Kalel 3 634 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Akurat MotorStorm'a mam. Szukam jakiegoś FPS'a lub sandboxa. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 inFamous albo MAG albo Resistance 2 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Chyba zdecyduje się między MAG a WaW. Jak to z tym chaosem w multi MAG ? W betcie mi to przeszkadzało, jak była masa ludzi. Idzie się jakoś odnaleźć ? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Weź BC2. Obecnie najlepszy FPS na rynku (zobaczymy jak BO ;p) za jakies 70zl może nawet nówkę dostaniesz. Gra wymiata. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 W MAGu mozna sie pogubic jesli nie patrzy sie na mapke albo respi sie w "zle" zaparkowanym pojezdzie, kwestia wprawy. A BC 2 mi wogule nie podszedl, wiec to kwestia gustu czy najlepszy FPS. Jesli chodzi o caloksztalt to Killzone 2 wymiata (jak dla mnie) Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Gra dla dwojga. Taka by spodobała się dziewczynie. Split-screen wymagany. ;-) Gatunek: przygodowa lub wyścigi, choć inne też mile widziane. Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Resident Evil 5, Army of Two 40th day - obie przeszedłem z żona na coop'a...była zachwycona Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Resident Evil 5, Army of Two 40th day - obie przeszedłem z żona na coop'a...była zachwycona Hmm... ciekawa propozycja. Mam tylko pytanie. Jakie doświadczenie z grami miała wcześniej Twoja żona? Bo w moim przypadku dziewczyna dopiero co "odkrywa" granie na konsoli i w obsłudze pada nie jest jeszcze tak biegła. ;-) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Gra dla dwojga. Taka by spodobała się dziewczynie. Split-screen wymagany. ;-) Gatunek: przygodowa lub wyścigi, choć inne też mile widziane. Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc. LittleBigPlanet. Na pewno się jej spodoba ;] Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Hmm... ciekawa propozycja. Mam tylko pytanie. Jakie doświadczenie z grami miała wcześniej Twoja żona? Bo w moim przypadku dziewczyna dopiero co "odkrywa" granie na konsoli i w obsłudze pada nie jest jeszcze tak biegła. ;-) Glownie grala na PC ( Resident Evil 3, Crysis, Unreal 1,2, Chrome, Quake 2, Far Cry, Kroniki Riddicka), RE5 i AoT40thD, to byly pierwsze gry gdzie miala pada w dloniach. Na poczatku byly lekkie schody, ale bardzo szybko sie wkrecila. Zreszta od czego jest coop? Musisz ja wspierac Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Borderlands, czy Borderlands GotY? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Nie ma sensu już brać zwykłego Borderlands, szczególnie, że w GOTY masz już wszystkie dodatki Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 ModNation Racers Nie polecam - Crash Team Racing z PSXa jest jakis miliard razy lepszy (a do tego kosztuje 18zl). Cytuj
Bracio 0 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Killzone 2 warto kupić? Macie może jakieś inne propozycję jeśli chodzi o gry akcji poniżej 100 złotych? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 battlefield bad company 2 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Uncharted, MAG, Brutal Legend Cytuj
Planetomaniak 1 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 (edytowane) Jestem kolekcjonerem i do wydania mam 250-270 zł i mam mały dylemat między Assassin's Creed - Brotherhood: Codex Edition i Mafia II Special Extended Edition. Ogólnie jestem zagorzałym fanem obydwóch gier Co do mafii to już od września zwlekam z kupnem, a w końcu chciałbym zagrać. 1 była genialna i trzymała klimat jak na tamte lata:). Co do assasyna to podobały mi obydwie części, a teraz ma dojść tryb multi, więc to skłania jeszcze bardziej do kupna Pomóżcie mi Edytowane 14 listopada 2010 przez Planetomaniak Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Weź jednak Assassin's Creed. Mafia 2 ma podobno niedługo wyjść z dodatkami, więc lepiej poczekać. Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Uncharted, MAG, Brutal Legend Ja bym wziął Uncharted. Naprawdę świetna gra. Przeszedłem ją 4 razy i chętnie zrobiłbym to jeszcze nie raz. Brutal Legent jest moim zaniem przecietną grą. Przeszedłem i o niej zapomniłem. O MAG się nie wypowiadam bo grałem tylko w bete i niespecjalnie mi się podobało. Wole BC2. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Uncharted to piękna gra ale lepiej kup od razu dwójkę. Fabuła nie jest powiązana a gra się lepiej i przyjemniej. Ja zaczynałem od dwójki, później jedynki i git. No i w dwójce masz genialne multi, które starcza na wieleeeeeeee godzin zabawy. pozdro 1 Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 @Bracio - Uncharted to fajna gra, ale nie wiem czy zadowoli Cie w kwestii akcji skoro podałes jako przykład swoich zainteresować Killzone. Oczywiście poniżej 100 zł można kupić Bad Company 2, można kupić dowolne 2 gry z zestawu: far Cry 2, Uncharted, Dead Space, Tools of Destruction, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 3, GTA IV, Dante's Inferno - tak że masz w czym wybierać Cytuj
rafanox 2 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Uncharted to piękna gra ale lepiej kup od razu dwójkę. Fabuła nie jest powiązana a gra się lepiej i przyjemniej. Ja zaczynałem od dwójki, później jedynki i git. No i w dwójce masz genialne multi, które starcza na wieleeeeeeee godzin zabawy. pozdro Potwierdzam jedynka Uncharted jest naprawdę świetna. Polecam następujące gry: 1. Bad company 2 lub Black Ops 2.Assassin Creed 3 3. Red Dead Redemption - super, to perełka, dla mnie jak na razie gra roku. 4. GT 5 Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Red DEad - fakt, świetne ale Assasyna 3... jeżeli nie grałeś w inne części to dwójka spokojnie Ci styknie, a wyrwiesz ją już w granicach 70 zł. pozdro i moje pytanie... Heavy Rain czy Heavy Rain Move ? Wolę zwykłe bo okładka ładniej się prezentuje i nie ma tego kiczowatego niebieskiego koloru z napisem MOVE ! Chyba że jest coś w wydaniu czego w zwyklaku nimo Tego nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi