Opublikowano 3 czerwca 201014 l Infamous może? Gra jest naprawdę swietna, spokojnie za 80 zł ja wyrwiesz ;D
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Jedynka niestety nie ma tego na czym mu zależy czyli wersji PL, ale i tak polecam.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Jedynka niestety nie ma tego na czym mu zależy czyli wersji PL, ale i tak polecam. Ok, może dzisiaj zobaczę jeszcze te wipe-cos tam No niestety Uncharted nie ma PL, no niestety, jakoś przeboleje. Dla mnie jest ważne, ze 2 ma Polska wersję Językową PS. Chyba se kupię Uncharted 1, ale jeszcze zobaczymy PS2. A infamous jest trudny? ciekawy itd.? PS3. AC1, i AC2 mam na kompie, więc nie opyla mi się kupować na PS3, bo gry na kompie przejdę (może ) PS4. Czy w te Wipeout można grać we dwójkę na jednym ekranie? Edytowane 3 czerwca 201014 l przez kisielQ
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Ja bym chyba wziął ACII jeśli już grałeś w AC i czaisz temat. Heavy Rain zostawiłbym sobie na później. Jeśli patrzymy kwestią grywalności i czasu gry to ACII wydaje się chyba bardziej atrakcyjne. Edytowane 3 czerwca 201014 l przez NEMESIS US
Opublikowano 3 czerwca 201014 l PS4. Czy w te Wipeout można grać we dwójkę na jednym ekranie? Tak: http://www.youtube.com/watch?v=hw2Qs6HboII Podzielony ekran w poziomie i jak chcemy w pionie. edit: Uncharted 1 dziś już lekko trąci myszką, za to Infamous jest świetny. Edytowane 3 czerwca 201014 l przez Texz
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Do wydania mam 200zł. Interesuję mnie nowa, dobra gierka. Myślałem nad UFC 2010 i nowym Prince of Persia. A wy kąsolomaniaki co polecacie? W grę wchodzi tylko jeden tutuł. Więcej nie kupuję. Tylko jedna gra.
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Ja bym nic nie bral za 200 zeta.Toz ta gra za 2/3 m-ce bedzie warta 100 zeta.Kup dwie wzglednie nowe gry w tej cenie,nie wydawaj 200 zeta idac za hypem[hype szybko minie].
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Ken ma racje. Ja gdybym miał teraz 200 zeta do wydania to od jutra ciorałbym w Buzz Świat Quizów i Ił 2 Sturmovik (to cholerstwo nie chce tanieć, pewnie temu, że 50 osób w Polsce tę grę ma w wersji na Ps3).
Opublikowano 5 czerwca 201014 l To inaczej. Chcę sobie kupić grę zupełnie inną niż te w które dotychczas grałem. Myślę nad Buzz! + buzzery, Singstar + mikrofony, Rock Band/ Gitar Hero + gitara + perkusja. No i tak. Buzz i Singstar miałem na PS2 i średnio mi się podobały. Najchętniej wziąłbym ten zestawik z gitarą i perkusją. Ile może wynieść mnie taka przyjemność i jaka gra jest najlepsza do tych dwóch instrumentów?
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Ja polecam Rock Banda - doskonała setlista, przyjemny dla oka interfejs i jest bardziej przystępna niż Guitar Hero (jeśli nie uda się dorwać Rock Banda to tylko i wyłącznie Guitar Hero 5 - wiem bo testowałem ). Co do instrumentów - o ile gitara od RB jest słabsza od tej z GH5 (najlepsza na rynku) o tyle perkusja od Rock Banda nie ma sobie równych (w porównaniu z nią ta z GH to syf). Co do ceny - w sumie porównywalnie (najbardziej opłaca się sprowadzić np: z USA bo ceny w Polsce są śmiesznie) ale może być problem z dostępnością Rock Banda (w Polsce, ofc). PS Jeśli jesteś kompletnie zielony w temacie możesz spróbować Rock Band The Beatles - ale ostrzegam, jeśli nie lubisz Beatlesów nie podchodź (a dodatkowo jest dość łatwa - ale design ma magiczny). Edytowane 5 czerwca 201014 l przez Taral
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Co powiecie o Motorstorm Pacific Rift ? Akurat na Allegro w dobrej cenie, warto ?
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Wlasnie tez mam pytanie co lepiej Motorstorm PR czy NFS Shift, mam ochote na cos lekkiego do grania na padzie przy piwku
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Co powiecie o Motorstorm Pacific Rift ? Akurat na Allegro w dobrej cenie, warto ? Wlasnie tez mam pytanie co lepiej Motorstorm PR czy NFS Shift, mam ochote na cos lekkiego do grania na padzie przy piwku Zdecydowanie warto. Masa wyścigów i mnóstwo samochodów a jak chcesz się bawić w robienie platyny to czeka Cię dużo zabawy. Ja stawiam na MotorStorma. Edytowane 10 czerwca 201014 l przez Spuczan
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Motorstorma brać koniecznie, gra bliska ideału dla mnie (gdyby połączyć z zaletami jedynki byłby ideał - 10/10). Tylko ostrzegam, ze jak ktoś nie miał kontaktu z serią to pierwszy kontakt bywa bolesny, ale po kilku wyścigach wciąga jak czarna dziura.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Jeszcze co wyścigówek, Wipeout HD Fury też w fajnej cenie na Allegro, warto brać tą grę jeżeli nie mam w niej prawie żadnego skilla ? Demko kiedyś obadałem i nie szło mi bardzo dobrze :potter: , da radę się wprawić po jakimś czasie ?
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Zgadzam sie, tak było od czasów PSX'a. Ja Ci polecam Grida - jak lubisz tradycyjne ściganie, Midnight Club: LA - klimaty miejskie + picowanie bryk itd. Ale przede wszystkim Motorstorma. Najlepiej obie części, pierwszą można na allegro za 20 zł złapać.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Wipeout jest trudny i trzeba ogrania,zeby czerpac fun z gry. Ale chyba nie jest to gra dla wybrańców losu co ? Mam całe wakacje przed sobą więc, żeby się ograć będę miał czas.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l To bardzo dobra gra,tylko wymagajaca.Spokojnie,po paru dniach obczaisz co i jak i pojdzie z gorki. Nie jest to na pewno gra na imprezy,szybkie wpady znajomych. [mam kopie na zbyciu,wiec jesli ktos chce,chetnie odstapie,bo sam wole inne klimaty]
Opublikowano 11 czerwca 201014 l God of War Collection czy God of War III? Już wyjaśniam. Moja jedyna styczność z tą serią to demo trójki. Nie jestem fanem tego typu gier, ale ceny spadają do przyzwoitego pułapu to się zastawaniem czy nie warto nadrobić zaległości i zweryfikować te ochy i achy. Wiem, że fani serii będą polecać całą trylogię, dlatego proszę o pomoc głownie osoby, które podobnie jak ja nie były przekonane i zagrały: - tylko w trójkę. - w Collection'a i ewentualnie później w III.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l wpierw collection:) mam obydwie wczesniej tez nie mialem czasu zeby zaznajomic sie z ta seria. odswizony collection prezetnuje sie nie najgorzej a historia mimo ze slasher to naprawde zacna:)