gigant84 2 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 A samotnie da radę. Si kumpla jest w miarę, czy biega dla bajeru? Fa radę pograć w singla jako... singiel:D Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kolegi wyżej trochę nie zrozumiałem więc odpowiem temu. -Sacred 2 czy ewentualnie Dragon Age ? ( Bardziej się skłaniam do pierwszej pozycji, bo można we dwóch na jednej konsoli, ale jak czytałem na tym forum , o tej grze, to było wiele negatywnych opinii.) Bierz Sacred 2 - Dragon Age to tylko singiel i nic więcej. Sacred to setki godzin zabawy, mnogość wszystkiego i dobry multiplayer. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 winiaar w co teraz grasz chodzi mi o zdjęcie z pscard Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 CoD WaW (wystarczy wejść). Zresztą dawno go nie uploadowałem :F Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 No to fajne masz to własne zdanie. xxx to kupa, bierz yyy. No fajne, fajne dlatego je tutaj zamieściłem. Wyszedłem z założenia, że wszelkie inne informacje można znaleźć w temacie dedykowanym tej grze albo tutaj. Zresztą to nie temat o mnie i moim zdaniu, więc może skończymy tę bezsensowną dyskusję? Cytuj
LUDY1559 1 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Szukam jakiejś gry gdzie będe mógł zdobyć dużo trofeów. Moglibyście mi coś polecić?? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Najwięcej i w miare łatwo oferuje Burnout Paradise, ale nie polecam tylko dlatego że chodzi Ci o trophy . BP wraz z DLC daje 98 pucharków. Cytuj
LUDY1559 1 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 A jakaś inna gra niż BP bo to już mam. nie koniecznie musi być 100 trofeów ale żeby nie były aż tak trudne jak w przypadku np. GTA IV (multi). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 A jakaś inna gra niż BP bo to już mam. nie koniecznie musi być 100 trofeów ale żeby nie były aż tak trudne jak w przypadku np. GTA IV (multi). Słyszałem, że w Terminator Salvation są banalne trofea, które dają ci 11 złotych (:o) pucharków i platynę. Cytuj
SunsonPL 0 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) Dużo trofeów jest w GTA IV, ale wraz z dodatkami ;p Tylko dużo roboty jest. Edytowane 29 sierpnia 2010 przez SunsonPL Cytuj
Tida 4 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Witam, mam pytanie. Która z tych trzech gier jest najlepsza? Jak się ma sprawa z rozłożeniem tematyki na platformówkę/shooter? Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Ratchet & Clank Future: Quest for Booty Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Najmniej się strzela w QfB, ale ta częśc to dodatek do ToD. Ja polecam zacząć wg chronologii czyli ToD -> QfB -> ACiT. Dwie pierwsze można wyrwać za śmieszną kase (60-70 PLN), a starczą na ok 20h przy pierwszym przejściu. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ja gram sobie wlasnie w Tools of Destruction, wczesniej przeszedlem Quest For Booty... naprawde polecam te gierki. Szkoda tylko, ze nie maja trofeow Cytuj
xbor 54 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 ja grałem w crack in time i nie polecam, nastawiałem się na platformówkę a to bardziej przypomina shooter. btw są jakieś platformówki na ps3, ratchet z powyższych powodów odpada? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 xbor akt Ratchet od zawsze był miksem strzelaniny z platformówką, ale w QiT jest dużo skakania jak na serie, trzeb robić wszystkie poboczne planety tam naprawdę często jest dużo elementów platformowych. Ja polecam bardzo, ale też w chronologii. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 ja grałem w crack in time i nie polecam, nastawiałem się na platformówkę a to bardziej przypomina shooter. btw są jakieś platformówki na ps3, ratchet z powyższych powodów odpada? Little Big Planet, Trine, Earthworm Jim HD. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Chciałem kupić NfS Shift. Pobrałem demko i... mam jedno pytanie. Czy w pełnej wersji gry mogę sobie ustawić przyciski na padzie po swojemu? W demie gaz jest na R2, a hamulce na L2. Poza tym sterowanie jest na analogu. Czy można w pełnej wersji gry zmienić ustawiania co a la GRAN TURISMO x-gaz kwadrat-hamulec biegi na trigerach? Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 mafia2 czy sobie darować i poczekać na wysyp jesienno-zimowych hitów??.... Fanem części pierwszej nie jestem,czytam sporo o tym tytule i coraz bardziej mnie do siebie zniechęca.... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Jesli pozytywne opinie w jej temacie cie nie zachecaja, a fanem pierwszej czesci nie jestes to imo poki co mozesz sobie odpuscic. Ja osobiscie jako fan pierwszej czesci dwojeczka jestem zachwycony. Edytowane 1 września 2010 przez Yabollek007 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Chwilowo ogrywam K&L2(dla mnie super), czeka mnie też powrót do multi w RDR, oraz demons souls(strasznie ciężki tytuł), jeszcze czekam na paczkę z bayonettą. Mafię2 prawie miałem już w sobotę ale na szczęście/nieszczęście kurier w moim osiedlowym sklepie dał ciała:P... Ale skoro tak piszesz może poczekam jeszcze aż wszystko do końca ogram... Jeszcze pytanko czy warto ściągnąć grę shatter z pss?? Edytowane 1 września 2010 przez xzdunx Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Warto i nie ma co się zastanawiać. Rozgrywka dostarcza dużo frajdy, a do tego jeden z najlepszych soundtracków. Gra sprawdza się świetnie zarówno na długie jak i krótkie sesje. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Tak, Shatter jest swietny. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Ostatnio mnie naszla okropna ochota na jakies nowe wyscigi - w oko wpadl mi Midnight Club (w moim miescie comlete edition z DLC jest za 75zl nowka w folii). Oplaca sie brac ta gre? Czytalem rozne opinie i sam juz nie wiem czy sie zdecydowac. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 a jak nie chce Ci się czekać bierz śmiało, tym bardziej z już dołączonym DLC. w moim osobistym rankingu, i nie tylko moim, jeden z najfajniejszych racerów. dobre fury, motocykle, tuning jak lubisz, cykl dnia i nocy, deszcz, jest fpyte. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi