Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Uncharted Killzone 2 Ratchet Motorstorm 2 (na sile LBP Folklore infamous !!!!!!!!!!! (najlepsza gra na ps3) moja opinia oczywiscie
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Dodałbym jeszcze prześwietne Resistance 2 (singiel rządzi) i Heavenly Sword.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Jeszcze WipEout HD, no i MGS4. Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez Square
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Jak mogliście zapomnieć o cudownym Demon's Soul i absolutnie genialnej Valkyria Chronicles?
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Szczerze to poza srednim Haze i specyficznym Lair (ktory tez ma zatwardzialych fanow) praktycznie kazdy exclusive na PS3 jest absolutnym hitem.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=20553 lal... Pierwszy raz przydala mi sie opcja kopiuj wklej w iPhone
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Batman, Infamous czy Prototype ... Ostatnio ta mysl nie daje mi spokoju
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Batmana muszę przemilczeć, bo grałem tylko w demko i IMO można spokojnie poczekać aż stanieje (co właśnie robię ). Prototype jest fajniutką grą. Stały framerate i ogromna rozpierducha wynagradza średnią oprawę. W grze jest dużo do zrobienia, zebrania, ulepszenia itp. Ogólnie fajnie się gra. Lekko i przyjemnie tylko po pewnym czasie może wkraść się lekka monotonia (kompletowanie Web of Intrigue etc.). Infamous jest grą bardziej taktyczną. Cole nie jest mega wytrzymały i często pada na pysk od kilku kulek (grałem na hardzie) przez co gra wymaga najpierw zorientowania się w sytuacji, obrania jakiegoś planu, a później metodycznej eksterminacji. Tempo jest wolniejsze. No i inFamous jest po polsku, co możesz odebrać jako plus bądź minus (ja grałem w ang., ale teraz ciężko w PL o wersję angielską, a PL coś tam nie tak z głosami). Uważam, że w oba (a nawet we wszystkie trzy) tytuły trzeba zagrać. Tak naprawdę pytasz się tylko o kolejność wyboru, więc zadam ci pytanie: Wolisz przywołać z nieba pioruny, które zniszczą wszystko i wszystkich na swojej drodze, czy też stworzyć setki dziwnie wyglądających macek, które zabiją wszystkich przebywających na growym Times Square? PS: Jeżeli chodzi o oprawę to inFamous miażdży Protka.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l MHm, a w kwestii "zabrania czasu" ktora gra lepiej sie prezentuje ? Gdzie wiecej czasu zabierze ogranie calosci, znajdzki, fabula, wielkosc miasta itp itd - ogolnie gra w grze ??
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Opłaca się jeszcze brać Gran Turismo 5:Prologue za 50 zł nówka? Ciezko stwierdzic. GT5 pewnie nie zejdzie ponizej 200, nie wiadomo tez kiedy wyjdzie. Pewnie w listopadzie. W GT5P na pewno troche poszalejesz, wiec jak nie masz nic innego na widoku, to bierz. Jak Cie tak nie korci i wytrzymasz do pelnej wersji to lepiej poczekac i zainwestowac w co innego na przyklad NFS Shift, nad ktorym sie wszyscy ostatnio zachwycaja.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Prototype wymaga dużo więcej czasu (około 4-5 przejść gry) do uzyskania 100% niż inFamous (2 przejścia). Poza tym ilość znajdziek w tym pierwszym jest nieporównywalnie większa niż w tym drugim. No i niestety nie ma radaru
Opublikowano 2 września 200915 l Co lepsze: Resitance 1 czy R&C: ToD ? Edytowane 2 września 200915 l przez Karol633
Opublikowano 2 września 200915 l Autor Mam na oku Heavenly Sword i Resistance: Fall of Man. Czy watro inwestować, szczególnie w tego drugiego? Jeśli po promocyjnej cenie to warto. HR- genialna grafa do teraz(choć trochę zwalnia),fenomenalna historia,5h gry,brak sekretów i zachęty by ja drugi raz skonczyć i średni system walki Resistance1- dobra rzemieślnicza robota,do teraz da się w miarę fajnie w to pograć i postrzelać choć graficznych cudów się nie spodziewaj bo taki K2 wizualnie wygląda przy niej jak z innej konsoli wyedytowałeś- wg mnie zdecydowanie bardziej Ratchet,szczególnie jeśli lubiłeś części z ps2. Edytowane 2 września 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 2 września 200915 l Ja PS2 nigdy nie miałem :D:D A HS mnie wciągnęło demo A trophy HS obsługuje?
Opublikowano 5 września 200915 l Szukam gry na ps3 w ktora moglbym pograc miesiacami (czyli bardzo dluga musi byc), w ktorej zbieram rozne ulepszenia i boostery aby moja postac byla coraz bardziej pakerniejsza, ktora bedzie trudna i stawiala pewne wyzwanie...aby byla w swojej "mechanice" podobna do Monster Hunter z PSP. Moze troche bujam w oblokach ale moze jest taka pozycja na rynku? PS. Monster Hunter 3 Tri wyjdzie na ps3 ,czy to tylko plota?
Opublikowano 5 września 200915 l Nie do końca to czego sobie życzysz, ale polecam Ci Demon's Souls: + wyzwanie, + pakowanie, + kolekcjonowanie oręża, + można grać miesiącami Edytowane 5 września 200915 l przez stoodio
Opublikowano 5 września 200915 l Z exów to na myśl mi przychodzi Little Big Planet ( teraz tanio wyrwiesz ) i jak lubisz wyścigi to Motorstorm: Pacific Rift ( dość trudny, ze specyficznym modelem jazdy, który nie wszystkim może przypasić ).
Opublikowano 5 września 200915 l Ja polecam Ratchet&Clank:Tools of Destruction, genialna gra i na allegro wyrwiesz za 20-30zł.
Opublikowano 5 września 200915 l Valkyria Chronicles, swietna gra strategiczna. Jedna z lepszych gier na ps3 ( takie chodza opinie ) z Dodatkami DLC zabawy jest naprawde sporo...
Opublikowano 5 września 200915 l Sprobuj se demo Folklore z PSNu. Moze okazac sie ze Ci "zryje" banie jak to ladnie okreslasz . Chlopaki wszystko wymienili praktycznie. Z innych zrodel to z PSN: Wipeout HD a z importu Demon Souls Edit: A jak lubisz karcianki to jest takie cudo jak Eye of Judgment. Edytowane 5 września 200915 l przez grzes_l