Faranell 279 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Infamous to dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych gier ostatnich czasów jakie miałem przyjemność widzieć. Nie polecam nikomu, nuda, nuda, żenada, nuda. Są gusta i guściki, to po prostu moje zdanie. Cienizna. Nudne to bylo GTA4 albo AC,iN jest za(pipi)isty. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 lbp goty czy infamous ? Kup obie i po problemie. Przy jednej i drugiej, powinieneś bawić się znakomicie. Cytuj
Lem 87 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Jaką grę wybrać? Czego w tym pytaniu nie rozumiesz? Masz mu pomoc przy wyborze jednej z dwoch (lub wiecej) gier. Twoja odpowiedz nie ma sensu, mozna w ten sposob odpowiedziec na kazde pytanie w tym temacie. -MGS4, Uncharted 2 czy God of War 3?????-Kup wszystkie trzy i po problemie. Przy wszystkich trzech powinienes bawic sie znakomicie. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Infamous to dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych gier ostatnich czasów jakie miałem przyjemność widzieć. Nie polecam nikomu, nuda, nuda, żenada, nuda. Są gusta i guściki, to po prostu moje zdanie. Cienizna. infamous to jedna z lepszych gier tej generacji jak dla mnie.nudne to gta4 i klony -bleeeeeeee Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 lbp goty czy infamous ? Ja na Twoim miejscu najpierw bym łyknął LBP. A Infamous sprawdziłbym dopiero krótko przed premierą drugiej części Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 (edytowane) Jaką grę wybrać? Czego w tym pytaniu nie rozumiesz? Masz mu pomoc przy wyborze jednej z dwoch (lub wiecej) gier. Twoja odpowiedz nie ma sensu, mozna w ten sposob odpowiedziec na kazde pytanie w tym temacie. Zauważ że kolega Siwy pyta o gry, które mają ze sobą wspolną jedną kwestie. Cięzko jest doradzić jedną pozycję z dwóch całkiem różnych gatunków, a że obie gry są jednymi z najlepszych w swoim gatunku, to odpowiedź nasuwa się sama. Edytowane 17 października 2010 przez Square Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) walić kasę w MOHA czy czekać twardo na killzone 3?? Edytowane 19 października 2010 przez xzdunx Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Jak masz kasę to kup, jak nie to czekaj na KZ3. Albo kup MoHa przejdź i sprzedaj. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 ze mną jest ten problem że strasznie wybredny do fpsów jestem.... właściwie z "nowszych" produkcji tylko kz2 mi się podobał a kiedyś bardzo pierwszy moh, stąd to pytanie. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 ze mną jest ten problem że strasznie wybredny do fpsów jestem.... właściwie z "nowszych" produkcji tylko kz2 mi się podobał a kiedyś bardzo pierwszy moh, stąd to pytanie. Najlepszym wyjściem w tej sytuacji jest chyba te które zaproponował Major. Kup najpierw MOH'a a jak Ci się nie spodoba to szybko sprzedaj. A dopiero potem poczekaj na kz 3 Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Może nie jaką grę ale jakie PSP kupić... ponoć GO! to jest jakiś niewypał. Teraz biorę nowy abonament i w PLAY jest możliwość zamiast telefonu wychapać Psp. Doradźcie coś Pany ! Warto mając ps3 w domu ? Nie podróżuje za dużo a jak już to samochodem więc odpada. Przyda się w domu dla młodej pary ? Moja zdecydowanie woli telefon z bajerami i gadgetami w stylu "Motorola Flipout: czy "HTC". Ja Psp i tu problem... pytam ogólnie o radę bo tu się ludzie powinni znać pozdrawiam ponownie --- aha i mam okazję nabycia Ratcheta Quest for za 20 zl... warto ? Edytowane 20 października 2010 przez 77rpm 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 aha i mam okazję nabycia Ratcheta Quest for za 20 zl... warto ? Jeśli grałeś w Tools of Destruction to warto Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Na jakiej zasadzie dostajesz to PSP? A gierę bierz, nie za długa, ale warta 20 zeta. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Bierz PSP-2000, to był drugi i najlepszy model. Przy trzecim były jakieś problemy z pikselami, natomiast GO to wiadomo, nie jest warte takiej kasy. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 No Psp dostajesz tak samo jak dostajesz telefon podpisując umowę z jakąś firmą dzięki której możesz zadzwonić np. do pracy by się migać chorobą i do niej nie iść W "pleju" masz do wyboru zamiast telefonu albo ps3 i move za doplata 350 zł chyba przy abonamencie za 60 zł i psp za złotówkę przy abonamencie za 50 - szukam własnie czegoś w takiej granicy - moja się upiera na wypasiony telefon dla niej ale ja jestem na konsolką... Wiem że te starsze wersje 2000 są do rpzerobienia ale ten temat mnie zupełnie nie interesuje i tym bardziej chcę ten model którego piracić się nie da:) A pytam czy warto bo nigdy nie miałem tej zabaweczki w łapkach. Nie wiem czy nie lepiej np zakupić sobie ps2 dla starych i dobrych gier ( miałem tylko psx ale to już kult ). Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 jeżeli chcesz się dopytać/dowiedzieć czegokolwiek o psp zapraszam do odpowiedniego działu. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) najlepiej weź ps3 za 350 , zatrzymaj sobie move, a konsolę opchnij za 1100-1200 (w zależności od dysku) i kup jakie tam ps2, psp, ds, wii czy 360 będziesz chciał (bodajże najlepszy na tym interes a move to ciekawa zabawka.... psp jest spoko ale jakoś się juz wypaliłem na tej konsolce(nawet nie mam siły chodź zakupilem na nowego mgsa).... Edytowane 20 października 2010 przez xzdunx Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Też myślałem o takie opcji... kupić pleja, move dla mnie a konsola na allegro. Dobry biznes jak by nie patrzeć jest - tylko abonament za 60 zł no ale... mmm. Sam nie wiem Ale (pipi) tyle samo płacę ratę za plejaka :D:D Cytuj
gilek 3 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 krotko i zwiezlowato: F1 2010 czy RDR? mam parcie na obie gry, a sianka tylko na jedna i nie wiem co wybrac Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Trochę odmienne gatunki i zupełnie inne gry... fanej ścigałek nie jestem więc powiem Ci - łykaj RDR. Kupiłem sam miesiąć temu i jestem zadowolony jak nigdy. Świetna gra, fabuła, grywalność i ogólnie... możliwości jakie oferuje. Jedyne co musisz zrobić to wyłączyć to żenujące i ułatwiające autonaprowadzanie i śmigasz pozdr Cytuj
gilek 3 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Wiem, że inne gry i w ogóle, ale jestem w kropce. W RDR grałem na X360 i grało się fajnie, sam nie wiem. Jakby było wiadamo, że GT5 wyjdzie na 100% w 2010 roku to RDR już by do mnie leciał, a tak się waham. Zaraz rzucę monetą i się roziweją wątpliwości Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 GT już raczej w 2010 nie zobaczysz... ale zostaje Ci żyć nadzieją stycznia 2011 Mnie ten temat w ogóle nie interesuje. Zagrywam w RDR na zmianę z Assasynem 2 i świetnie się bawię przez cały czas... W RDR mam ok 20 godzin i nawet NIE MYŚLĘ by włączać multi, w samego singla mam jeszcze baaaardzo dużo do zrobienia. Gra jest GODNA i bardzo ładnie wydana. Nawet taka mapa która jest w pudełku jakoś do mnie przemawia i plusuje. 1 Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Żona chce mi kupić prezent na imieniny... oczywiście padło na grę Cena to maks. 130zł, w grę wchodzą tytuły używane jak i nowe. Zastanawiam się nad Heavy Rain Move Ed. bo ma dodatki i jest w przyzwoitej cenie, niestety Move nie posiadam, ale czytałem, że można również grać na padzie. Również czekam na GT5, ale do tego czasu wolałbym w coś innego zagrać. Myślę jeszcze nad CoD Modern Warfare2 i Bad Company 2, ale z racji tego, że nie kręci mnie multi, który lepiej tytuł byłoby wybrać? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Heavy Rain będzie najodpowiedniejszym prezentem, skoro multi cię nie kręci. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Jesli chodzi o BF BC2 vs MW2 to bardziej polecam CoDa. Dlugosc obu singli jest porownywalna, jednak MW2 ma duzo lepszego singla jak dla mnie (a oprocz tego zawiera rewelacyjny tryb Spec Ops) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi