Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Infamous to dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych gier ostatnich czasów jakie miałem przyjemność widzieć. Nie polecam nikomu, nuda, nuda, żenada, nuda.

Są gusta i guściki, to po prostu moje zdanie. Cienizna.

Nudne to bylo GTA4 albo AC,iN jest za(pipi)isty.

Opublikowano
Jaką grę wybrać?

Czego w tym pytaniu nie rozumiesz? :whistling:

Masz mu pomoc przy wyborze jednej z dwoch (lub wiecej) gier. Twoja odpowiedz nie ma sensu, mozna w ten sposob odpowiedziec na kazde pytanie w tym temacie.

-MGS4, Uncharted 2 czy God of War 3?????

-Kup wszystkie trzy i po problemie. Przy wszystkich trzech powinienes bawic sie znakomicie.

Opublikowano

Infamous to dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych gier ostatnich czasów jakie miałem przyjemność widzieć. Nie polecam nikomu, nuda, nuda, żenada, nuda.

Są gusta i guściki, to po prostu moje zdanie. Cienizna.

infamous to jedna z lepszych gier tej generacji jak dla mnie.nudne to gta4 i klony -bleeeeeeee

Opublikowano (edytowane)
Jaką grę wybrać?

Czego w tym pytaniu nie rozumiesz? :whistling:

Masz mu pomoc przy wyborze jednej z dwoch (lub wiecej) gier. Twoja odpowiedz nie ma sensu, mozna w ten sposob odpowiedziec na kazde pytanie w tym temacie.

Zauważ że kolega Siwy pyta o gry, które mają ze sobą wspolną jedną kwestie. Cięzko jest doradzić jedną pozycję z dwóch całkiem różnych gatunków, a że obie gry są jednymi z najlepszych w swoim gatunku, to odpowiedź nasuwa się sama.

Edytowane przez Square
Opublikowano

ze mną jest ten problem że strasznie wybredny do fpsów jestem.... właściwie z "nowszych" produkcji tylko kz2 mi się podobał a kiedyś bardzo pierwszy moh, stąd to pytanie.

Najlepszym wyjściem w tej sytuacji jest chyba te które zaproponował Major. Kup najpierw MOH'a a jak Ci się nie spodoba to szybko sprzedaj. A dopiero potem poczekaj na kz 3 ;)

Opublikowano (edytowane)

Może nie jaką grę ale jakie PSP kupić... ponoć GO! to jest jakiś niewypał. Teraz biorę nowy abonament i w PLAY jest możliwość zamiast telefonu wychapać Psp. Doradźcie coś Pany !

Warto mając ps3 w domu ? Nie podróżuje za dużo a jak już to samochodem więc odpada. Przyda się w domu dla młodej pary ? :)

Moja zdecydowanie woli telefon z bajerami i gadgetami w stylu "Motorola Flipout: czy "HTC". Ja Psp i tu problem... pytam ogólnie o radę bo tu się ludzie powinni znać ;)

pozdrawiam ponownie

---

aha i mam okazję nabycia Ratcheta Quest for za 20 zl... warto ?

Edytowane przez 77rpm
  • Minusik 1
Opublikowano

No Psp dostajesz tak samo jak dostajesz telefon podpisując umowę z jakąś firmą dzięki której możesz zadzwonić np. do pracy by się migać chorobą i do niej nie iść :)

W "pleju" masz do wyboru zamiast telefonu albo ps3 i move za doplata 350 zł chyba przy abonamencie za 60 zł i psp za złotówkę przy abonamencie za 50 - szukam własnie czegoś w takiej granicy - moja się upiera na wypasiony telefon dla niej ale ja jestem na konsolką...

Wiem że te starsze wersje 2000 są do rpzerobienia ale ten temat mnie zupełnie nie interesuje i tym bardziej chcę ten model którego piracić się nie da:)

A pytam czy warto bo nigdy nie miałem tej zabaweczki w łapkach. Nie wiem czy nie lepiej np zakupić sobie ps2 dla starych i dobrych gier ( miałem tylko psx ale to już kult :) ).

Opublikowano (edytowane)

najlepiej weź ps3 za 350 , zatrzymaj sobie move, a konsolę opchnij za 1100-1200 (w zależności od dysku) i kup jakie tam ps2, psp, ds, wii czy 360 będziesz chciał :) (bodajże najlepszy na tym interes a move to ciekawa zabawka.... psp jest spoko ale jakoś się juz wypaliłem na tej konsolce(nawet nie mam siły chodź zakupilem na nowego mgsa)....

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Też myślałem o takie opcji... kupić pleja, move dla mnie a konsola na allegro. Dobry biznes jak by nie patrzeć jest - tylko abonament za 60 zł no ale... mmm. Sam nie wiem :)

Ale (pipi) tyle samo płacę ratę za plejaka :D:D:D

Opublikowano

Trochę odmienne gatunki i zupełnie inne gry... fanej ścigałek nie jestem więc powiem Ci - łykaj RDR. Kupiłem sam miesiąć temu i jestem zadowolony jak nigdy. Świetna gra, fabuła, grywalność i ogólnie... możliwości jakie oferuje. Jedyne co musisz zrobić to wyłączyć to żenujące i ułatwiające autonaprowadzanie i śmigasz :)

pozdr

Opublikowano

Wiem, że inne gry i w ogóle, ale jestem w kropce. W RDR grałem na X360 i grało się fajnie, sam nie wiem. Jakby było wiadamo, że GT5 wyjdzie na 100% w 2010 roku to RDR już by do mnie leciał, a tak się waham. Zaraz rzucę monetą i się roziweją wątpliwości :P

Opublikowano

GT już raczej w 2010 nie zobaczysz... ale zostaje Ci żyć nadzieją stycznia 2011 :)

Mnie ten temat w ogóle nie interesuje. Zagrywam w RDR na zmianę z Assasynem 2 i świetnie się bawię przez cały czas...

W RDR mam ok 20 godzin i nawet NIE MYŚLĘ by włączać multi, w samego singla mam jeszcze baaaardzo dużo do zrobienia. Gra jest GODNA i bardzo ładnie wydana. Nawet taka mapa która jest w pudełku jakoś do mnie przemawia i plusuje.

• Minusik 1
Opublikowano

Żona chce mi kupić prezent na imieniny... oczywiście padło na grę ;) Cena to maks. 130zł, w grę wchodzą tytuły używane jak i nowe. Zastanawiam się nad Heavy Rain Move Ed. bo ma dodatki i jest w przyzwoitej cenie, niestety Move nie posiadam, ale czytałem, że można również grać na padzie.

Również czekam na GT5, ale do tego czasu wolałbym w coś innego zagrać. Myślę jeszcze nad CoD Modern Warfare2 i Bad Company 2, ale z racji tego, że nie kręci mnie multi, który lepiej tytuł byłoby wybrać?