ZioloPL 0 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Poszukuje ciekawej wciągającej gry do 120zł Myślałem nad Yakuza 3 lub Ratchet and Clank: a crack in time A może polecicie mi coś jeszcze lepszego. Czekam na propozycje Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 (edytowane) Ja moge ci polecic Sacred 2 ,Heavenly Sword i pare innych,ale co z tego skoro nie wiem w jakiego rodzaju grach gustujesz. I tak Sacred moze sie okazac dla ciebie za trudny,HS zbyt nudne[dla niektorych,o dziwo,takim sie okazalo] Napisz w jakie gry grales, jakie przypadly ci do gustu.Wtedy bedzie mozna poradzic cos wiecej. Edytowane 17 czerwca 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
ZioloPL 0 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 (edytowane) grałem już w U1, U2, K2, God of war 3, Battlefield Bad Company 2, Heavy Rain, AC2 oraz poprzednia część Ratchet Clank Najbardziej interesowała by mnie gra w stylu Uncharted, ale dobrą przygodówką też bym nie pogardził. Fajnie jakby gra zajmowała trochę dużej niż 4h Edytowane 17 czerwca 2010 przez ZioloPL Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 (edytowane) Heavenly Sword jest zatem dla ciebie Tania i nieprzecietna pozycja. Edytowane 17 czerwca 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
ZioloPL 0 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 a w Yakuze 3 warto inwestować? Cytuj
Filip9_PL 0 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Witam, zastanawiam się którą grę wybrać: ojciec chrzestny 2pl czy The saboteur Czekam na Wasze opinie:) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 a w Yakuze 3 warto inwestować? Warto oj warto. Gra jest naprawde dluga - glowny watek zajmuje ponad 20 godzin, probojac wszystko wymaksowac mozna spedzic i 10 razy tyle. Jest multum pobocznych questow do robienia (i to naprawde wciagajacych), do tego dochodza minigierki itd. Dodaj do tego jeszcze wspanialy klimat, fabule, postacie, dialogi, humor. Gre czesto nieslusznie okresla sie mianem japonskiego GTA - wg. mnie jest to stwierdzenie krzywdzace. Yakuza z GTA ma tyle wspolnego co Uncharted z Call of Duty. Blizej jest juz tej grze do jRPGA. Jesli szukasz gry, ktora starczy ci na dlugo to bierz Yakuze 3, naprawde polecam. Dodam, ze jesli demko srednio przypadlo ci do gustu, to sie nie zniechecaj - zapewniam, ze pelna wersja jest nieporownywalnie lepsza. Cytuj
ZioloPL 0 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Yabollek007 dzięki bardzo. Na prawdę mnie zachęciłeś. Gra zamówiona Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 bardzo cenię sobię serię Monster Hunter, a jak patrzę na Demon Souls to taki mroczniejszy MH ^.^ a mógłby mi ktoś porównać poziom trudności MHFU z DS? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 to inaczej: mam chrapkę na 3 gry:GTA IV, YAKUZA 3 i wyżej wspomnianego Demon's Soul. ale żeby się lepiej wczuć trza w jedną gre grać, bo dojdzie do rozczepienia osobowości. dlatego chciałbym wiedzieć w co lepiej zagrać, a przede wszystkim chciałbym wiedzieć ile te gry czasu zajmują(ogólnie, główny wątek, poboczne misje i inne błahostki). z tego co widzę to GTA IV = gangsterka + spluwami + sandbox YAKUZA 3 = gangsterka + pięści i broń biała + sandbox ale nie wiem co to konkretnie DS, świat jest otwarty(jeden WIELKI teren + inne małe lokacje) czy może ograniczony do lokacji które odkrywamy w trakcie głównego wątku, czy może od początku można do tych lokacji wejść? dużo jest misji(głównych oraz pobocznych) i czy to są tylko "za*eb bydle i wracaj"? potwory ciekawie wyglądają? zresztą: podobna ta gra jest do Monster Huntera(masa broni, zbroi, potworów)? można w niej zrobić oryginalnego bohatera/kę(głowa, fryzura, tatuaże)? do premiery DS mam z tydzień a RDR jest w czytniku to nie trzeba mi szybko nowej gry. a co do GTA IV: mam epizody i bardzo podoba mi się ballada o geju Tony'm. jest tam humor i podobne do VC/SA misje, a przeczytałem że w podstawka jest jakaś "sztywna" i poważna. jest bardzo źle? z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ja Ci tylko powiem,że nie warto brać GTA IV...epizody to jest coś,ale podstawa to kiszka w porównaniu z nimi ;] Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 DJ Hero czy DJ Hero Eminem - Jay-z ? Czym właściwie się to różni? Listą piosenek? Czy można dodawać własne piosenki? Co lepsze? Co wybrać ? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 jeśli się nie mylę to ta druga to jakaś edycja kolekcjonerska z lepszym(wizualnie) sprzętem i stolikiem. Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 DJ Eminem Jay-Z? Mówisz o Renegade edition? Jeżeli tak to dostajesz tam w pakiecie mikser ze złotymi, zamiast srebrnymi, zdobieniami, chyba ze 3 nowe kawałki od eminema i stoliczek do rozkładania. A i chyba jeszcze walizkę do tego. Ponoć gra przy tym stoliczku jest średniawa, a te zdobienia tak czy siak się przecierają jak się dużo gra. Jak masz zamiar jeździć z tym sprzętem to pewnie się opłaca. Jak ja brałem DJ Hero to Renegade ed. kosztowała 600 zł, więc dla mnie wybór mógł być tylko jeden Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 a mój dylemat by ktoś rozwiązał? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 siemka. chce zakupić Portal i nie wiem, gdzie sie skierować, by uzyskać odpowiedz. sprawdzałem na PS'store i na ebayu i nigdzie nie ma. może ktoś, coś wie? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 (edytowane) Portal jest w składance z Half-Life 2 - Orange Box. http://www.gamespot.com/ps3/action/halflife2episode2/index.html Edytowane 21 czerwca 2010 przez triboy17@o2.pl Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 (edytowane) czytałem o tym... "Portal - stworzony przez Valve Corporation komputerowa gra jednoosobowa, która została wydana w zestawie The Orange Box", a nie pomyślałem, by szukać pod owym hasłem zostaje Podziękować, za szybka odp. p.s Portal już leci, bądź płynie z UK(kolo 3 dni) ^_^ Edytowane 22 czerwca 2010 przez 4 mE Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) dla mnie yakuza 3 to o wiele trafniej wydane pieniądze niż gta4.... Tylko czy lubisz filmową fabułę, typowo japońskie klimaty i nie przeszkadzają ci archaizmy ale lubisz za to godziny świetnych misji pobocznych(bardzo dużo ich jest) oraz mini gry- gta4 ma 6 na krzyż a yakuzy3 trudno zliczyć, to dzieło segi jest dla ciebie. Mnie gta po 30 godzinach zabiło swoją monotonią niestety(syndrom wielu sandboxów...) Odnośnie demons soula: jest to bardzo trudny, brutalny ale przemyślany i wciągający action rpg (czyli zupełnie inna para kaloszy niż tamte 2 tytuły). Decyzja należy do ciebie ja na twoim miejscu(jeśli nie przeszkadza ci to co pisałem wcześniej) wybrał yakuze3.... Edytowane 25 czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj
Szymex97 0 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Co lepiej wziąść, Red Faction Guerrilla, czy Dragon Age? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Jeśli lubisz strzelanki TPP i dużą rozwałkę bierz Red-a...jeśli wolisz ciekawą fabułę i elementy RPG to bierz Dragon Age...ja osobiście polecam tą drugą naprawdę świetna gra Edytowane 27 czerwca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Szymex97 0 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 A czy to prawda, że Batman AA GOTY ma okulary 3d, które wyswietlaja obraz 3D nawet na zwyklym telewizorze HD, czy jest potrzebny telewizor specjalnie podpasowany pod 3D? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Okulary tam są ale jak chcesz na zwykłym TV HD oglądać obraz 3D? Musisz mieć TV 3D Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Ehhh nie (pipi) Będziesz miał 3D na zwykłym HD a nawet na SD ;] Gra wyświetla specjalny obraz...jasne nie jest to takie 3D jak na nowych TV ,ale zawsze coś :] W PE 154 jest to dokładnie opisane :] Edytowane 27 czerwca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 (edytowane) WipeOut na blu-ray jest tylko w wersji z dodatkiem Fury ? Nie widziałem nigdzie "gołej" wersji, ale chcę mieć pewność, że jak znajdę okazję to nie będzie to wersja bez dodatku Edytowane 28 czerwca 2010 przez fazzeer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi