi się też klimat Res'a i walka z obcymi. Pomocy! Weź obydwie , są śmiesznie tanie. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) ja proponuje najpierw ratcheta, bo jest krotszy, a pozniej wymiana na resa w resa nie gralem, bo demo mi nie przypadlo do gustu. ale cena jest tak smieszna, ze zastanawiam sie nad kupnem jednak, jesli Ty lubisz takie klimaty, to wydaje mi sie, ze bardziej przypadnie Ci do gustu res niz ratchet. ale radzilbym pograc w obydwie, w takiej kolejnosci jak napisalem ja tez mam pytanko: zastanawiam sie nad jakimis samochodzikami, bo na GT5 nie moge sie doczekac, a mam male cisnienie co radzilibyscie z tej trojki: midnight club, gt5 prologue, grid? bo nfs chyba odpada, nie? Edytowane 25 lipca 2009 przez gianbuffon Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 @up A masz Burnouta? Jesli nie, kupuj go, a jeśli masz, to Midnight Club Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem 'Resistance: Fall of Man' albo 'Rachet and Clank: Tools of Destruction'. Co lepiej wybrać? Lubię serię R&C, ale bardzo podoba mi się też klimat Res'a i walka z obcymi. Pomocy! Jeżeli obie gry lubisz to wybór należy tylko do Ciebie. Oba tytuły są dobrze oceniane nie wiem jak mamy Ci pomóc wybrać. Za Resistancem stoi dobry multiplayer, co na pewno przedłuży rozgrywkę. ja tez mam pytanko: zastanawiam sie nad jakimis samochodzikami, bo na GT5 nie moge sie doczekac, a mam male cisnienie co radzilibyscie z tej trojki: midnight club, gt5 prologue, grid? bo nfs chyba odpada, nie? Tak jak kolega powyżej napisał nabądź Burnout: Paradise: The Ultimate Box. Gra pochłonie duży kawałek Twojeo życia, ale jeśli chcesz z tych które wymieniłeś to moim zdaniem Grid. Jest w tych klimatach co GT. A Prologa sobie już odpuść, lepiej poczekać do pełnoprawnej części niż grać w niedokończoną produkcję. NFSy oczywiście odpadają. Edytowane 26 lipca 2009 przez Lukas_AT Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 burnouta mam i juz dawno zdobylem platyne super gra ale po zdobyciu platyny mi sie zaczela nudzic i nawet w multi za duzo nie pykalem. dlatego myslalem wiec nad czyms w stylu GT. typowe wyscigi a midnight club to chyba cos a'la nfs, czy burnout. w grida gralem w demo i troche na kompie i calkiem mi sie podobala no to chyba zdecyduje sie na grid heh dzieki za pomoc w wyborze! Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Grid jest bardzo fajny, ale właśnie teraz męczę Midnighta i muszę powiedzieć, że to chyba najlepsze wyścigi w jakie grałem w swojej konsolowej karierze. Sry, Burnout się nie umywa. Masa wyścigów, fajne furki, mega dużo możliwości kustomizacji, no i ten widok z kokpitu... Poezja. Zakochałem się Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Jaki poziom trudności jest tego Midnight? Słyszałem, że jest dość trudny. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Kupilem na aledrogo - Uncharted, Motorstorm 1 i Resistance, lacznie 165 zl, gry nowki w folii. o_O Bedzie w co grac. Na Little Big Planet i 2 czesc Motorstorm przyjdzie czas jak stanieja. jeszcze dorzuc do kolekcji heavenly sword mi sie bardzo podobala. szkoda tylko, ze taka krotka. a jak nadrobisz zaleglosci, to bierz infamous Edytowane 26 lipca 2009 przez gianbuffon Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 overlord 2 czy CoJ2? demko tego pierwszego bardzo mi przypadlo do gustu aczkolwiek zastanawiam sie nad CoJ2 Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Weź Overlorda 2, bardzo fajna produkcja, aczkolwiek jak lubisz FPSy, produkcja Techlandu przypadnie Ci do gustu. Cytuj
BQG 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Jaki poziom trudności jest tego Midnight? Słyszałem, że jest dość trudny. Powiedział bym, że ekstremalnie trudny, ale do przejścia (po niezliczonej ilości bluzgów :wsciekly: ). Cytuj
czak92 36 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 szukam gierki do ok.60 zł(moze byc uzywka).Grałem w demka uncharted,ale mysle,ze bedzie dla mnie za trudna.Doradźcie coś,moze jakas starsza gierka. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 szukam gierki do ok.60 zł(moze byc uzywka).Grałem w demka uncharted,ale mysle,ze bedzie dla mnie za trudna.Doradźcie coś,moze jakas starsza gierka. uncharted za trudny? :o poczatkowo masz 3 poziomy trudnosci. przy hard w kilku momentach mozesz miec problemy. ale do przejscia. normal- bardzo prosty. easy - to juz naprawde latwizna. mozesz sobie latac kolo 5 gosci a i tak Cie nie zabija lamiglowki tez proste naprawde polecam te gre, jest swietna!! w dalszej kolejnosci ratchety, heavenly sword, little big planet, assassins creed, condemned2, skate, mirrors edge, fight night round3 bierz uncharted Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Infamous czy GTA4? GTA już w sumie przeszedłem na Xboxie, i pograłem trochę na live, ale oprócz tego nic więcej. Szukam jakiegoś fajnego Sandboxa z trofeami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi