Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam pozycji do przechodzenia w cooperative, bez roznicy czy retail, czy psn. Najlepiej byloby, gdybyscie podali po kilka na prawde swietnych tytulow zarowno psn jak i retail.

Opublikowano

Ok, chcę kupić jakiegoś rpga na ps3 Waham się między FF13, resonance of fate i demon souls chociaz nie ukrywam, ze jetsem otwarty na wszelkie propozycje. Grałem kiedyś w last remnant i podobał mi się dość mocno. Bardzo proszę o radę

Opublikowano (edytowane)

Możecie mi polecić jakiegoś Singstara ? Najlepiej z przebojami także trochę starszymi i zagranicznymi. Mikrofon trzeba pewnie osobno dokupić ?

najlepiej kupić jak najtańszego żeby odłożyć kasę na pobranie najlepszych kawałków z singstore, bo najczęściej z tych 30 na płycie 5 jest bdb, 10 do zaśpiewania a 15 do wyrzucenia. Mikrofony są też w zestawach, te z PS2 przewodowe też działają i są o wiele tańsze.Jeśli masz wybierać to chyba vol 1 i vol 2 najlepsze, najlepiej obadaj listy piosenek

Edytowane przez łom
Opublikowano

Poczekaj sobie na Michael Jackson: the Experience. Gra będzie korzystała z kamerki PS Eye oraz z PS Move a wyjdzie jakoś w marcu. :thumbsup: Obecnie nie wiem czy jakieś gry taneczne z matą w ogóle są.

Opublikowano

Tak, Uncharted 2. Po co zaczynać od jedynki, skoro dwójka jest w każdym aspekcie lepsza? Wiele i tak się nie straci, bo nawiązania są drobne. Jedynkę można sobie później ograć.

Opublikowano

RDR czy Epizody IV?

Grałem godzine w RDR'a = bez fascynajcji ,a IV przeszedłem 3 razy = to samo ,ale przyda mi sie cos co bd przechodził długo , delektował sie moze nie tyle co historia a samym gameplay'em.