77rpm 32 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Właśnie ją odpalam... dopiero znalazłem chwilę czasu dla siebie. Zobaczymy czy to prawda co piszą o tej grze ... Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 (edytowane) demon's souls final fantasy xiii dragon age co najlepsze? Jak grałeś w poprzednie finale i Ci się podobały a nie jesteś jakimś wielkim fanem rpg i lubisz ciekawych bohaterów i fajną historię to bierz Finala.A jak preferujesz zachodnią szkołę rpg i hardcorowy poziom trudności przedkładasz nad klimat przygody to Demon Souls. Ale obiektywnie rzecz ujmując to "najlepsze" chyba Demon`s Souls. Edytowane 23 lutego 2011 przez Kazub Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Każdą warto mieć (ja tak postąpiłem i nie żałuję). Każda wystarczy na jakieś 40godz. wyśmienitej zabawy. W pierwszej kolejności jednak powinieneś celować w Demon's Souls. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Skoro już nawinął się Dragon Age, to od razu zadam takie pytanko - wersja ps3, to jest 100% konwersja z X'a czy jakaś pocięta niedoróbka? Yakuza 3, Mirror's Edge czy Demon's Souls? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 Skoro już nawinął się Dragon Age, to od razu zadam takie pytanko - wersja ps3, to jest 100% konwersja z X'a czy jakaś pocięta niedoróbka? dziwne pytanie, DA nie bylo przeciez konwertowane z x'a tylko wydane w tym samym czasie pelnoprawnym tytulem,jak mnie pamiec nie myli to posiadala nawet na starcie jakies dodatki ktore wersja z x'a nie miala,chociaz tego nie jestem pewny Cytuj
maddest 1 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 (edytowane) Enslaved Mass Effect 2 Two Worlds 2 White Knight Chronicles Resonance of Fate Dead Rising 2 Proszę o pomoc!! Edytowane 26 lutego 2011 przez maddest Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 (edytowane) Ja polecam Enslaved, fantastyczna gierka. Edytowane 27 lutego 2011 przez ADI1995 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 EnslavedMass Effect 2 Two Worlds 2 White Knight Chronicles Resonance of Fate Dead Rising 2 W pierwszej kolejności zdecydowanie polecałbym Resonance of Fate, w dobie spadku jakości Japońskich erpegów tytuł ten jawi się jako prawdziwe objawienie - świetny klimat, wciągające i dynamiczne walki, przyjemnie wysoki poziom trudności. Później ME2 lub Dead Rising 2, gry chociaż różne gatunkowo, to jednak w moim mniemaniu na podobnym poziomie (ME2 jest wręcz przesadnie IMO wychwalany). Enslaved to średniak, radziłbym obadać dopiero po zaliczeniu gier z wyższej półki. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 EnslavedMass Effect 2 Two Worlds 2 White Knight Chronicles Resonance of Fate Dead Rising 2 Enslaved i Resonance Of Fate. To gry oryginalne, majace mase swiezych pomyslow. Mass Effect jest konwersja z Xa, stosunkowo drogi jeszcze, ale potanieje dosc szybko. Two Worlds 2, nie gralem, ponoc w porzadku. Mial jakies problemy z zapisami na HD. Nadchodzi Dungeon Siege III, ktory raczej go zdmuchnie WKC - znowu, nie gralem. Chcialem kiedys zagrac, ale po prostu inne gry ja przycmily. Dead Rising 2 to tepa rabanka. Nudzi sie dosc szybko. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 Weź Enslaved, a będziesz się bawił całkiem nieźle. ME2 jest fajne. Trzy kolejne nie są mi znane (jeśli to rpgi to nic dziwnego). DR2 nawet nie tykaj. Ta gra to...nie gra. Cytuj
KoD 3 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 (edytowane) Hmm Postawiłeś do wyboru dwie całkowicie różne gry, ja posiadałem GT5 i LBP. Moim zdaniem powinieneś zdecydowanie brać Gt5.LBP całkowicie nie przypadło mi do gustu nie lubie majsterkować a "cukierkowe" klimety to nie dla mnie, chyba że masz kreatywną dusze i lubisz różnie ciekawostki, wtedy możesz zastanowić się nad LBP2. Edytowane 5 marca 2011 przez KoD Cytuj
loleq12 0 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 (edytowane) Hmm Postawiłeś do wyboru dwie całkowicie różne gry, ja posiadałem GT5 i LBP. Moim zdaniem powinieneś zdecydowanie brać Gt5.LBP całkowicie nie przypadło mi do gustu nie lubie majsterkować a "cukierkowe" klimety to nie dla mnie, chyba że masz kreatywną dusze i lubisz różnie ciekawostki, wtedy możesz zastanowić się nad LBP2. Z jednej strony... MILIARD PIŃCSET LEVELI, KREATOR LEVELI z drugiej... MILIARD PIŃCSET SAMOCHDZIKÓW, WIELE OPCJI KUSTOMIZACJI Okej, dzięki. Ludu Duloc, wypowiadać się Edytowane 5 marca 2011 przez loleq12 Cytuj
lookass110 0 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) Hmm Postawiłeś do wyboru dwie całkowicie różne gry, ja posiadałem GT5 i LBP. Moim zdaniem powinieneś zdecydowanie brać Gt5.LBP całkowicie nie przypadło mi do gustu nie lubie majsterkować a "cukierkowe" klimety to nie dla mnie, chyba że masz kreatywną dusze i lubisz różnie ciekawostki, wtedy możesz zastanowić się nad LBP2. Zgadzam się z kolegą powyżej, postawiłeś do wybory dwie różne gry. Ja osobiście wybrał bym LBP, ponieważ nie lubię gier wyścigowych. Zależy jaki typ gier bardziej lubisz A ja mam takie pytanie: Warto wymienić Heavy Rain za Battlefilda Bad Company 2? Edytowane 6 marca 2011 przez lookass110 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 GT5 czy LBP 2 ? Jesteś zatwardziałym fanem ścigałek? Bo jeśli tak to łykaj GT5 śmiało. Cytuj
loleq12 0 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 A ja mam takie pytanie: Warto wymienić Heavy Rain za Battlefilda Bad Company 2? Dla mnie nie Jesteś zatwardziałym fanem ścigałek? Bo jeśli tak to łykaj GT5 śmiało. GT5 it is ! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 W pierwszą częśc LBP bawiłem się lepiej niż w GT5. Dla mnie GT5 to niedorobiona gra i tyle, pograłem kilka godzin i od dwóch miechów leży na półce i czeka na niewiadomoco. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 A ja mam takie pytanie: Warto wymienić Heavy Rain za Battlefilda Bad Company 2? Jak najbardziej tak. HR, to gra wybitnie na jeden raz (no, chyba że kręci Cię oglądanie drugi raz tego samego filmu, z kilkoma innymi scenami), z drugiej strony BBC2, to multiplayerowy gigant wciągający na setki godzin. Ja bym się nawet nie zastanawiał. Cytuj
adsz65 4 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Cześć wszystkim ! Która gra da mi najwięcej godzin grania: - Battlefield Bad Company 2 - Tekken 6 - Medal of Honor - Killzone 2 (mam trójke, i wciągneło mnie) - Call of Duty 3 - Prince of Persia Trilogy - GTA IV Complete Edition - Assasin's Creed Brootherhood - Infamous Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Jak będziesz grał w multi to Bad Company 2, a jak tylko single to GTA IV i AC:B. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Dodałbym również szóstego Tekken'a. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Cześć wszystkim ! Która gra da mi najwięcej godzin grania: - Battlefield Bad Company 2 - Tekken 6 - Medal of Honor - Killzone 2 (mam trójke, i wciągneło mnie) - Call of Duty 3 - Prince of Persia Trilogy - GTA IV Complete Edition - Assasin's Creed Brootherhood - Infamous "Infymys" również daje solidną porcję grania. Warto obczaić. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Skoro masz Killzone 3 i Cię wciągnęło to nie widzę sensu kupować kolejnego fps'a. Tekkena też nie polecam, gra tylko dla fanów, chyba że będziesz miał z kim się pojedynkować, wtedy możesz pomyśleć nad zakupem. Wg mnie powinieneś zostać przy trzech ostatnich pozycjach. AC:B nie grałem, ale z czystym sumieniem mogę polecić GTA i inFamous. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Jak podobał Ci się AC II to Brotherhooda łykaj bez wahania. Świetna gra Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 Czy SW: Force Unleashed 2 jest dłuższe niż poprzednia część? Ogólnie którą polecacie? Pomijając już fabułę, a przyglądając się długości gry i grywalności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi