Opublikowano 28 lutego 201015 l http://www.allegro.p...nt_polecam.html za 155zł z tym że wersja angielksa, nie wiecie może czy śa w ang wersji polskie napisy? Heavy Rain w wersji angielskiej (kupionej na wyspach) NIE MA języka polskiego. Jak chcesz mieć polski język to musisz kupić grę z polskiej dystrybucji
Opublikowano 1 marca 201015 l http://www.allegro.p...nt_polecam.html za 155zł z tym że wersja angielksa, nie wiecie może czy śa w ang wersji polskie napisy? Heavy Rain w wersji angielskiej (kupionej na wyspach) NIE MA języka polskiego. Jak chcesz mieć polski język to musisz kupić grę z polskiej dystrybucji Demo HR jest ocenzurowane po Polsku, pełna wersja pewnie też. Lepiej kup sobie anglika, chyba, że nie znasz ang.
Opublikowano 1 marca 201015 l http://www.allegro.p...nt_polecam.html za 155zł z tym że wersja angielksa, nie wiecie może czy śa w ang wersji polskie napisy? Heavy Rain w wersji angielskiej (kupionej na wyspach) NIE MA języka polskiego. Jak chcesz mieć polski język to musisz kupić grę z polskiej dystrybucji Demo HR jest ocenzurowane po Polsku, pełna wersja pewnie też. Lepiej kup sobie anglika, chyba, że nie znasz ang. O jakiej cenzurze Ty mówisz? Zarówno w demie bluzgi lecą konkretne, zielonej krwi też nie ma, więc nie wiem czemu takie głupoty pier****sz? Łykajcie śmiało polską wersję - NIE MA ŻADNEJ CENZURY Edytowane 1 marca 201015 l przez Look4z
Opublikowano 1 marca 201015 l http://www.allegro.p...nt_polecam.html za 155zł z tym że wersja angielksa, nie wiecie może czy śa w ang wersji polskie napisy? Heavy Rain w wersji angielskiej (kupionej na wyspach) NIE MA języka polskiego. Jak chcesz mieć polski język to musisz kupić grę z polskiej dystrybucji Demo HR jest ocenzurowane po Polsku, pełna wersja pewnie też. Lepiej kup sobie anglika, chyba, że nie znasz ang. BQG co za brednie wypisujesz, jaka cenzura?
Opublikowano 4 marca 201015 l Jak gra dobra gra nadaje się do kooperacji ale na jednej konsoli, nie przez net, najlepiej gra która można zakupic do 50-60 (oczywiście używana)
Opublikowano 4 marca 201015 l Jak gra dobra gra nadaje się do kooperacji ale na jednej konsoli, nie przez net, najlepiej gra która można zakupic do 50-60 (oczywiście używana) Resistance - (niestety tylko) pierwsza czesc. To pierwsza gra jaka smigala na mojej ps3 i spedzilem przy niej sporo czasu. Oprawa nie powala ale fun z coopa jest olbrzymi. Resistance jest chyba w platynce wiec w cenie powinienes sie zmiescic (ja moze swojej bym sie pozbyl nawet). Mozesz sprobowac tez z army of two albo borderlands ale nie polece ani nie odradze po jeszcze w nie nie grałem. Re5 w 60 pln sie nie zmiesci (raczej)
Opublikowano 7 marca 201015 l To spróbuje resistance, kumpel ma więc pożyczę A wie ktoś może ile trybów walki jest wwwe smackdown vs raw 2009, bo grałem w 2010 ale na ps2 gdzie jest ich dość dużo i nie wiem czy jak bym sie przestawił na 2009 to by mi czegoś nie brakowało względem 2010
Opublikowano 7 marca 201015 l Moim zdaniem nie,tekturowe opakowanie ktore sie szybko niszczy,epizod mozna kupic na PS store,tapetke tez,a soundtracka nie ma w formie audio cd.
Opublikowano 7 marca 201015 l Moim zdaniem nie,tekturowe opakowanie ktore sie szybko niszczy, Co ty z nim robisz, że szybko się niszczy? Mam kilka gier w tekturowym opakowaniu już kilka lat i wyglądają tak jak wtedy gdy je kupiłem. Co do HR to skasowałem demo, bo nie mam miejsca na HDD i nie będę cytował miejsca o którym mówiłem... Jak uważacie, że nie ma, to wasza sprawa.
Opublikowano 8 marca 201015 l Jeden z najtrudniejszych wyborów ever: God of War 3(narazie 1 przechodzę i gra się ŚWIETNIE) Final Fantasy XIII( IX jest dla mnie jednym z lepszych RPG'ów, XIII do niej daleko ?) Battlefield Bad Company 2 (demo MP było przednie)
Opublikowano 8 marca 201015 l GoW 3 - zanim przejdziesz GoW 1 i 2 to raczej sie nimi nasycisz, wiec z GoW 3 bedzie mozna poczekac (ale to juz sprawa subiektywna) wiec ja bym wybieral miedzy Finalem i BF BC (dodatkowo obie gry starcza do dlugi okres czasu, w ktorym GoW 3 juz zdazy staniec). BF BC2 polecam - gierka swietna (a w zasadzie to multi, bo w single pogralem moze z 15min), aczkolwiek poki co z gra sa problemy techniczne (mam nadzieje, ze niedlugo je naprawia). W Finala nie gralem, ale na dzien dzisiejszy polecalbym ci raczej go kupic, jesli lubisz takie gry (opisy i opinie w konciku RPG), bo z Battlefieldem jak juz powiedzialem - obecnie sa problemy.
Opublikowano 9 marca 201015 l Szukam jakiś wyścigów arcade. Coś w stylu NFS Undergroud 1,2 czy też Most Wanted. Są jakieś gry w tym stylu na Ps3 ? I tak przy okazji cena 160 pln za DS3 jest najniższą jaką można znaleźć. Rozumiem, że poniżej tego pułapu cenowego to już podróbki ?
Opublikowano 9 marca 201015 l Szukam jakiś wyścigów arcade. Coś w stylu NFS Undergroud 1,2 czy też Most Wanted. Są jakieś gry w tym stylu na Ps3 ? I tak przy okazji cena 160 pln za DS3 jest najniższą jaką można znaleźć. Rozumiem, że poniżej tego pułapu cenowego to już podróbki ? Moim zdaniem najlepsze arcade'owe wyścigi na ps3 to Burnout Paradise. Klimat inny niż w NFS, ale rajcują niesamowicie. Edytowane 9 marca 201015 l przez Look4z
Opublikowano 12 marca 201015 l dzis rano widzialem way of samurai 3 na ps3 (w sumie mam okazje wyrwac nowke za 20euro) - warto? nie gralem wczesniej i szczerze mowiac pierszy raz slysze o tym tytule - gral ktos ( do czego mozna to porownac - od razu zaznacze z jRPG nigdy nie mialem do czynienia kupilem jedynie w ostatnich dniach nowego finala i troche odstrasza mnie kiczowatoscia ze tak to ujme)
Opublikowano 13 marca 201015 l Jeden z najtrudniejszych wyborów ever: God of War 3(narazie 1 przechodzę i gra się ŚWIETNIE) Final Fantasy XIII( IX jest dla mnie jednym z lepszych RPG'ów, XIII do niej daleko ?) Battlefield Bad Company 2 (demo MP było przednie) FF13 zaliczyłem w 52h (tylko fabuła). GoW3 starczy ci na jakieś max 10h, może więcej jak jesteś ograniczony manualnie. BC2 w multi to nieskończenie wiele godzin. FF13 jest przednie i nie ma się co sugerować tym czarnym PRem, który krąży po forach. GoW3 to odgrzewany kotlet w oprawie graficznej, która wprost masturbuje gałki oczne. BC2 to kolejny shooter. Ja bym łyknął Finala, potem BC2, a potem GoW3. No bo ile można trzymać gierkę, która nie ma multi? Na pewno szybko po premierze będą już latały używki za niższą cenę. Edit: @fazzer Ja bym Burnouta odradzał. Wg. mnie gra strasznie szybko się nudzi, bo cały czas polega na tej samej formule (zapier... na pełnej (pipi)e i niszczysz przeciwników). Przyznaje, że wrażenia są, ale ile można? Zamiast Burnouta polecam Midnight Club: LA. Edit2: @danielskii A jesteś zafascynowany Japonią i kulturą samurajów? Bo jak nie to ja bym odradzał. Z tego co widziałem na yt gra jest raczej przeciętniakiem z marnym systemem walki, ubogą grafiką i dziwnymi zadaniami pobocznymi (szukasz majtek dla staruszki czy coś takiego). Edytowane 13 marca 201015 l przez estel
Opublikowano 13 marca 201015 l Edit: @fazzer Ja bym Burnouta odradzał. Wg. mnie gra strasznie szybko się nudzi, bo cały czas polega na tej samej formule (zapier... na pełnej (pipi)e i niszczysz przeciwników). Przyznaje, że wrażenia są, ale ile można? Zamiast Burnouta polecam Midnight Club: LA. Tobie się nudzi, a dla mnie jest to gra w którą przegrałem najwięcej godzin w swojej growej karierze . Czy ciągle ta sama formuła ? Przecież nie musisz jeździć cały czas wyścigów i rozwalać przeciwników. W grze jest dużo rzeczy do znalezienia (bilbordy, bramki, jumpy), a i jeszcze jest Stunt przy którym tez można się świetnie bawić. Ja osobiście to potrafiłem jeździć bez większego celu przez 3h po mieście. A to wszystko jedynie w singlu, a jest przecież jeszcze genialne multi (jak dla mnie), w którym jest do zrobienia 500 wyzwań (tak, część się powtarza), ale jak ma się zgraną ekipe znajomych to można grać i grać. Do tego dostępny w multi Marked Man daje o wiele większą radość niż ten z singla, a na dokładke zwykłe wyścigi (możliwość tworzenia swoich tras przejazdu). Podsumowując, polecam wszystkim co jeszcze nie grali, gra jest dostępna za śmieszne pieniądze. Ja z chęcią wracam do raju, aby ze znajomymi porobić wyzwania, pościgać się czy polować na zaznaczonych na lotnisku
Opublikowano 13 marca 201015 l Szukam jakiś wyścigów arcade. Coś w stylu NFS Undergroud 1,2 czy też Most Wanted. Są jakieś gry w tym stylu na Ps3 ? tak jak powyzej kilka osob polecilo zdecydowanie Burnout zwlaszcza w multi, 500 wyzwan starczy na dluuuugie godziny dobrej zabawy
Opublikowano 13 marca 201015 l Szukam jakiś wyścigów arcade. Coś w stylu NFS Undergroud 1,2 czy też Most Wanted. Są jakieś gry w tym stylu na Ps3 ? tak jak powyzej kilka osob polecilo zdecydowanie Burnout zwlaszcza w multi, 500 wyzwan starczy na dluuuugie godziny dobrej zabawy No ja też się zqwiodłem na Burnoucie. Jako fan poprzednich części nie mogłem jakoś pogodzić się z otwartym miastem i szukaniem wyzwań. Jeżeli nie lubisz otwartej mapy w wyścigach tylko kolejne eventy to odradzam.
Opublikowano 13 marca 201015 l Jestem fanem poprzednich częsci i nie miałem żadnych problemów z przesiadką na otwarty świat w tej serii. Tak jak pisałem mogłem całe godziny jeżdzić bez większego celu po Paradise City. Jeżeli się myle to mnie poprawcie, ale czy w wymienionych przez fazzeer'a NFSach nie ma otwartych map ? Jeżeli są to BP jest w sam raz ^_^ .
Opublikowano 13 marca 201015 l BP to jest po prostu prymitywny arcade dla mnie. Nie mogłem nawet ulepszyć swoich wózków, co mnie bolało najbardziej. Tylko jazda po mieście i rozwalanie aut/billboardów/bramek/siebie/kogoś. W Midnight Club masz ulepszanie, masz wyścigi, masz drifty, masz zakłady, gdzie można przegrać swój wózek. Nie wiem jak z multi, bo nie grałem (ani tu, ani tu).
Opublikowano 13 marca 201015 l Bayonetta, Dante inferno czy Darkriders (nie czekam na GoW III bo w niego pogram jak będę miał motitor/telwizor hd) którą wybrać? Która jest najdłuższa?
Opublikowano 13 marca 201015 l darksiders, nie darkriders ciezki wybor, jak dla mnie dante, ale gra ma tez wielu przeciwnikow. bayo i dark gralem tylko dema, wiec ciezko mi cos o nich powiedziec, ale z nich wybralbym bayo.
Opublikowano 13 marca 201015 l Jeżeli masz TV SD to polecam Darksiders, bo graficznie ładnie się wkomponuje w taki kineskop... Co do długości (nie grałem we wszystkie 3) ale z tego co iem zdecydowanie najdłuższy jest Darksiders. Edytowane 13 marca 201015 l przez balon1984