Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

batman fajny, ale bez szalu. demon mi nie podszedl kompletnie. hr jeszcze nie skonczylem. valkyria chronicles jest boska, jezeli podobalo ci sie demo to mozesz wciagac, nie nudzi i nie jest frustrujaca.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Kupuję jutro PS3 z dwoma grami, zastanawiam się co wybrac. Wstępnie wybór ograniczyłem do Uncharted, LBP, Killzone 2, Ratchet: ToD. Mam X360 i Wii, więc tylko exy wchodzą w grę.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

A co jest dziwnego w sterowaniu Killzone 2? Aha, gram tylko w singla ;]

Opublikowano

Heavy rain, GoW III czy może Dante inferno ?

Wszystko. W ciągu miesiąca spokojnie można przejść. Kupisz. Potem wymienisz lub sprzedasz.

Z Heavy Rain możesz poczekać nie dlatego, że jest kiepski ale dla tego, że będą wychodzić dodatki. No chyba, że nie zależy Ci na dodatkach. Kupuj od razu.

Opublikowano

Co kupić na święta?

Heavy Rain/ GoW III (nie grałem w poprzednie częsci i za bardzo nie chcę zaczynać od tej) czy może coś innego.

Nie lubię strategii ani RPG. Nie interesują mnie spotrowe bo mam FIFE a poza piłką nic więcej z gier nie kupuje. Gry które mam są w sygnie.

Podawajcie swoje propozycje.

Opublikowano (edytowane)

Jesli ciagnie cie do GoW 3, a nie grales w poprzednie czesci to koniecznie bierz GoW Collection - te gry sie wogole nie postarzaly (nawet pod wzgledem graficznym daja rade). Bedziesz mial mase grania i zaliczysz w koncu jedne z najlepszych gier jakie wyszly w tym gatunku (o ile nie najlepsze).

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

Co polecacie GT5 Prologue czy GRID? A co z demkiem GT5, PS3 mam od niedawna, w necie czytałem że w grudniu wyszło jakieś GT Academy ale nie mogę go znaleźć na żadnym PSS (patrzyłem na EU i USA).

Opublikowano

Batman : Arkham Asylum w edycji GOTY - demko trochę mnie znudziło, ale może to przez brak cierpliwości. Generalnie lubię skradanki action-adventure, podoba mi się seria Splinter Cell.

Demon's Souls - podobało mi się Diablo 2 i od dawna szukam gry choć trochę do niej podobnej

Heavy Rain - czy w tej grze jest dużo kombinowania, czy raczej gra "sama się przechodzi" ? Jeśli są w niej elementy oldschoolowych przygodówek to chętnie łyknę

Valkyria Chronicles - demko mi się podobało, ale nie wiem czy gameplay z czasem mnie nie znudzi

Co byście radzili wybrać ?

Valkyrię, bo drugiej takiej gry nie ma.

Demon nie jest zbytnio podobny do D2. Tam biłeś 20 mobków na raz łykając potiony. W DSie musisz działać bardzo ostrożnie, bo niemal każda potyczka może doprowadzić do śmierci, po której następuje respawn mobów.

Batman jest bardzo fajny jak lubisz polowania, w których odgrywasz rolę łowcy.

W HRa nie grałem.

Valkyria i DS są też grami bardzo długimi. Batman to raptem 10-15h.

Opublikowano

Bierz Heavy Raina! Nie wiem jak mam cię przekonac bo musiałbym trochę spoilerować...

Ja też nie zbyt chętnie zabierałem sie za ten tytuł i teraz żałuje że tak późno. Gra się w cale sama nie przechodzi. My możemy chodzić postacią i wybierac czy chcemy się ogolić czy napić się soku (to na początek), później do podjęcia mamy dużo trudniejsze decyzje. Np. eeechhhhhh..... może lepiej zagraj sam w tedy się dowiesz.

Mały spoiler:

Jeśli lubisz widok obcinania palców, podciętych żył, mokrych, nagich kobiet czy turlania się po szkle to HR jest grą dla ciebie ;)

Wg. mnie HR może śmiało powalczyć o grę roku 2010 z Bad Company 2 ;)

Opublikowano

Polecam Ci Batmana, Batek po przejściu pozostawił we mnie duże wow.

Potwierdzam. Dla mnie Batman to jedna z lepszych gier w jakie grałem. Gra, którą z przyjemnością dwa razy ukończyłem