MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Infamous może? Gra jest naprawdę swietna, spokojnie za 80 zł ja wyrwiesz ;D Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Ja w styczniu inFamous kupiłem za 50zł ;p Bierz uncharted. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Jedynka niestety nie ma tego na czym mu zależy czyli wersji PL, ale i tak polecam. Cytuj
kisielQ 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) Jedynka niestety nie ma tego na czym mu zależy czyli wersji PL, ale i tak polecam. Ok, może dzisiaj zobaczę jeszcze te wipe-cos tam No niestety Uncharted nie ma PL, no niestety, jakoś przeboleje. Dla mnie jest ważne, ze 2 ma Polska wersję Językową PS. Chyba se kupię Uncharted 1, ale jeszcze zobaczymy PS2. A infamous jest trudny? ciekawy itd.? PS3. AC1, i AC2 mam na kompie, więc nie opyla mi się kupować na PS3, bo gry na kompie przejdę (może ) PS4. Czy w te Wipeout można grać we dwójkę na jednym ekranie? Edytowane 3 czerwca 2010 przez kisielQ Cytuj
daVinci 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Którą grę lepiej wybrać Assassin's creed II czy Heavy rain ? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) Ja bym chyba wziął ACII jeśli już grałeś w AC i czaisz temat. Heavy Rain zostawiłbym sobie na później. Jeśli patrzymy kwestią grywalności i czasu gry to ACII wydaje się chyba bardziej atrakcyjne. Edytowane 3 czerwca 2010 przez NEMESIS US Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Tak dla formalności - czy RDR to 100% pewniak? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) PS4. Czy w te Wipeout można grać we dwójkę na jednym ekranie? Tak: http://www.youtube.com/watch?v=hw2Qs6HboII Podzielony ekran w poziomie i jak chcemy w pionie. edit: Uncharted 1 dziś już lekko trąci myszką, za to Infamous jest świetny. Edytowane 3 czerwca 2010 przez Texz 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Do wydania mam 200zł. Interesuję mnie nowa, dobra gierka. Myślałem nad UFC 2010 i nowym Prince of Persia. A wy kąsolomaniaki co polecacie? W grę wchodzi tylko jeden tutuł. Więcej nie kupuję. Tylko jedna gra. Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Ja bym brał ModNation jeśli szukasz czegoś z najnowszych nowości. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Ja bym nic nie bral za 200 zeta.Toz ta gra za 2/3 m-ce bedzie warta 100 zeta.Kup dwie wzglednie nowe gry w tej cenie,nie wydawaj 200 zeta idac za hypem[hype szybko minie]. Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Ken ma racje. Ja gdybym miał teraz 200 zeta do wydania to od jutra ciorałbym w Buzz Świat Quizów i Ił 2 Sturmovik (to cholerstwo nie chce tanieć, pewnie temu, że 50 osób w Polsce tę grę ma w wersji na Ps3). Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 To inaczej. Chcę sobie kupić grę zupełnie inną niż te w które dotychczas grałem. Myślę nad Buzz! + buzzery, Singstar + mikrofony, Rock Band/ Gitar Hero + gitara + perkusja. No i tak. Buzz i Singstar miałem na PS2 i średnio mi się podobały. Najchętniej wziąłbym ten zestawik z gitarą i perkusją. Ile może wynieść mnie taka przyjemność i jaka gra jest najlepsza do tych dwóch instrumentów? Cytuj
Taral 0 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 (edytowane) Ja polecam Rock Banda - doskonała setlista, przyjemny dla oka interfejs i jest bardziej przystępna niż Guitar Hero (jeśli nie uda się dorwać Rock Banda to tylko i wyłącznie Guitar Hero 5 - wiem bo testowałem ). Co do instrumentów - o ile gitara od RB jest słabsza od tej z GH5 (najlepsza na rynku) o tyle perkusja od Rock Banda nie ma sobie równych (w porównaniu z nią ta z GH to syf). Co do ceny - w sumie porównywalnie (najbardziej opłaca się sprowadzić np: z USA bo ceny w Polsce są śmiesznie) ale może być problem z dostępnością Rock Banda (w Polsce, ofc). PS Jeśli jesteś kompletnie zielony w temacie możesz spróbować Rock Band The Beatles - ale ostrzegam, jeśli nie lubisz Beatlesów nie podchodź (a dodatkowo jest dość łatwa - ale design ma magiczny). Edytowane 5 czerwca 2010 przez Taral Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Co powiecie o Motorstorm Pacific Rift ? Akurat na Allegro w dobrej cenie, warto ? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Wlasnie tez mam pytanie co lepiej Motorstorm PR czy NFS Shift, mam ochote na cos lekkiego do grania na padzie przy piwku Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 (edytowane) Co powiecie o Motorstorm Pacific Rift ? Akurat na Allegro w dobrej cenie, warto ? Wlasnie tez mam pytanie co lepiej Motorstorm PR czy NFS Shift, mam ochote na cos lekkiego do grania na padzie przy piwku Zdecydowanie warto. Masa wyścigów i mnóstwo samochodów a jak chcesz się bawić w robienie platyny to czeka Cię dużo zabawy. Ja stawiam na MotorStorma. Edytowane 10 czerwca 2010 przez Spuczan Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Motorstorma brać koniecznie, gra bliska ideału dla mnie (gdyby połączyć z zaletami jedynki byłby ideał - 10/10). Tylko ostrzegam, ze jak ktoś nie miał kontaktu z serią to pierwszy kontakt bywa bolesny, ale po kilku wyścigach wciąga jak czarna dziura. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Jeszcze co wyścigówek, Wipeout HD Fury też w fajnej cenie na Allegro, warto brać tą grę jeżeli nie mam w niej prawie żadnego skilla ? Demko kiedyś obadałem i nie szło mi bardzo dobrze :potter: , da radę się wprawić po jakimś czasie ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Wipeout jest trudny i trzeba ogrania,zeby czerpac fun z gry. Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Zgadzam sie, tak było od czasów PSX'a. Ja Ci polecam Grida - jak lubisz tradycyjne ściganie, Midnight Club: LA - klimaty miejskie + picowanie bryk itd. Ale przede wszystkim Motorstorma. Najlepiej obie części, pierwszą można na allegro za 20 zł złapać. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Wipeout jest trudny i trzeba ogrania,zeby czerpac fun z gry. Ale chyba nie jest to gra dla wybrańców losu co ? Mam całe wakacje przed sobą więc, żeby się ograć będę miał czas. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 To bardzo dobra gra,tylko wymagajaca.Spokojnie,po paru dniach obczaisz co i jak i pojdzie z gorki. Nie jest to na pewno gra na imprezy,szybkie wpady znajomych. [mam kopie na zbyciu,wiec jesli ktos chce,chetnie odstapie,bo sam wole inne klimaty] Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 God of War Collection czy God of War III? Już wyjaśniam. Moja jedyna styczność z tą serią to demo trójki. Nie jestem fanem tego typu gier, ale ceny spadają do przyzwoitego pułapu to się zastawaniem czy nie warto nadrobić zaległości i zweryfikować te ochy i achy. Wiem, że fani serii będą polecać całą trylogię, dlatego proszę o pomoc głownie osoby, które podobnie jak ja nie były przekonane i zagrały: - tylko w trójkę. - w Collection'a i ewentualnie później w III. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 wpierw collection:) mam obydwie wczesniej tez nie mialem czasu zeby zaznajomic sie z ta seria. odswizony collection prezetnuje sie nie najgorzej a historia mimo ze slasher to naprawde zacna:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi