rapen 4 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 A ja mam 97zł na PSS i nie wiem co kupić. Wiem ze raczej napewno chce Lare Croft. Ale nie wiem co jeszcze, mysle nad: Castle Crashers, Lumines, Tetris, Dead Nation... wiem ze duza rozbieznosc ale coz... moze ktos cos doradzi? Moze cos jeszcze innego poleca? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Po Larze Croft łykaj Dead Nation w pierwszej kolejności. Będziesz zachwycony Cytuj
Walker 1 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Na Castle Crashers, Lumines i Pixeljunk Shooter też się nie zawiedziesz... Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 W Trine, DeathSpank'a albo Shank'a grałeś? Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Ano, za 35 zł można wyciągnąć, ale lepszą alternatywą są jednak Motorstormy. Miałem Pacifica i jakoś mnie znudził. Chwilkę się pościgałem i jakoś tak... wolno i dziwnie. Niby za(pipi)ioza ale bez szału. Podkreślam - jestem ścigałkowym ignorantem i chcę jakąś dobrą jedną max dwie gry - waham się właśnie Burn i Nfs. Burnout już w takich cenach lata ? Git Dzięki Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Jak lubisz efektowne kraksy, to burnout. Ogólnie burn jest chyba nawet szybszy niż nfs. Graficznie wcale niewiele gorszy. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Przypomniałem sobie... jest jeszcze Split Second. Burnout do mnie przemawia bo jest w dobrej cenie na allegro !!! Powiedzcie mi jeszcze... zwykłego paradise czy box ? Jakaś różnica ? W ogóle mnie ta gra pominęła, nie wiem jak się to stało. Nie wiem o niej nic... Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Nie zastanawiaj się nawet sekundy nad zwykłym. Bierz od razu Box ;] Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 A ja mam 97zł na PSS i nie wiem co kupić. Wiem ze raczej napewno chce Lare Croft. Ale nie wiem co jeszcze, mysle nad: Castle Crashers, Lumines, Tetris, Dead Nation... wiem ze duza rozbieznosc ale coz... moze ktos cos doradzi? Moze cos jeszcze innego poleca? Polecam CC. Mam, świetna oprawa A/V, od groma humoru. Też za szybko jej nie skończysz - ale zabawę dawkuj byś znużenia nie odczuł. No i tryb wieloosobowy z naciskiem na "wielo". Flower/flow/Stardust HD, też - o ile nie masz - kup, koniecznie. Trine również (wspaniała przygoda). Przypomniałem sobie... jest jeszcze Split Second. Burnout do mnie przemawia bo jest w dobrej cenie na allegro !!! Powiedzcie mi jeszcze... zwykłego paradise czy box ? Jakaś różnica ? W ogóle mnie ta gra pominęła, nie wiem jak się to stało. Nie wiem o niej nic... Podkreślam - jestem ścigałkowym ignorantem i chcę jakąś dobrą jedną max dwie gry - waham się właśnie Burn i Nfs. W box masz od groma dodatków. Bierz zdecydowanie ową wersję, a nad samym Burnout ani chwili się nie zastanawiaj - jedna z najlepszych gier ostatnich lat, zdecydowanie. Złośliwie bym dodał, że ma przy tym lepsze kraksy niż GT5, ale złośliwy nie jestem. N4S:HP też znakomity tytuł, a i SS nie zawiedzie. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 SplitSecond nie umywa się ani do takich gier jak: Burnout Paradise, Blur, NFS:HP. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 lo mi si demo flower. warto kupowac full? jest duzo atrakcji? jak dlugie? Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Długa nie jest, ale według mnie warto kupić. Nie wiem co rozumiesz przez atrakcje. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 lo mi si demo flower. warto kupowac full? jest duzo atrakcji? jak dlugie? Flower to bardzo nietypowa i jednocześnie relaksująca produkcja. Jak na dzisiejsze standardy jest niezwykle oryginalna. Sam pamiętam jak odpalając ja po raz pierwszy wsiąknąłem na prawie 4h. To wciąga i to bardzo. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Flower to jedna z obowiązkowych pozycji na PSS. Na plus można zaliczyć nietypowość rozgrywki, muzykę, grafikę, relaksującą rozgrywkę, pozytywny feeling itd. A minus jest jeden, chciało by się więcej światów. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Warto sięgnąć po Heavy Rain mimo iż wie się kto jest Origami Killerem(przez idiotę na stronce zwanej Polygamia ) ? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Warto sięgnąć po Heavy Rain mimo iż wie się kto jest Origami Killerem(przez idiotę na stronce zwanej Polygamia ) ? Myślę że warto Niby wiesz kto, ale nie wiesz jak i dlaczego.. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Nie warto nawet jeśli nie wiesz kim był killer Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Stoodio ma rację, a Sqtr78 blefuje Warto. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Może emocje już nie te same ale i tak warto Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Na koncie pozostało 28zł. i w sumie, chciałbym je zainwestować w jakiś dobry tytuł, ale nie bardzo wiem na co. Co polecacie ? Rodzaj gry jest mi obojętny. Cytuj
kubaa 0 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ktoś miał może styczność z grą Kane&Lynch 2 ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem i nie jestem do końca przekonany. Grę można kupić za ok.60zł nową, więc dość tanio. Jak by ktoś mógł podzielić się opinią, to byłbym wdzięczny Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 A grałeś w jedynkę? A jeżeli tak to podobała Ci się? Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ktoś miał może styczność z grą Kane&Lynch 2 ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem i nie jestem do końca przekonany. Grę można kupić za ok.60zł nową, więc dość tanio. Jak by ktoś mógł podzielić się opinią, to byłbym wdzięczny a nie lepiej zapytać w odpowiednim temacie ? * http://www.psxextreme.info/topic/80597-kane-lynch-2-dog-days/page__st__80 :potter: * pytanie retoryczne, tyczy się też innych osób które pytają/mają zamiar pytać się o pojedyncze tytuły Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Szybkiej i dobrej rady potrzebuję. Mam do kupienia kilka gierek, ale kasy już ma wszystko nimo Co lepiej : Kane Lynch 2 ? Borderlands ? Bioshock ? ( grałem kiedyś chwilkę na pc i urywał (pipi)a ! ) Alpha Protocol ? Army of Two ? Wet ? ( na to się trochę napaliłem ) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Borderlandsa przechodzę już drugi raz i muszę powiedzieć, że nadal mi się podoba. Multum broni, wysoki maksymalny lvl, duża liczba przeciwników i ogromna ilość questów, które starczą Ci na wiele, wiele godzin wspaniałej rozgrywki. Polecam, najlepiej jeśli znajdziesz partnera (lub partnerkę ) do wspólnej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi