Majkel48 0 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Ja mam taki problem nie wiem co za grę wybrać zastanawiam się nad : "batman arkham asylum" "assassin's creed 2" SmackDown vs Raw 2010" lub jakąś samochodówką proszę o doradzenie jaka gra jest według was najlepsza Cytuj
xbor 54 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) Grałem tylko w smackdowna na ps2 ale na ps3 gorzej być nie może, a frajda z gry zwłaszcza multi jest ogromna, wiele trybów, ustalasz zasady. Jak masz grać sam to jest za to świetny tryb "road to wrestlemania". W grze możesz tworzyć wlasne "finishery", wlasnego wrestlera ktore wybierasz nawet "ciosy", własne wejścia, własne 'story mode" Edytowane 24 marca 2010 przez xbor Cytuj
marcinaldo 0 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 (edytowane) Witam wszystkich, Need for Speed: Shift czy Race Driver GRID? Która gra da więcej radochy w Single Playerze? W której przyjemniej się jeździ i nie znudzi się zbyt szybko? Wypróbowałem oba demka dostępne na PSNie ale wciąż nie jestem przekonany w 100% do żadnej z nich. Dzięki i pozdrawiam. Edytowane 24 marca 2010 przez marcinaldo Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Witam wszystkich, Need for Speed: Shift czy Race Driver GRID? Która gra da więcej radochy w Single Playerze? W której przyjemniej się jeździ i nie znudzi się zbyt szybko? Wypróbowałem oba demka dostępne na PSNie ale wciąż nie jestem przekonany w 100% do żadnej z nich. Dzięki i pozdrawiam. Osobiście polecam Dirt 2, ale jakbym miał wybierać z tych dwóch To polecam GRID. Przyjemnie się w nią grało. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Witam wszystkich, Need for Speed: Shift czy Race Driver GRID? Która gra da więcej radochy w Single Playerze? W której przyjemniej się jeździ i nie znudzi się zbyt szybko? Wypróbowałem oba demka dostępne na PSNie ale wciąż nie jestem przekonany w 100% do żadnej z nich. Dzięki i pozdrawiam. Polecam zdecydowanie RD:GRID,świetna kariera i model jazdy,dla mnie dużo przyjemniejsza jazda jest w Gridzie,również nudy tutaj nie uświadczysz,a Shift choć również bardzo mocny racer pod koniec kariery nie grałem w niego z taka przyjemnością jak w Race Driver. Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 (edytowane) Jakaś samochodówka na dwa lub więcej padów? Chodzi o podzielony ekran, wiecie, o co mi chodzi Mam Sonic & Sega All Stars Racing, ale takie dziecinne toto. Coś normalnego ze splitscreenem? Edytowane 25 marca 2010 przez Wardi Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Polecam MotorStorm PR, ładnie w 4ke można pograć Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Jakaś samochodówka na dwa lub więcej padów? Chodzi o podzielony ekran, wiecie, o co mi chodzi Mam Sonic & Sega All Stars Racing, ale takie dziecinne toto. Coś normalnego ze splitscreenem? Motorstorm:PR,również Starusieńki RIDGE RACER 7 daje rade na splicie Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Jeszcze Burnout Paradise daje radę w tej kwestii. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Burnout Paradise nie ma split-screena, tylko tryb "podaj pada". Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Heavy rain, GoW III czy może Dante inferno ? Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Bierz Gowa 3, ta gra nie może się nie podobać. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Zasmakowałem ostatnio w misjach snajperskich - CoD 4 i MW2 zaliczone, Operation Flashpoint ma coś do zaoferowania w tym temacie? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) Heavy rain, GoW III czy może Dante inferno ? Bierz GOW-a...za prawie film nie warto wydawać ponad 150 zł poczekaj aż stanieje do 100 A Dante Inferno to czysta kalka GOW-a na dodatek gorsza Edytowane 28 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Guts 7 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Heavy rain, GoW III czy może Dante inferno ? Heavy rain ewentualnie wypożyczyć, ewentualnie, gdy stanieje do 80 zł (używki). Grę przejdziesz raz i na pewno nie będzie ci się chciało do niej wracać. Dante Inferno - oprócz tego, że jest to zżynka z GoW, to sama w sobie nic nie wnosi do gatunku. Przejdziesz ją max 2 razy (razem będzie to coś około 14 godzin) i będziesz miał dosyć. Ogólnie - bez rewelacji. GoWIII - na chwilę obecną najlepszy wybór, chociaż i tak warto poczekać na obniżkę. Cytuj
Szymex97 0 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Nie wiem co lepiej kupić Obliviona czy fallout 3 Pl Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Fallouta. Oblivion ssie kulki, szczególnie że ktoś niepełnosprytny zamontował w nim system levelingu świata, który całkowicie odbiera przyjemność z dopakowywania postaci. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Też polecam F3. Wielki otwarty świat, masa side-quest'ów i wątków pobocznych. Ponad 30 h na liczniku i nadal się nie nudzi. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Jeśli wolisz realizm, to bierz UFC. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) Warto wziąć (gra + gitara) Guitar Hero: Aerosmith, zaznaczam że nie grałem w żadne guitar hero? Edytowane 30 marca 2010 przez xbor Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Jak jesteś fanem Aerosmith tak, jak niekoniecznie to w podobnej cenie (ok 200 zł) możesz mieć GH 3 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) Raczej nie jestem, tyle że się zamieniam, nie kupuje, a do aerosmith można dokupić utwory z pss? A czy gitara z Aerosmith z ps3 będzie kompatybilna z grami ps2 Edytowane 30 marca 2010 przez xbor Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Batman : Arkham Asylum w edycji GOTY - demko trochę mnie znudziło, ale może to przez brak cierpliwości. Generalnie lubię skradanki action-adventure, podoba mi się seria Splinter Cell. Demon's Souls - podobało mi się Diablo 2 i od dawna szukam gry choć trochę do niej podobnej Heavy Rain - czy w tej grze jest dużo kombinowania, czy raczej gra "sama się przechodzi" ? Jeśli są w niej elementy oldschoolowych przygodówek to chętnie łyknę Valkyria Chronicles - demko mi się podobało, ale nie wiem czy gameplay z czasem mnie nie znudzi Co byście radzili wybrać ? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Batman : Arkham Asylum w edycji GOTY - demko trochę mnie znudziło, ale może to przez brak cierpliwości. Generalnie lubię skradanki action-adventure, podoba mi się seria Splinter Cell. Demon's Souls - podobało mi się Diablo 2 i od dawna szukam gry choć trochę do niej podobnej Heavy Rain - czy w tej grze jest dużo kombinowania, czy raczej gra "sama się przechodzi" ? Jeśli są w niej elementy oldschoolowych przygodówek to chętnie łyknę Valkyria Chronicles - demko mi się podobało, ale nie wiem czy gameplay z czasem mnie nie znudzi Co byście radzili wybrać ? Z tych 4 pozycji dane mi bylo ukonczyc tylko Batmana i HR, zdecydowanie polecam Batmana! Gra jest IMO genialna, swietny klimat,grafika i naprawde jesli lubisz klimaty Batmana to lykaj smialo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi