Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xbor

Zależy czy lubisz maxować gry. Jeżeli tak to bierz Bayo, bo tam jest multum rzeczy do odblokowania. Jak cenisz fabułę to Darksiders, bo to taka mroczna Zelda. DMC jest z kolei najtańsze i też nie takie złe, ale system walki do Bayo nie podskoczy. No i w DMC do połowy gry idziesz przed siebie, a przez drugą połowę cofasz się po swoich śladach, co nie jest fajne.

Opublikowano

GoW Collection

Batman

AC2

RE5

Taka kolejnosc wg mnie.

Potwierdzam, ja bym wybrał taka kolejność jak napisał Welna, a na pewno GoW Collection w pierwszej kolejności. Raz, że to doskonałe gry, dwa, że należało by się zapoznać przed "konsumpcjom" trójki.

Opublikowano

Szukam jakichś ciekawych tytułów na splita lub do pogrania na wspolnym ekrane od 2 graczy a najlepiej dla 4. Gatunek dowolny. Informuję , że MW2 i LBP i PES mam wiec wiem ze mają takie funkcje. :)

Opublikowano

Szukam jakichś ciekawych tytułów na splita lub do pogrania na wspolnym ekrane od 2 graczy a najlepiej dla 4. Gatunek dowolny. Informuję , że MW2 i LBP i PES mam wiec wiem ze mają takie funkcje. :)

resistance, army of two 1 & 2, borderlands. ja lubie z bratem popykac w motorstorma - tutaj zmiesci sie az 4 graczy

Opublikowano

Mam ciężki wybór, mianowicie muszę zdecydować się między GoWIII a Demon's Soul. Kończyłem oba pierwsze GoWy na ps2 i bardzo je lubiłem, uwielbiam też wyzwania jak w grach typu Monster Hunter dlatego cenię sobie poziom trudności w DS. Bardzo lubię też RPG, zarówno jRPG jak i cRPG i wszelkie odmiany. zależy mi na wypowiedzi jakiejś osoby, która ograła oba tytuły i moze postawic się w mojej sytuacji (gdyż laikiem nie jestem a wybór wcale nie jest oczywisty). Z góry dzięki za zainteresowanie.

Opublikowano

Ja się poważnie zastanawiam nad Bayonetta, w sumie DMC zawsze mi się podobał i przeszedłem wszystkie części, ale do czarownicy z Platinum Games jakoś nie do końca umiem się przekonać, dlatego czekam na Wasze zdania co do tej gierki. Jeżeli nie Bayonetta to myśle o: GOW:Collection, Assasin's Creed II lub Dante's Inferno. Doradźcie co kupić...please :D

Opublikowano (edytowane)

Bierz Collection. Lepiej samemu poznać historię Kratosa bo jest naprawdę ciekawa i kapitalnie przedstawiona. Nie pożałujesz. Potem weź się za III.

Edytowane przez NEMESIS U.S.
Opublikowano (edytowane)

jak kręci cię 3d to już lepiej poczekać na Batmana GOTY

Jaki polecicie RPG fajny dla gracza, który zwykle nie gra w RPG (Fallout 3 z góry odpada), z jakąś fajną historią i ciekawym system walki, który się nie nastawia na taktykę, tylko bardziej na fun? Że tak powiem, "każualowy" (uuu!) RPG, nie lubię skomplikowanych RPGów - myślę o FF13 jak stanieje, czy może znajdę coś co bardziej podpasi moim upodobaniom ?

Edytowane przez pawliszak
Opublikowano

Jakiego Buzz'a wybrać?? Pierwszy raz spotykam się z tą serią. Będę grał w dorosłym towarzystwie. Polskie Łamigłówki? Quiz TV? Świat Quizów?

Najlepszy jest najnowszy Świat Quizów.

Opublikowano

Mam na ps2 wwe smackdown... 2010, na ps3 gram na kineskopie, ściągnąłem ostatnio demo wwe smackdown... 2009 i grafika mnie nie zachwyca (takie fnr4 nawet na moim kineskopie wygląda świetnie)nie wiem czy kupić wwe smackdown vs raw 2010 na ps3 czy zostać przy wersji ps2, jak grafiką w 2010 jest lepsza niż w 2009 (wersja ps3 oczywiście)?

Jakiego slashera polecacie(oprócz gow3, hs), wyszły w ogóle jakieś dobre slashery oprócz tych ostatnio (bayo, dante, gow3), myślałem o bayoneccie tylko nie mam demka na ps store (używałem opcji "search" i wyskakują tylko 3 trailery)

Opublikowano (edytowane)

Mam na ps2 wwe smackdown... 2010, na ps3 gram na kineskopie, ściągnąłem ostatnio demo wwe smackdown... 2009 i grafika mnie nie zachwyca (takie fnr4 nawet na moim kineskopie wygląda świetnie)nie wiem czy kupić wwe smackdown vs raw 2010 na ps3 czy zostać przy wersji ps2, jak grafiką w 2010 jest lepsza niż w 2009 (wersja ps3 oczywiście)?

Zostań przy 09. Najnowsza część wygląda jak z poprzedniej generacji :>

Edytowane przez Kaucz