Kalel 3 634 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Wiem że pytanie było zadawane milion razy ale... Pes 2k11 vs Fifa 2k11 Obydwie gry oceniam przez perspektywę poprzednich edycji i dla mnie Pes pozamiatał. Głównie chodzi mi o to co usprawniono w obydwu grach i jakie elementy dodano, i w której grze spisują się lepiej. @77prm Jezu, człowieku nie grałeś jeszcze w Bioschocka ? To na co ty czekasz :}. Aha jeszcze jedno, trzymaj się zdala od 2 !!! Edytowane 7 stycznia 2011 przez Kalel Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Znalazłem u siebie w mieście tanio do odkupienia dlatego mam dylemat... czy bioshock i np borderlands czy zamówić sobie Wet... z ostatnich rzeczy ograłem demo Vanquish i jestem wniebowzięty ! Na to też się szykuję, trzeba zacząć znow jakieś wymiany działać 1 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 nie bierz tego weta przecie to padaka bioshock i borderlands to jedyny sluszny wybor z tych co podales Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Ściągnij sobie dema BioShocka i WET, będziesz wiedział co się w tych grach robi aż do znudzenia. W BioShocku to znudzenie przychodzi szybciej, ale za to Rapture jest miejscem, które zachwyca od początku do końca. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Szukam jakiś w miare nowych (w przedziale roku) strzelanek. Nie wiem kompletnie co ostatnio wychodziło, także pomóżcie chłopaki . Licyz się dla mnei zarówno single player jak i multi. Edytowane 7 stycznia 2011 przez maciucha Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Lara Croft i Dead Nation a jeżeli chcesz jakiegoś fpp to lepiej poczekać na K3 lub Bulletstorm. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Szukam jakichś ciekawych gier, które by mnie zaintrygowały. Coś na kształt Killer7, Reza, Katamari Damacy, no wiecie o co chodzi. Nie potrafię grać w "przygodówki" typu Uncharted - za szybko mnie nudzą. Cytuj
w.w.w 0 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Panowie pytanko Metal Gear czy Resident Evil, predzej czy pozniej bede mial obie te gry, tylko ktora wybrac teraz? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Jak masz z kim grać to łykaj residenta najsampierw, jak nie to metala na początku możesz wziąść. Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) w.w.w, ja się trochę na MGS'ie zawiodłem, bo większość gry to filmiki. Rozumiałem fabułę, ale chciałem trochę pograć... Zdarzało się, że co minutę były scenki, a dłuższy fragment grania wspominam bodajże koło 5 minut. Jednak jeśli jesteś fanem lub po prostu grałeś w poprzednie, to warto i łyknąłbym na początek na Twoim miejscu. Przejdziesz MGS4, a później coś żywszego, czyli RE. Moje pytanie: Czy warto wymienić Black Ops na nowego MOH z dodatkowym Frontline'em? Single BO przeszedłem i pogrywam trochę w multi, jednak do końca nie jestem przekonany. Mam jeszcze MW 1 i 2 i chyba im jestem bardziej wierny. Wymieniam, bo nie wiem sam, czy warto kupować... A że BO średnie, to i tak wymienię, jak nie na Medal'a, to na coś innego. Edytowane 9 stycznia 2011 przez R4VEN Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Myślałem o jakiejś ścigałce dla osoby generalnie nieczęsto grającej w takie gry (GT5P chyba odpada - w GTHD nie szło mi tak dobrze). Nie musi być nowa, to mniej wydam. Zastanawiam się nad GRIDem lub DIRTem (pierwszymi). Jakieś inne ciekawe tytuły (poza Motorstormami)? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Burnout Paradise albo Wipeout HD. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 MW2 zalicza się w ok, a ludzie wydawali dwieście zł. Chłopakowi zawsze on line pozostaje, a te dwie godziny nieco przesadzone - Demon's Souls na dobra sprawę w godzinę da się zaliczyć, ale nie o to tu chodzi. Myślałem o jakiejś ścigałce dla osoby generalnie nieczęsto grającej w takie gry (GT5P chyba odpada - w GTHD nie szło mi tak dobrze). Nie musi być nowa, to mniej wydam. Zastanawiam się nad GRIDem lub DIRTem (pierwszymi). Jakieś inne ciekawe tytuły (poza Motorstormami)? Bierz śmiało którykolwiek z nich (oba są znakomite). Choć polecałbym bardziej mimo wszytko GRiD. Z innych pozycji warto wymienić cudownego Burnout Paradise, o którym także Zwyrodnialec wspomniał, a także N4S: Shift. Cytuj
erfi89 0 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Burnout Paradise kup sobie Cytuj
w.w.w 0 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 dzieki za pomoc, to na poczatek lykam metala, do dzis mam wspaniale wspomnienia jak dostalem w swoje lapy demowke metala na szaraka, wpaniala muzyczka na poczatku ktora jeszcze gra mi w uszach i miliony skokow do wody w tej piwnicy by podziwiac gre ;p a potem wspanialy metal 2- motyw kiedy gra zaczyna swirowac a ja akurat zarwalem noc i gralem do 5 rano[+kilka bro], odrazu wylaczylem pleya z pradu i sie zastanawialem co sie dzieje i czy cos nie tak jest ze mna czy z gra [najdziwniejsze uczucie jakie mialem w zyciu podczas gry], a potem piekna dzungla w 3. Mam nadzieje ze 4 mnie nie zawiedzie dzieki Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 (edytowane) Właśnie kupiłem Burnouta. Chciałem przy okzji DIRTa, żeby mieć też coś z trochę innej kategorii, ale kasy zabrakło. No cóż, może następnym razem... Edytowane 11 stycznia 2011 przez Accoun Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Sorry, że pytam tu ale nie ma odpowiedniego tematu dla tej gry. Grał ktoś w Nail'd od Techlandu? Crap, średniak czy może grywalna produkcja coś jak Pure? Edytowane 15 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
hubert 0 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 ej pomocy, co wybrać: Dragon Age początek, czy two worlds 2 ( Na PC grałem w Baldur's Gate i mi się podobało, ale grałem też w Gothic I i II(i mi się też podobało) a TW II jest chyba trochę jak G. to jak mi radzicie? Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) DA:O, i najlepiej na PC. Sorry, że pytam tu ale nie ma odpowiedniego tematu dla tej gry. Grał ktoś w Nail'd od Techlandu? Crap, średniak czy może grywalna produkcja coś jak Pure? Jeśli lubisz "Pure", kup, bowiem warto. Edytowane 16 stycznia 2011 przez Sylvan Wielki Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 ej pomocy, co wybrać: Dragon Age początek, czy two worlds 2 ( Na PC grałem w Baldur's Gate i mi się podobało, ale grałem też w Gothic I i II(i mi się też podobało) a TW II jest chyba trochę jak G. to jak mi radzicie? Skoro oba gatunki ci się podobały to proponuję Dragon Age: Origins. Choćby z tego względu, że gra jest dużo bardziej dopracowana + ma masę dodatków gdybyś chciał przedłużyć sobie przygodę. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 I jeśli tragiczna animacja nie jest przeszkodą. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) ej pomocy, co wybrać: Dragon Age początek, czy two worlds 2 ( Na PC grałem w Baldur's Gate i mi się podobało, ale grałem też w Gothic I i II(i mi się też podobało) a TW II jest chyba trochę jak G. to jak mi radzicie? tutaj kieruj się tym na co masz aktualnie ochotę - dużo zwiedzania, spore obszary - taki swoisty sandbox - to bierz TWII gra potrafi wciągnąć jak bagno, ale ma niedopracowaną walkę i wiele bugów, ogólnie odstaje od topowych produkcji i widać to od razu ale fabularnie to jest to chyba gorsze niż Dragon Age - na twoim miejscu brałbym Dragona (który baldurom niestety nie dorównuje - ale i tak jest posucha w takowych klimatach także można śmiało brać), ewentualnie pooglądaj czyste gameplaye z TW II i zobacz czy niektóre elementy tej gry nie są dla ciebie odstraszające ps. i Dragon Age będzie zdecydowanie tańszy Edytowane 18 stycznia 2011 przez TheAceOfSpades Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 A jeśli nie musi być w klimatach fantasy poczekaj chwilke na Mass Effect 2, przechodze ją teraz Xie i gra po prostu miażdży. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) przyszedl czas i na mnie... poszukuje jakiejs gry najchetniej rpg jrpg z dobra fabula i ciekawa na dluzsze wieczory moze byc takze inny gatunek. co mozecie mi polecic? Edytowane 18 stycznia 2011 przez dApo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi