Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Co wybrać: Battlefield'a 1943, czy Warhawk'a? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Mogę tylko powiedzieć żę bf 1943 bardzo mnie nudził, w warhawka nie grałem Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Warhawk jest kozak (dodatkowo bedziemy mogli pograc razem ), a sensu kupowania BF 1943 nie widze, jesli sie posiada Bad Company 2 (i to z dodatkiem vietnam). Teraz Warhawk z dodatkami bedzie w promocji, wiec naprawde bedzie sie opylalo kupowac za taka cene. Rok temu byla taka sama promocja - osobiscie z niej wtedy skorzystalem. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Co do BF 1943 to tak jak yabollo napisał. Mając BC2 nie ma sensu kupowac. Byłem w tej samej sytuacji, znaczy się po ograniu BC2 i po kilku godzinach gierka poszła się usunąc. Co do Warhawka, nie wiem, nie grałem. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Witam dawno nic ciekawego na ps3 nie kupowałem i myślałem o jakimś porządnym tytule , który dostarczy mi 10 h+ przynajmniej.Każdy gatunek mi odpowiada tylko nie gry sportowe na grę przeznaczę 100 zł.Myślałem o Enslaved oraz Fallout NV co polecacie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Polecam Fallout'a. Starczy Ci na wiele więcej niż 10 godzin . Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 (edytowane) Witam dawno nic ciekawego na ps3 nie kupowałem i myślałem o jakimś porządnym tytule , który dostarczy mi 10 h+ przynajmniej.Każdy gatunek mi odpowiada tylko nie gry sportowe na grę przeznaczę 100 zł.Myślałem o Enslaved oraz Fallout NV co polecacie? Polecam sprawdzić: Castlevania Lords of Shadow - gwarancja ~20h intensywnej rozgrywki PS demko do zessania na PSS. Edytowane 20 stycznia 2011 przez stoodio Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 (edytowane) Fallout NV czy Demons Souls? w Fallout przerazaja mnie te zwiechy gry (jak to z nimi jest? czytalem gdzies ze pomaga wylaczenie opcji auto save'a, prawda to?), a zas w DS trudnosc rozgrywki (wiem wiem za duzo jest gier ktore nas ciagna za raczke). Jakie sa wasze opinie? Edytowane 23 stycznia 2011 przez dApo Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 (edytowane) Dead Space ewentualnie RE5. Z tym, że RE5 raczej Cię nie przestraszy, chyba że zakupisz Gold Edition, w której zawarto dodatki z bardzo klimatycznym Lost in Nightmares na czele. Możesz jeszcze spróbowac Siren: Blood Curse i Silent Hill: Homecoming. Warto także sprawdzić Alone in the Dark: Inferno, choć to bardziej przygodówka w mrocznym klimacie. Jednak jeśli chcesz horror, to polecam Dead Space, przy okazji zleci Ci do DS2. Edytowane 23 stycznia 2011 przez NEMESIS US Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Siren Blood Curse bierz!! Najstraszniejszy horror tej generacjii, zryty/chory klimat, niezla grafa i brak sensownych broni przez wiekszosc czasu. Dead Space tez jest spoko a RE5 to moim zdaniem nie horror Cytuj
LUDY1559 1 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Poszukuje dobrej strzelanki macie może jakies pomysły na fajnego shooter'a? Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Jaki horror polecacie? Tak jak inni, Dead Space i Siren Blood Curse, nic inne nie jest warte. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 A ja updateuje moją liste gier które mmi mają przysłac z wypożyczalni LOVEFILM więc nie ma znaczenia długość gry i cena, mam jeden slot wolny i wybieram pomiędzy DIRT 2 (mam kiere DFGT) The Sly Trilogy Majin and the forsaken kingdom Star Wars FU 2 Just Cause 2 Co Polecacie Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Jaki horror polecacie? Pomimo wielu niezbyt przychylnych opinii, moim zdaniem naprawdę warto zaznajomić się z SH: Homecoming. Tej grze tak naprawdę najbardziej dostaje się za to, że nie dorównuje swoim genialnym poprzednikom, jednak jako horror sam w sobie jest bardzo dobra. Wciąż wyczuwalny, gęsty klimat, demoniczny jak zawsze design maszkar, ograniczone walki z użyciem broni palnej, a do tego kilka świetnych lokacji, niezła fabuła, no i oczywiście genialny soundtrack. Zważając na mocno strzelankowy charakter takiego Dead Space'a mogę spokojnie zaryzykować stwierdzenie, że Homecoming jako horror sprawuje się po prostu lepiej. Inną "jechaną" grą jest Alone in the Dark: Inferno. Produkcja przynajmniej klasę niżej niż SH:H, ale ze względu na pierwszorzędnie oddany klimat również godna polecenia. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) @ Ludy Vanquish Edytowane 26 stycznia 2011 przez sprite Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ludy - Kane&Lych 1 lub 2 są świetne;) Sqtr - Just Cause 2 jest bardzo fajny . Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Cześc chłopaki. Którego fpp opłaca się teraz kupić? Katowałem tylko Killzone 2 i zastanawiam się nad COD BO i MOH - co polecicie? Jak jest z lagami (interesuje mnie tylko online!), która gra ma lepszą rozwałkę sieciową? Z góry dzięki. Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Jak Online to tylko MOH.Serwery Black Ops na ps3 są oficjalnie zablokowane przez wydawcę. Edytowane 26 stycznia 2011 przez Im your worst nightmare 1 Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Dzięki Stary! dobrze, że tak szybko odpisałeś.. Żona za 3h będzie w empiku. Pozdr. Jak Online to tylko MOH.Serwery Black Ops na ps3 są oficjalnie zablokowane przez wydawcę. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 MOH ? Przeciez tam online ssie. Naprawde, niezbyt dobry wybor. Gorsze toto zarowno od CoDa jak i Bad Company 2. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Nie lepiej poczekać na Killzone 3 ? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Jak Online to tylko MOH.Serwery Black Ops na ps3 są oficjalnie zablokowane przez wydawcę. Ciekawe w takim razie jak mój brat siedzący w tej chwili obok mnie gra właśnie w BO na ps3 w multi. Ja ze swojej strony polecam BO. PS Nie radzę kupować gier w empiku, przepłacisz, w przypadku moha jakieś 80zł Edytowane 26 stycznia 2011 przez xbor Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Cześc chłopaki. Którego fpp opłaca się teraz kupić? Katowałem tylko Killzone 2 i zastanawiam się nad COD BO i MOH - co polecicie? Jak jest z lagami (interesuje mnie tylko online!), która gra ma lepszą rozwałkę sieciową? Z góry dzięki. Z tych dwóch to zdecydowanie Black Ops. Ewentualnie możesz poczekać miesiąc na Killzone 3. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Czekam, czekam! Chciałem zabić czas do premiery.. btw: gdzie składacie zamówienia przedpremierowe na Killzone 3? Pozdr. Cześc chłopaki. Którego fpp opłaca się teraz kupić? Katowałem tylko Killzone 2 i zastanawiam się nad COD BO i MOH - co polecicie? Jak jest z lagami (interesuje mnie tylko online!), która gra ma lepszą rozwałkę sieciową? Z góry dzięki. Z tych dwóch to zdecydowanie Black Ops. Ewentualnie możesz poczekać miesiąc na Killzone 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi