Wardi 0 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 W Resistance jest cooperative na dwa pady? A jak z innymi grami? Jest coop na 2 pady zarówno offline, jak i online - czyli można grać na splitscreenie z innymi przez internet. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Tekken 6 czy Tekken 5 czy Street Fighter 4 ? Tekken 6, ewentualnie może być T5 Dark Ressurection. SFIV jest dość trudny. Cytuj
Szymex97 0 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Nie wiem co kupić, może fear 2, albo lost planet extreme conditon, chodzi o to czy jeszcze duzo osob gra po internecie w lost planet, z gory dzieki. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 O online w lost planet to nie pograsz ostro.Naprawdę wieje pustką jeżeli chcesz kupić ten tytuł z myślą o multi to odpuść sobie! FEAR 2 jest dużo lepszą i ciekawszą grą w singlu od LP:extreme condition,port na PS3 jest słabiutki :confused: Cytuj
Szymex97 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Dzieki za info, ake teraz mam znow problem, kupic tomb raider underworld czy fear 2, duzo osob szpila po necie? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Polecilbym TR tylko jest on starsznie zabagowany,FEAR owszem-jesli lubisz takie klimaty.Jesli lubisz wyciskac z gier platyny tylko TR.FEAR 2 to hardcore. Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Uncharted: Drake's Fortune o ile nie grales. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Grał Ja polecam Ratchety, spokojnie kupisz ToD i QfB, a i jeszcze Ci zostanie troche kasy. Cytuj
kedar 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Grałem dzisiaj z dziewczyną w demko Split/Second, graliśmy na zmianę ponad dwie godziny, spodobało nam się i w związku z tym mam pytanie. Chcę kupić jakąś grę w tym stylu (coś taniego) i czy jest coś lepszego w tej tematyce od Burnout Paradise? Znajdę coś podobnego równie dobrego? Czy się nie zastanawiać i brać Burnouta? I drugie pytanie: jeżeli brać Burnouta to warto dawać dwa razy więcej kasy za wersję Ultimate Box? Zależy mi, żeby dać za tę grę jak najmniej, ale jeżeli wersja Ultimate daje dużo więcej niż wersja podstawowa, to i więcej pieniążków też się znajdzie Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Jeśli chodzi o czysto arcadowe wyścigi to nie znajdziesz nic lepszego niż Burnout Paradise. Jeśli masz zamiar grać z dziewczyną na zmianę to idealny dodatek do Burnouta "Party" jest właśnie w Ultima Box. Ale równie dobrze jest on do pobrania w ps store za 36zł, więc zależy jaka różnica jest w cenie za jaką kupisz normalną wersję a Ultimate BOX. A już najlepszą opcją byłoby kupienie na ps store za 99zł edycji Paradise ze wszystkimi dodatkami(masa nowych fur, dodatkowy wyspa, dodatek Party, dodatek "Policjanci i złodzieje"), ale to już zależy czy chcesz wydać na to te 99zł. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Dodatkowo zlozyc sie w 5 osob i ta super gierka ze wszystkimi dodatkami bedzie twoja za 20zl Cytuj
xbor 54 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Czy wart kupić Residenta dla splita? Gre przeszedłem już raz na kompie Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Czy wart kupić Residenta dla splita? Gre przeszedłem już raz na kompie Jeśli jesteś w stanie zaakceptować formę split'a oferowaną w najnowszym RE to zdecydowanie TAK! Wybornie grało mi się z bratem, jedynie Borderlands oferował lepsze wrażenia pod kątem split'a Cytuj
xbor 54 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 a na jakim tv (rozmiar) grałeś, bo nie wiem czy grać na 29' czy zaczekać 2 misi ace i pograć na 42' Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 29 cali to troche mało na splita w RE jak dla mnie. Lepiej poczekać i czerpać wiekszą radość z gry. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 a na jakim tv (rozmiar) grałeś, bo nie wiem czy grać na 29' czy zaczekać 2 misi ace i pograć na 42' Split w RE5 na HDTV jest dla mnie co najmniej dziwny, rzekłbym wręcz, że irytujący. Na telewizorach SD wypada lepiej bo pokrywa cały ekran. Ale jak Ci się podoba taka forma to śmiało możesz zagrać z kimś obok. 29" nie jest wcale takie złe. Na początek wystarczy. Jednak i tak co-op'a w RE5 polecam przez sieć. Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Witam mam zamiar kupić Fallout 3 ale nie GOTY. Wiem że nie posiada trofeów, a na dodatkach mi nie zależy jedynie musi być PL. Można teraz tanio gierkę wyrwać czy warto??? Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 do FEMN Nie słuchaj nikogo wybieraj HEAVY RAIN gra obłędna!!!(goty w tym roku jak nic:)) Odnośnie fallouta mi się podobał do 30 godzin gry, jakoś później mnie na ziewy brało... Nie wiem dlaczego ale na polu zachodnich rpg wygrywa dla mnie Dragon age(świetna gra) Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Bad Company 2 czy Modern Warfare 2? Mówię tu o multi, single mnie nie obchodzi. Dodam, że nigdy nie byłem dobry w competitive FPS-ach i chodzi mi głównie o przystępność dla "nowych". Tzn, żeby był w miarę dobrze działający matchmaking i dobieranie graczy o doświadczeniu bliższym mojemu (żebym nie grał z lvl 77 pr0sami, którzy zgarną mnie na hita) i ogólny fun. Co z nich polecicie? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 BC2. Już to pisałem, gra przyjazna nowicjuszom, punktuje nie tylko celne ubijanie wrogów. Masz możliwość niszczenia całego otoczenia, do dyspozycji są czołgi, samochody, helikoptery. Tryb Rush to sól tej gry, sporo akcji które wykonasz ze znajomymi zapadnie Ci w pamięć. Gra raczej nastawiona na współpracę. To mój pierwszy i kilku ładnych lat FPS w który zagrywam się w multiplayerze. See You on Battlefield. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 bc2 jest bardziej taktyczyny, ulozony, trzeba kombinowac i GRAC DRUZYNOWO. w mw2 imo jest chaos i szybciej sie ginie. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Bad Company 2 czy Modern Warfare 2? Mówię tu o multi, single mnie nie obchodzi. Dodam, że nigdy nie byłem dobry w competitive FPS-ach i chodzi mi głównie o przystępność dla "nowych". Tzn, żeby był w miarę dobrze działający matchmaking i dobieranie graczy o doświadczeniu bliższym mojemu (żebym nie grał z lvl 77 pr0sami, którzy zgarną mnie na hita) i ogólny fun. Co z nich polecicie? dobieranie graczy...takie rzeczy tylko w Halo ja bralbym mw2 bo jest latwiejszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi