Opublikowano 26 stycznia 201114 l MoH za cenę nówki z Empiku odradzam, CoD:BO jeśli choc odrobinę przypomina MW2 też odradzam, bo to kupa. Jeśli miałbym polecic jakieś multi to łykaj BC2.
Opublikowano 3 lutego 201114 l Przełamałem się i niedługo (okres marzec-maj) kupuję ps3 za kasę z x360 i sprzętu. Jakie gry wziąć tak za +/- 7 stówek? Póki co myślałem nad lbp 2, killzone 3, uncharted 2, gow 3 i z dwie stówki by zostały, na co jeszcze nie wiem.
Opublikowano 3 lutego 201114 l To może oprócz tego co wymieniłeś, GoW Collection/Uncharted1/Resistance1&2/Demon's Souls? Edytowane 3 lutego 201114 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 3 lutego 201114 l Demon's Souls ~80zł, Heavy Rain ~80zł Motorstorm PR ~40zł -------------------------------- Resistance 2 ~35zł Starałem się... O ile GoW Collection możesz sobie darować (po ograniu ]|[ i kolekcji, będziesz dosłownie srał Kratos'em ), tak wyżej wymienione tytuły uważam za absolutne must-have'y
Opublikowano 3 lutego 201114 l God of War Trilogy - 180zł Uncharted 1&2 - 120zł Resistance 1&2 - 80zł Demon's Souls - 90zł No i tutaj możesz dorzucić sobie KZ3 lub LBP2 lub obie. Zależnie jak cena szybko spadnie. Ewentualnie zobacz najpierw Res1i2 czy ci podejdą, bo jak nie to wtedy się zmieścisz z LBP2 i KZ3 bez czekania.
Opublikowano 3 lutego 201114 l Leci do was po plusiku do reputacji, powiedżcie jeszcze gdzie te gy w takich cenach chodzą. Jak ktoś ma jeszcze propozycje to piszcie.
Opublikowano 3 lutego 201114 l Na Allegro to wszystko wyrwiesz(nówki w foliach) i to pewnie przytniesz jeszcze parę groszy.
Opublikowano 3 lutego 201114 l Zrobiłem rekonesans na Alle - sam wczoraj kupiłem MotorStorm'a PR (premiera) za 36zł z wliczoną przesyłką, Demon's Souls jest dostępny na lokalnym Pchlim Targu - także jak dobrze poszukasz, to niektóre tytuły nawet taniej wyrwiesz Udanej zabawy z PlayStation3 życzę Edytowane 3 lutego 201114 l przez stoodio
Opublikowano 3 lutego 201114 l Wielkie dzięki chłopaki, jak będę miał jeszcze jakieś pytania dam znać.
Opublikowano 6 lutego 201114 l Batman AA, Nfs HP, Demon`s Souls ? Nfs raczej odpada bo nie jestem fanem wyścigów... chodzi bardziej o grafikę. Sam nie wiem. W sumie to Batman albo Demon... i tutaj mam wielki dylemat:) Nie grałem w żadną a po gameplayach obie wydają się za(pipi)iaszcze.
Opublikowano 6 lutego 201114 l Ale jak lubisz rpg i zachodnią szkołę to bierz Denon`s Souls +to bardzo wysoki poziom trudności Ale jak chodzi Ci tylko o grafikę to Batman też jest zajo.
Opublikowano 6 lutego 201114 l Powiem krótko: bierz Batmana! Batman:AA tak samo polecam , jedna z moich ulubionych gier na ps3
Opublikowano 6 lutego 201114 l Wszystkie dobre. Sam nie jestem żadnym wielkim fanem wyścigów, ale mimo to muszę przyznać, że NFS wciąga nieziemsko, DS z kolei przyciąga oldschoolowym posmakiem (hardkor), a Batman spokojnie może konkurować z najlepszymi grami tej generacji. Suma summarum podobnie jak goście wyżej - polecałbym Batmana.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Batman AA, Nfs HP, Demon`s Souls ? Nfs raczej odpada bo nie jestem fanem wyścigów... chodzi bardziej o grafikę. Sam nie wiem. W sumie to Batman albo Demon... i tutaj mam wielki dylemat:) Nie grałem w żadną a po gameplayach obie wydają się za(pipi)iaszcze. Ja grałem w obie - przednie tytuły powiadam. jednak Batman jest bardziej przystępny (oraz tańszy). Cokolwiek wybierz spośród tych dwóch tytułów, będzie dobrze
Opublikowano 7 lutego 201114 l Batman AA, Nfs HP, Demon`s Souls ? Nfs raczej odpada bo nie jestem fanem wyścigów... chodzi bardziej o grafikę. Sam nie wiem. W sumie to Batman albo Demon... i tutaj mam wielki dylemat:) Nie grałem w żadną a po gameplayach obie wydają się za(pipi)iaszcze. Mam wszystkie, które wymieniłeś, stąd obiektywnie mogę doradzić. HP jest bardzo dobry (co najmniej), ale jak już na wstępie go skreślasz, to odpuść sobie - choć warto spróbować, sporo osób, którym GT5 nie podobało się, bardzo sobie ją chwali. B:AA jest świetny, jednak mimo to, Demon's Souls stawiam przynajmniej klasę wyżej. Zdecydowanie jedna z najwspanialszych gier obecnej generacji, choć należy zaznaczyć, że i uszaty radzi sobie świetnie. Warto zaznaczyć, że DS będzie służył graczowi przez przynajmniej 40 godzin. Arkham Asylum to zabawa na 16 godzin (co najwyżej).
Opublikowano 7 lutego 201114 l Dziękuję za rady, upewniłem się że obie gierki wymiatają ale na pierwszy ogień idzie Demon. Edytowane 8 lutego 201114 l przez 77rpm
Opublikowano 12 lutego 201114 l Która część Skate jest najlepsza? Napaliłem się na ten tytuł, sam nie wiem czemu, ale po tych wszystkich opiniach już sam nie wiem którą odsłonę wybrać...
Opublikowano 12 lutego 201114 l Just Cause 2 masz demko do ogrania - mnie skutecznie zniechęciło do dalszego kontaktu z tą produkcją... Skate - mam pierwszą część. Jestem zadowolony, w sam raz żeby sobie odpalić na pół godzinki i pośmigać na ciekawych miejscówkach. Na amerykańskim sklepie masz chyba demko trójki, zbadaj. Największym plusem pierwszej części jest jej CENA. Wyrwiesz gierkę praktycznie za grosze co po mojemu czyni ją najlepszą z serii pozdr
Opublikowano 12 lutego 201114 l A to można tak bezkarnie tworzyć nowe konta na inne regiony? Nie wiedziałem, fajnie
Opublikowano 22 lutego 201114 l Łykaj Demon's Souls i nie pytaj która godzina. Tą grę trzeba przejść Edytowane 22 lutego 201114 l przez sprite