schabek 5 334 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Gow Collection/Ratchet i Clank: A Crack in Time/Batman AA? Wszystkie tytuły kupię ale chcę wiedzieć który najłatwiejszy? W którym platynka wpada najszybciej? Do premiery Bad Company 2 nie wiele czasu a platynke bym jakąś szybką łyknął Po premierze na nic nie będzie czasu ;p Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Chcesz "latwa platynke"-kup Terminatora albo jakis inny crap. GoW Collection ma latwe trofea (5 zlotych trofeow to lekka przesada jak na taka gre),wiec jak tak bardzo zalezy ci na platynkach,to chyba ja powinienes rozwazyc jako pierwsza. @ danielskii kup Borderlands,dluzsza i bardziej rozbudowana niz AoT. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 God of War Collection ma dwie platynki, w dodatku bardzo łatwe. Ratchet też ma łatwą. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Grał ktoś w The Saboteur i mógłby polecić? Jestem fanem gier w klimatach wojennych, sandboxów i urozmaiconej rozgrywki. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Powiem Ci, że miałem ogromnie ciśnienie na tę grę, ale wyszedł w sumie mocny średniak. Jak Cię nie zrażą pewne archaizmy i umowności oraz 'przereklamowany' parkour to kupuj. BTW: Wychodzi niedługo BC2, nie lepiej kupić produkt DICE? Zapowiada się wybornie w multi i singlu. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Grał ktoś w The Saboteur i mógłby polecić? Jestem fanem gier w klimatach wojennych, sandboxów i urozmaiconej rozgrywki. to łykaj śmiało napewno Ci się spodoba,przy grze bawiłem się świetnie,dla mnie hicior,jeżeli jesteś fanem tego typu gier nie zawiedziesz się! Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 @blazej10 Oczywiście, że kupuję BC2, zamawiam preorder lada moment. Chcę tylko oprócz tego kupić też inną gierkę którą pomęczę na singlu. @up dzięki (strasznie lubię mafię i łyknę wszystko co chociaż w najmniejszym stopniu jest do niej podobne) Cytuj
BQG 0 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 (strasznie lubię mafię i łyknę wszystko co chociaż w najmniejszym stopniu jest do niej podobne) Spróbuj The Darkness Główny bohater pracuje dla NY mafii Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 (edytowane) AC 2, GOD C czy RE 5 ? albo coś innego w co koniecznie powinienem zagrać a w co nie grałem: http://www.playfire.com/FeMn/games/ Dodam ze chodzi mi o gry które nie pojawiły się na PC oprócz właśnie AC2 i RE5 Edytowane 23 lutego 2010 przez FeMn Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 (edytowane) Duza rozbieznosc cenowa.Bierz RE5,zanim przejdziesz reszta porzadnie stanieje.GoW C tylko jesli nie grales na PS2,nie widze wiekszego sensu w powtornym wydawaniu kasy na te sama gre. Spojrz na moje ulubione gry na playfire link,rekomenduje je bez zajakniecia. Edytowane 23 lutego 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Duza rozbieznosc cenowa.Bierz RE5,zanim przejdziesz reszta porzadnie stanieje.GoW C tylko jesli nie grales na PS2,nie widze wiekszego sensu w powtornym wydawaniu kasy na te sama gre. nie miałem ps2 :DD Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Ja bym Ci mimo wszystko polecił RE5. Faktycznie GoW Collection to dwie wspaniałe produkcje, ale RE5 oferuje co-op'a na split screenie i online, bardzo dobrą oprawę audiowizualną, sporo dodatkowych trybów rozgrywki (tutaj mowa o DLC - Versus, Lost in the Nightmares oraz obecne od początku The Mercenaries). Gra jest dostępna w bardzo przyzwoitej cenie. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Zastanawiam się nad wyborem NG Sigma i DMC4,nie wiem co wybrać,po ograniu dem nadal nie jestem przekonany na żaden z tytułów,co polecacie?? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Devil May Cry 4 Grałem tylko na PC ale wciągnęła. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) GoW3 i tak kupuje w premiere ,a ze zostało ok.22dni,zagrałbym w innego slashera,naszła mnie ogromna chęć ostatnio na tego typu gre,jako że w ostatnią gre w którą grałem z tego gatunku był HS spry kawał czasu,jutro wymienie w sklepie Pure na NG lub DMC tylko niewiem na który tytuł,3 szybkie pytania proszę o odpowiedz w której grze jest dłuższy czas przejścia? oraz która ma wyższy poziom trudnośći na (normalu)? oraz która gra jest bardziej rajcowna jeżeli chodzi o walkę.Po demie jestem za DMC4. Edytowane 25 lutego 2010 przez PRQc Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Zastanawiam się nad wyborem NG Sigma i DMC4,nie wiem co wybrać,po ograniu dem nadal nie jestem przekonany na żaden z tytułów,co polecacie?? Wiem, wiem - nie do końca to miałeś na myśli ale sprawdź Darksiders Cytuj
DukeKris 0 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Chcę zakupić jakąś grę z opcją co-op do 4 graczy. Czy Marvel Ultimate Aliance 2 daje możliwość gry 4 graczom na jednej konsoli? Czy jest tylko opcja online? Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 (edytowane) Może Little Big Planet ? Edytowane 26 lutego 2010 przez fazzeer Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Jak Ci zależy na funie w multi to może Buzz? Wiem, że w jedynce marvela można grać we 4 na jednej konsoli. Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 mam dylemat, zastanawiam sie czy brać heavy rain teraz póki kosztuje te 200zł czy lepiej kupić gow collection? grałem w demko gow III no i jest nieżle ale jak dużo względem trójki odstaje 1 i 2? Zastanawiam sie też czy poprostu po 30 min grania mi sie to nie znudzi , jakoś do slasherów nie do końca byłem przekonany bardziej jako taki przerywnik na 30 min i powrót do innych gier dlatego nie wiem czy warto brać? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) Jesli demko GoW 3 ci sie podobalo to zdecydowanie bierz GoW Collection. Grania bedziesz mial mase, a pozatym jesli planowales zakup GoW 3, to zagranie w GoW 1 i 2 jest obowiazkiem. Jesli chodzi o odstawanie to ciezko powiedziec, bo GoW 3 jeszcze nie wyszlo, a zagrac moglismy tylko w demo. Jednakze powiedziec mozna tyle: GoW 1 i 2 to w swojej kategorii czolowka - z prostego wzgledu: nic w tej kategorii do tej pory lepszego nie wyszlo. Dodatkowo w miedzyczasie zanim przejdziesz GoW Collection, to Heavy Rain stanieje. Edytowane 27 lutego 2010 przez Yabollek007 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) GoW3 i tak kupuje w premiere ,a ze zostało ok.22dni,zagrałbym w innego slashera,naszła mnie ogromna chęć ostatnio na tego typu gre,jako że w ostatnią gre w którą grałem z tego gatunku był HS spry kawał czasu,jutro wymienie w sklepie Pure na NG lub DMC tylko niewiem na który tytuł,3 szybkie pytania proszę o odpowiedz w której grze jest dłuższy czas przejścia? oraz która ma wyższy poziom trudnośći na (normalu)? oraz która gra jest bardziej rajcowna jeżeli chodzi o walkę.Po demie jestem za DMC4. Ninja Gaiden Sigma jest chyba nieco bardziej hardkorowa niż DMC4, choć tutaj zaliczenie całości na każdym poziomie też dostarcza wrażeń. Ale to nic w porównaniu z Master Ninja i trybem "The Missions". Ja bym brał na Twoim miejscu NGS najpierw. Po tej grze już żadna inna nie będzie dla Ciebie takim wyzwaniem. Edytowane 27 lutego 2010 przez NEMESIS U.S. Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 a ja bym polecił DMC4,na wyzszym poziomie trudnosci niz normal ta gra naprawde moze zdenerwowac czlowieka:) no i jak dla mnie system walki bardziej sie podoba w dmc Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 http://www.allegro.pl/item938731909_heavy_rain_sony_computer_entertainment_polecam.html za 155zł z tym że wersja angielksa, nie wiecie może czy śa w ang wersji polskie napisy? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Powinny być. Ja kiedyś kupiłem Dead Space i też gość podał, że wersja językowa jest angielska. Po odpaleniu była do wyboru polska wersja kinowa. Wydaję mi się, że tutaj jest podobnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi