Nemesis 1 268 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Motorstorm. I to najlepiej Pacific Rift. Jedynka też jeszcze daje radę, ale "dwójka" oferuje znacznie więcej trybów rozgrywki, do dziś gra rządzi pod względem audiowizualnym. Bierz M: PR, jest bardzo tani na Allegro. Cytuj
k4cz0r 0 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 (edytowane) Także polecam MotorStorma Ale dla początkującego może być irytujący i trudny ze względu na specyficzny rodzaj jazdy [szczególnie buggym, quadem i "monsterami"] i dziesiątki przeszkód na drodze. Kumpel dopiero po 3 przejazdach SKOŃCZYŁ wyścig. A ja mam pytanko co do NfS: Undercover...grałem na PC [czyt. katowałem zacinki, ładowania mapy etc.] ale jednak miło było. Czy gra warta 30 zł [bo za tyle idzie ją kupić na Allegro] ? Głównie chodzi mi czy też się tak tnie jak na PC, czy jednak EA wydało jakieś patche ? Edytowane 8 sierpnia 2010 przez k4cz0r Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Motorstorm. I to najlepiej Pacific Rift. Jedynka też jeszcze daje radę, ale "dwójka" oferuje znacznie więcej trybów rozgrywki, do dziś gra rządzi pod względem audiowizualnym. Bierz M: PR, jest bardzo tani na Allegro. Brak w tej grze Antyalisingu czyni ją średnio ładna wizualnie...Pisze to jako posiadacz PlayStation 3 Cytuj
k4cz0r 0 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Ja też pisze jako posiadacz PS3, że podczas tych prędkości jakie tam są, nie ma czasu na takie duperele. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Ten aliasing jest widoczny głównie na zrobionych przez nas zdjęciach podczas jazdy, ale nie jest on na tyle upierdliwy, żeby wytykać to jako poważną wadę. To wciąż ścisła czołówka gier wyścigowych jak dla mnie. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Szukam jakichś gier nastawionych na co-opa na 2 graczy i czegoś na 4 graczy. Najlepiej żeby było z ps store. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Teraz wychodzi Scott Pilgrim Vs. The World, co-op do 4 graczy. Trine, świetna platformówka w starym stylu, co-op do 3 graczy. Super Stardust HD z dodatkiem, co-op 2 graczy. CTR z PSX ma splita do 4 graczy, stara, ale jara gierka. Cytuj
LUDY1559 1 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Poszukuje jakiegoś dobrego Horroru. Moglibyście mi coś polecić?? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Dead Space Siren: Blood Curse The Darkness Comndemned 2: Bloodshot Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Teraz wychodzi Scott Pilgrim Vs. The World, co-op do 4 graczy. Trine, świetna platformówka w starym stylu, co-op do 3 graczy. Super Stardust HD z dodatkiem, co-op 2 graczy. Dzięki za radę. Scotta jutro kupuję, to już wiedziałem wcześniej. Stardust nam nie podchodzi, miałem demko. Natomiast na trine nie wpadłem, kupię na bank. To jeszcze możecie polecić jakiś deathmatch na 4 graczy? Coś żebym był z 3 kumplami na jednej planszy, każdy na każdego (założenia jak w bombermanie którego akurat mam ). Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Stało się - cena Dante's Inferno spadła do akceptowalnego pułapu, pytanie (do tych co grali ofc) - warto się w to bawić? :> Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Stało się - cena Dante's Inferno spadła do akceptowalnego pułapu, pytanie (do tych co grali ofc) - warto się w to bawić? :> Jeżeli nie grałeś jeszcze w God of War III to tak Piszę tak bo po ukończeniu GoW3 ta gra nie ma sensu i nie gra się w nią tak przyjemnie jak przed zagraniem w GoW3, gra nie jest najwyższych lotów ale mi grało się bardzooo przyjemnie , przed oczekiwaniem na najnowszą przygodę z Bogiem wojny, gra sprawdziła się rewelacyjnie, ja z czystym sumieniem polecam, na prawdę grywalna pozycja jeżeli nie oczekuje się cudów lub nie grało się jeszcze w GoW3 Cytuj
Zkaz 0 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Chcialbym sie dowiedziec czy trzeba zaliczyc SW:U aby sie orientowac o co chodzi w 2. Tzn bo wyczekuje 2 i nie wiem czy warto zaliczyc 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Chcialbym sie dowiedziec czy trzeba zaliczyc SW:U aby sie orientowac o co chodzi w 2. Tzn bo wyczekuje 2 i nie wiem czy warto zaliczyc 1 Jak kupiłem SW: FU to przy pierwszym podejściu gra w ogóle mi nie podeszła. Leżała na półce chyba 2 miesiące aż w końcu się za nią wziąłem. Przy dłuższym obcowaniu doceniłem ją i przeszedłem "od strzału" dwa razy! Teraz z niecierpliwością czekam na drugą część. Dlatego polecam grać w jedynkę, tym bardziej, że można ją teraz kupić za niewielką kwotę. Jeśli chodzi o orientację "o co chodzi" to na pewno dwójka będzie tak zrobiona, żeby osoby grające po raz pierwszy wszystko zrozumiały, a starzy wyjadacze znaleźli jakieś smaczki i odwołania do części poprzedniej. Cytuj
Zkaz 0 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 A ile Ci zajelo skonczenie 1? Nie chce wydac na gre 100 i skonczyc ja w 10-15h jak to mialo miejsce z gowem 3 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Stało się - cena Dante's Inferno spadła do akceptowalnego pułapu, pytanie (do tych co grali ofc) - warto się w to bawić? :> Warto. Dobra gra. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 A ile Ci zajelo skonczenie 1? Nie chce wydac na gre 100 i skonczyc ja w 10-15h jak to mialo miejsce z gowem 3 Nie pamiętam, ale jest krótka. Za to między dostała po głowie. Nie wydawaj 100 zł, można ją kupić zdecydowanie taniej! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Metal Gear Solid 4 vs. Dragon Age vs. Assasin Creed 2 Po wielkim zawodzie jakim okazał się dla mnie 13 Fajnal, szukam gry kompletnie innej od tego crapa . Właśnie przeszedłem Peace Walker'a i MGS1 na PSP i nie wiem czy to wystarczy aby zrozumieć fabułę MGS4. Nie grałem też w Assasina 1, a nie wiem co myśleć o Dragon Age. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Jeżeli chodzi o assasina to najpierw zagraj w pierwszą część - są powiązane i czasem nie będziesz wiedział o co chodzi. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez sosnaa Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 @Kalel przejdz jeszcze MGS2 i MGS3. Wtedy w pelni sie odnajdziesz w tej zakreconej historii :biggrin: Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Właśnie przeszedłem Peace Walker'a i MGS1 na PSP i nie wiem czy to wystarczy aby zrozumieć fabułę MGS4. Nie wystarczy. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Metal Gear Solid 4 vs. Dragon Age vs. Assasin Creed 2 Po wielkim zawodzie jakim okazał się dla mnie 13 Fajnal, szukam gry kompletnie innej od tego crapa . Właśnie przeszedłem Peace Walker'a i MGS1 na PSP i nie wiem czy to wystarczy aby zrozumieć fabułę MGS4. Nie grałem też w Assasina 1, a nie wiem co myśleć o Dragon Age. Jeśli chodzi o MGSa to też mam braki w znajomości fabuły i próbowałem grać w czwartą część - nie spodobało mi się. AC2 - moim zdaniem nawet bez znajomości pierwszej części gra Cię wciągnie. Historia wybitna nie jest, ale gejmplej to mistrzostwo świata! W Dragon Age gram od wczoraj i jestem pod dużym wrażeniem. Akcja jest bardziej liniowa niż się spodziewałem, ale i tak jest bardzo dobrze. Z tych trzech najbardziej polecam Assasins Creed 2 - dużo akcji i ciekawych miejscówek. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o MGS4 to konieczne jest przejście poprzednich części bo inaczej ciężko jest coś zrozumieć. Dragon Age to typowa PC-owa produkcja, która na konsoli słabo się sprawdza. Wszyscy piszą, że jest to RPG z elementami strategii a gra bardziej przypomina gatunek hack & slash. Bardzo ograniczony ekwipunek i świat. Mały wpływ na to co dzieje się ekranie. Ogólny chaos i zamęt podczas bitew. Fabułę Assassin's Creed można nadrobić w internecie. Kluczowe momenty rozgrywają się pod koniec gry. Warto jednak zagrać. Edytowane 16 sierpnia 2010 przez rkBrain Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Metal Gear Solid 4 vs. Dragon Age vs. Assasin Creed 2 Po wielkim zawodzie jakim okazał się dla mnie 13 Fajnal, szukam gry kompletnie innej od tego crapa . Właśnie przeszedłem Peace Walker'a i MGS1 na PSP i nie wiem czy to wystarczy aby zrozumieć fabułę MGS4. Nie grałem też w Assasina 1, a nie wiem co myśleć o Dragon Age. Z tych trzech najbardziej polecam Assasins Creed 2 - dużo akcji i ciekawych miejscówek. Popieram bierz Assasins Creed2 jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi