Marchi 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Ja Ci tylko powiem, że Motorstorma można i taniej wyrwac (sam kupiłem ostatnio swój już trzeci w historii egzemplarz za 25 PLN), a warto , bo choć splita nie ma to jesli chodzi o frajdę z jazdy przewyższa Pacific Rifta, jest bardziej wymagający, a AI przeciwnika wydaje się mieć znacznie wyższy poziom przez co na trasach więcej sie dzieje. Choć na pewno PR jest bardziej efektowny i różnorodny. Biorąc pod uwagę, że przy dobrych wiatrach obie części MS mona łapnąć za 70 zł to jest to złote rozwiązanie i długie godziny grania (przynajmniej do premiery trójeczki) Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Kupiłem za 40 zł, stargowałem. W tym już poczta - 40 zł i nic więcej. Cena fajna - teraz czekać aż przyjdzie do domu. Szukam na gametrade chętnego na wymianę - mam MK vs DC U za Fight Nighta 4 albo ufc 2010 - może się uda. Póki co udało się (pipi)owego infamousa wymienić za skate... i też czekam:) Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Zastanawiałem sie ostatnio nad kupnem inFamous, Uncharted oraz Uncharted 2, wszystkie w wersji platinum dostępne w Polsce i stąd moje pytanie. Czy we wszystkich tych grach da się ustawić aby język (audio) był angielski? Edytowane 17 września 2010 przez Jeez_PS Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 inFamous - tylko język polski Uncharted - tylko język angielski Unacharted 2 - do wyboru Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Łyknąłem juz wszystkie rpg/jrpg/action rpg na ps3(oczywiście z tych anglo języcznych)... Poza jednym... Warto kupić white knight chronicles?? Edytowane 17 września 2010 przez xzdunx Cytuj
Order 0 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Mam kilka pytań. Assasin's Creed 1 czy Infamous czy Uncharted 1? RDR, czy Mafia II czy dlc do GTA IV? Cytuj
beny25b 0 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Uncharted 1 polecam a potem RDR Edytowane 19 września 2010 przez beny25b Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Mam kilka pytań. Assasin's Creed 1 czy Infamous czy Uncharted 1? RDR, czy Mafia II czy dlc do GTA IV? Uncharted 1 > Infamous > AC 1 GTA Episodes from Liberty City > Mafia II > RDR ...tylko dlatego,że klimaty dzikiego zachodu nie za bardzo mi podchodzą Cytuj
septo 1 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 z tego pierwszego zestawu decydowanie Uncharted, pozniej InFamous a na koncu AC. Uncharted na 99% Cie nie zawiedzie i mimo upływu lat nadal ladnie wyglada, a gra sie bardzo dobrze. InFamous to duzo akcji, wspinania i ogolnie dobrej zabawy, rowniez bardzo dobra gra. W Assasyna na poczatku gralo sie dobrze, ale pozniej coraz to wieksza nuda sie wdzierala i odechciewalo sie gry (AC II wydaje mi sie byc znacznie lepsze). Co sie zas tyczy drugiego zestawu to nie gralem w Mafie i dlc GTA IV, ale RDR to jedna z lepszych gier w jakie gralem, rozmach, polowania (na ludzi i zwierzeta), strzelanie i swiat.. no cos naprawde pieknego. RDR jesli mozesz wyrwac to bierz bez zastaowienia Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Ja podobnie jak Septo. Łykaj Uncharted 1 i RDR. Na pewno będziesz zachwycony Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Uncharted 1 jak najbardziej z pierwszego zestawu. No i jeżeli się na niego zdecydujesz to radziłbym już powoli odkładać kasę na 2 część :]. Jeżeli chodzi o Assasyna, to tylko 2. Cytuj
Gregor1us 0 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 uncharted 2 czy MAG? gra bedzie pierwsza na ps3 Moge nawet kupic bundle ps3 z MAGiem. To co wybrać? Z góry dzięki Cytuj
septo 1 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 nawet sie nie zastanawiaj i bierz Uncharted 2 nawet sie nie zastanawiaj i bierz Uncharted 2 Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Zdecydowanie Uncharted. Z tym że na początku proponuję pograć w jedynkę Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Chłopaki co ostatnio wyszło ciekawego na PS3, bo kompletnie wypadłem z obiegu... Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) Zdecydowanie bierz Uncharted 2 - to pozycja obowiazkowa bez dwoch zdan Na pewno mozna polecic RDR poniewaz to gra genialna, nawet dla kogos, kto nie przepada za takim klimatem. Gra ma niesamowita grywalnosc, a fabula jest fajnie poprowadzona. Kazde poboczne zadanie daj mnostwo frajdy Chyba najlepszy sandbox, jaki kiedykolwiek powstal PS. Maciucha podaj, co Cie konkretnie interesuje? Mam na mysli rodzaje gier. FPS-y, sportowe.....?? Edytowane 24 września 2010 przez BasteKSG Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Zdecydowanie bierz Uncharted 2 - to pozycja obowiazkowa bez dwoch zdan Na pewno mozna polecic RDR poniewaz to gra genialna, nawet dla kogos, kto nie przepada za takim klimatem. Gra ma niesamowita grywalnosc, a fabula jest fajnie poprowadzona. Kazde poboczne zadanie daj mnostwo frajdy Chyba najlepszy sandbox, jaki kiedykolwiek powstal PS. Maciucha podaj, co Cie konkretnie interesuje? Mam na mysli rodzaje gier. FPS-y, sportowe.....?? Dla mnie nie jest genialna...wypraszam sobie 1 Cytuj
hubert 0 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 czesc: 1) Dragon Age czy może warto poczekać na The Two Worlds II? (wie ktoś czy wyjdzie demo?) 2) KillZone 2 czy CoD MW2 ? ( co lepiej graficznie? w demo killzona grałem i trochę ciężko się steruje, tak ociężale, a w CoD'ie celownik dużo sprawniej chodzi i łatwiej się celuje) Pomożecie ? Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) czesc: 1) Dragon Age czy może warto poczekać na The Two Worlds II? (wie ktoś czy wyjdzie demo?) 2) KillZone 2 czy CoD MW2 ? ( co lepiej graficznie? w demo killzona grałem i trochę ciężko się steruje, tak ociężale, a w CoD'ie celownik dużo sprawniej chodzi i łatwiej się celuje) Pomożecie ? 1. Bierz DA. Two World's szybko pewnie stanieje ale narazie nie opyla się kupować skoro nie grałeś w Dragon Age 2 - wg. mnie najlepszego RPGa na PS3 (choć osobiście tego gatunku nie trawie) 2. Szybkość celownika pewnie idzie zmienić. Ładniej wygląda MW2 i jest ciekawsze (singiel), w multi możesz sobie nie dać rady bo nieźli goście tam grają. Killzone mi nie podszedł. W sumie gra się przyjemnie ale wg. mnie MW2 jest lepsze. Pomożemy! ale nie wiemy... To po co się udzielasz? I mów za siebie :potter: Edytowane 24 września 2010 przez schab0795 Cytuj
łom 2 012 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) killzone 2 jest o wiele lepiej wykonany graficznie, ilość kolorow nie decyduje o jakości grafy, killzone jest stonowany (szaro-bury i ponury) ale chyba tak wygląda bitwa. Multi w cod-zie jest jak dla mnie zbyt arcadowe, killstreacki psuja nieraz zabawę. Singiel w cod mw2 to moim zdaniem popłuczyny po mw1 no i brakuje jakiegoś madafaki do zatłuczenia, w killzonie to wszystko jest. Do sterowania w Killzonie się przyzwyczaisz po paru godzinach gry. Bierz Killzone'a. Co do DA grałem w wersje na PC i nie trawie juz systemy D&D, czyli miecz przechodzi przez ciało przeciwnika ale wyskakuje napis "miss" i wogule obrażeń nie zadajesz. Może weź Resonnance of Fate albo z innej beczki Borderlands lub Brutal Legend ? Edytowane 24 września 2010 przez łom Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Oczekiwajac na GT5 mysle nad zakupem jednej z dwoch gier, Yakuza 3 czy FFXIII? W finale gralem wszystkie na psx'a i ps2, uwielbialem ta serie i jej epickosc. W Yakuze nigdy nie gralem ale podobaja mi sie japonskie klimaty no i japonskie gry ( chociaz final tez jest japonski ; p ). Wybor mam ciezki. Chodzi mi szczegolnie o fun z gry i fabule. Final zawsze zapierał dech w piersiach, czy w 13 dostane to samo? ; ) W Yakuzie widze wiecej funy, ciekawsze mini-gierki itp. Hilfe. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Heavenly Sword, czy inFamous? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Cięzki wybór bo to całkiem różne gry. inFamous jest niby fajny, ale osobiście nie mogę się do niego jakoś zabrać (łącznie grałem jakieś 2,5-3h, a gre mam od kilku miesięcy). Heavenly Sword za to skończyłem kilka razy i jak dla mnie jest to jedna z lepszych gier na PS3. Dużo osób narzeka na błędy graficzne, ale gra nawet teraz może się podobać. Dodatkowo oferuje świetnie opowiedzianą historię oraz znakomicie grane postacie. Nie wspominając o ciekawym systemie walki. Polecam najpierw zaznajomić się z HS, a później zabrać się za inF (obie gry do wyrwania za grosze). Edytowane 26 września 2010 przez Square Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi