Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolegi wyżej trochę nie zrozumiałem więc odpowiem temu.

-Sacred 2 czy ewentualnie Dragon Age ? ( Bardziej się skłaniam do pierwszej pozycji, bo można we dwóch na jednej konsoli, ale jak czytałem na tym forum , o tej grze, to było wiele negatywnych opinii.)

Bierz Sacred 2 - Dragon Age to tylko singiel i nic więcej. Sacred to setki godzin zabawy, mnogość wszystkiego i dobry multiplayer.

Opublikowano

No to fajne masz to własne zdanie. xxx to kupa, bierz yyy.

No fajne, fajne dlatego je tutaj zamieściłem. Wyszedłem z założenia, że wszelkie inne informacje można znaleźć w temacie dedykowanym tej grze albo tutaj. Zresztą to nie temat o mnie i moim zdaniu, więc może skończymy tę bezsensowną dyskusję?

Opublikowano

A jakaś inna gra niż BP bo to już mam. nie koniecznie musi być 100 trofeów ale żeby nie były aż tak trudne jak w przypadku np. GTA IV (multi).

Słyszałem, że w Terminator Salvation są banalne trofea, które dają ci 11 złotych (:o) pucharków i platynę.

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Która z tych trzech gier jest najlepsza? Jak się ma sprawa z rozłożeniem tematyki na platformówkę/shooter?

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

Opublikowano

Najmniej się strzela w QfB, ale ta częśc to dodatek do ToD. Ja polecam zacząć wg chronologii czyli ToD -> QfB -> ACiT. Dwie pierwsze można wyrwać za śmieszną kase (60-70 PLN), a starczą na ok 20h przy pierwszym przejściu.

Opublikowano

ja grałem w crack in time i nie polecam, nastawiałem się na platformówkę a to bardziej przypomina shooter.

btw są jakieś platformówki na ps3, ratchet z powyższych powodów odpada?

Opublikowano

xbor akt Ratchet od zawsze był miksem strzelaniny z platformówką, ale w QiT jest dużo skakania jak na serie, trzeb robić wszystkie poboczne planety tam naprawdę często jest dużo elementów platformowych.

Ja polecam bardzo, ale też w chronologii.

Opublikowano

ja grałem w crack in time i nie polecam, nastawiałem się na platformówkę a to bardziej przypomina shooter.

btw są jakieś platformówki na ps3, ratchet z powyższych powodów odpada?

Little Big Planet, Trine, Earthworm Jim HD.

Opublikowano

Chciałem kupić NfS Shift. Pobrałem demko i... mam jedno pytanie. Czy w pełnej wersji gry mogę sobie ustawić przyciski na padzie po swojemu? W demie gaz jest na R2, a hamulce na L2. Poza tym sterowanie jest na analogu. Czy można w pełnej wersji gry zmienić ustawiania co a la GRAN TURISMO x-gaz kwadrat-hamulec biegi na trigerach?

Opublikowano (edytowane)

Jesli pozytywne opinie w jej temacie cie nie zachecaja, a fanem pierwszej czesci nie jestes to imo poki co mozesz sobie odpuscic.

Ja osobiscie jako fan pierwszej czesci dwojeczka jestem zachwycony.

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano (edytowane)

Chwilowo ogrywam K&L2(dla mnie super), czeka mnie też powrót do multi w RDR, oraz demons souls(strasznie ciężki tytuł), jeszcze czekam na paczkę z bayonettą. Mafię2 prawie miałem już w sobotę ale na szczęście/nieszczęście kurier w moim osiedlowym sklepie dał ciała:P... Ale skoro tak piszesz może poczekam jeszcze aż wszystko do końca ogram...

Jeszcze pytanko czy warto ściągnąć grę shatter z pss??

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Warto i nie ma co się zastanawiać. Rozgrywka dostarcza dużo frajdy, a do tego jeden z najlepszych soundtracków. Gra sprawdza się świetnie zarówno na długie jak i krótkie sesje.

Opublikowano

Ostatnio mnie naszla okropna ochota na jakies nowe wyscigi - w oko wpadl mi Midnight Club (w moim miescie comlete edition z DLC jest za 75zl nowka w folii). Oplaca sie brac ta gre? Czytalem rozne opinie i sam juz nie wiem czy sie zdecydowac.

Opublikowano

a jak nie chce Ci się czekać bierz śmiało, tym bardziej z już dołączonym DLC. w moim osobistym rankingu, i nie tylko moim, jeden z najfajniejszych racerów. dobre fury, motocykle, tuning jak lubisz, cykl dnia i nocy, deszcz, jest fpyte.