gianbuffon 11 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 jak przeszedles gta4, to bierz Infamous. dobra gra Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 A taki InFamous nie nudzi się po przejściu gry? Jest co robić itp? Bo w GTA IV jednak człowiek nigdy się nie nudził i na necie z ludzikami zabawa jest przednia Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 (edytowane) Wal w GTA, też miałem taką sytuację jak Ty (przeszedłem daawno temu jak miałem 360, kupiłem w dniu premiery i sprzedałem razem z xboxem), i jakiś czas temu kupiłem na ps3. Polecam. Ale inna sprawa że jestem ogromnym fanem całej serii. EDIT - natomiast InFamous mi się niezbyt podobał, średnia grafa, średni miód, średni klimat. Przeciętniak, po prostu. Edytowane 29 lipca 2009 przez Swiechu Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 (edytowane) Kupuj inFamousa, najlepszy sanbox tego roku. Edytowane 29 lipca 2009 przez Karol633 Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 inFamous starczy ci na krócej niż GTA, ale będzie to zabawa dużo bardziej intensywna. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 czy warto sie skusic na Uncharted za 56 zł? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 W sumie to dobra cena, ja za swojego dałem dwa miesiące temu 65 zł. Bierz śmiało. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Uncharted jest wart te 56zł, a nawet więcej Cytuj
.... 2 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 uncharted to gra w ktora kazdy posiadacz powinien zagrac troche trudniejsze pytanie mam ochote na jrpga demko eternal sonaty bardzo mi sie spodobalo i prawie kupilem pelna tylko jest jedno ale chcialbym aby ta gra posiadala trofea jest jakis tytul lub niedlugo sie pojawi, ktory spelnialby te warunki?? Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 uncharted to gra w ktora kazdy posiadacz powinien zagrac troche trudniejsze pytanie mam ochote na jrpga demko eternal sonaty bardzo mi sie spodobalo i prawie kupilem pelna tylko jest jedno ale chcialbym aby ta gra posiadala trofea jest jakis tytul lub niedlugo sie pojawi, ktory spelnialby te warunki?? Mam wrażenie, że Sonata całkiem niedawno dostała patcha dodającego trofea, ale pewności nie mam, więc sprawdź jeszcze w sieci. Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Uncharted co prawda jest tyle warty, ale myślę że jak poszukasz znajdziesz taniej Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Eternal Sonata nie posiada trophies.Tylko Disgea 3.Poczatek 2010 wychodzi White Knight.Polecam sprawdzic nie jrpg ale dungeon crawler/rpg Demon's Souls. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Eternal Sonata nie posiada trophies.Tylko Disgea 3.Poczatek 2010 wychodzi White Knight.Polecam sprawdzic nie jrpg ale dungeon crawler/rpg Demon's Souls. My bad. A w październiku Dragon Age . Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Czy kupić z PSN FF VII? Bo narazie mogę wydać niewielkie sumy na gry, a ta jest po okazyjnej cenie i słyszałem o niej wiele dobrego. Cytuj
.... 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Eternal Sonata nie posiada trophies.Tylko Disgea 3.Poczatek 2010 wychodzi White Knight.Polecam sprawdzic nie jrpg ale dungeon crawler/rpg Demon's Souls. raz poczatek 2010 to jeszcze kupa czasu dwa jakos mnie nie ciagnie do tego tytulu edit: ani disagea ani tym bardziej DS mnie nie ciagna wiem, trudno mnie zadowolic Eternal Sonata nie posiada trophies.Tylko Disgea 3.Poczatek 2010 wychodzi White Knight.Polecam sprawdzic nie jrpg ale dungeon crawler/rpg Demon's Souls. My bad. A w październiku Dragon Age . myslalem raczej o klasycznym japonskim rpgu mimo wszystko dzieki jak znajde ES w przystepnej cenie to chyba sie skusze Czy kupić z PSN FF VII? Bo narazie mogę wydać niewielkie sumy na gry, a ta jest po okazyjnej cenie i słyszałem o niej wiele dobrego. imo ffvii jest najlepsza gra jaka stworzono (a w pare gralem, moze nawet kilkanascie) i jesli nie grales to powinienes sie skusic z drugiej strony jesli nie grales to bez calej kupy wspomnien i sentymentow taki staroc moze Cie odrzucic Edytowane 31 lipca 2009 przez .... Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Uncharted jest przereklamowany, a nie warty "wiele więcej". Mimo to brałbym za 56. Edit: Za niedługo wychodzi chyba Tales of Vesperia. Edytowane 31 lipca 2009 przez estel Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 imo ffvii jest najlepsza gra jaka stworzono (a w pare gralem, moze nawet kilkanascie) i jesli nie grales to powinienes sie skusic z drugiej strony jesli nie grales to bez calej kupy wspomnien i sentymentow taki staroc moze Cie odrzucic Mnie tam nie obchodzi z którego roku jest gra i jaką ma grafikę, tylko grywalność Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 z drugiej strony jesli nie grales to bez calej kupy wspomnien i sentymentow taki staroc moze Cie odrzucic Nie-e, ja ff VII przechodziłem po raz pierwszy jakieś 4 lata temu, a mimo tego nie mogłem sie oderwać Chuck92, nie słuchaj Estela, Uncharted to świetna gra, za taką cene to grzech jej nie wziąć Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Uncharted jest dobra grą, nawet bardzo dobrą, ale do rangi cudu mu daleko. A mam wrażenie, że na tym forum tak właśnie jest traktowane. Edytowane 31 lipca 2009 przez estel Cytuj
izon 995 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) czy warto sie skusic na Uncharted za 56 zł? Zdecydowanie tak!! Ja kupilem gre zaraz po premierze i nie zaluje ani grosza. Przeszedlem ja 3 razy i uwazam ze to najlepszy obok MGSa 4 tytul na ps3..Gameplay, Grafika, Muzyka, Filmowosc - wszystko na najwyzszym poziomie- Oby wiecej takich gier to bede wlaczac konsole czesciej w innym celu niz ogladanie filmow Co do FF 7- Pomimo swoich lat, przestarzalej grafiki i czasem wkurzajacych patentow uwazam ze giera bije na glowe 90 % dzisiejszych tytul. Mysle ze to wystarczajaca rekomendacja Edytowane 31 lipca 2009 przez izon Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 moze polecicie jakąs gre w stylu Ratchet & Clank ? jakas platformówka godna jako następca obu czesci ? LTB mam ;]. pozdrawiam Cytuj
.... 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 moze polecicie jakąs gre w stylu Ratchet & Clank ? jakas platformówka godna jako następca obu czesci ? LTB mam ;]. pozdrawiam nie dzisiaj modne sa tylko fpsy ewentualnie strzelaniny z perspektywy pierwszej osoby i te.... no.... doomowate Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 moze polecicie jakąs gre w stylu Ratchet & Clank ? jakas platformówka godna jako następca obu czesci ? LTB mam ;]. pozdrawiam nie dzisiaj modne sa tylko fpsy ewentualnie strzelaniny z perspektywy pierwszej osoby i te.... no.... doomowate dzięki ... teraz już wiem co jest w modzie, tak więc zmieniam gust i kupuje jakiegoś FPS`a .... dzieki naprawde za pomoc. swoją prośbę podtrzymuję. pozdrawiam Cytuj
.... 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 moze polecicie jakąs gre w stylu Ratchet & Clank ? jakas platformówka godna jako następca obu czesci ? LTB mam ;]. pozdrawiam nie dzisiaj modne sa tylko fpsy ewentualnie strzelaniny z perspektywy pierwszej osoby i te.... no.... doomowate dzięki ... teraz już wiem co jest w modzie, tak więc zmieniam gust i kupuje jakiegoś FPS`a .... dzieki naprawde za pomoc. swoją prośbę podtrzymuję. pozdrawiam łopatologicznie nie ma nic z platformowek nie liczac 2 ratchetow jesli masz oba to musisz czekac na trzeciego (a jesli qob kupiles zaraz po premierze na plycie za ponad sto zeta to jestes frajer) jesli znajdujesz sie w takiej sytuacji to proponuje rozejrzec sie za czyms na inna konsole (sam szukam size matters a najlepiej rozmiar ma znaczenie, oczywiscie na ps2) ewentualnie jakies gierki na podstawie filmow dla dzieci, ale tego nie polecam dotarlo?? ps. naprawde bez zlosliwosci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi