Opublikowano 21 marca 201114 l Bayonetta jest spoko. Szczególnie jeśli chodzi o combat i fakt, że gra nie potrzebuje żadnego świrniętego DLC. Wszystko jest do odblokowania w grze właściwej. Tak jak było kiedyś. Demon's Souls jest aż tak trudne jak mawiają?? Mam chrapkę na killera (choć nie lubię RPGów), a słyszałem, że gra wynagradza starania.
Opublikowano 21 marca 201114 l Dobra, wielkie dzięki za odp. Tak własnie patrze te filmiki iwcale tak źle nie jest. Clock Tower nie jest wcale az takim pokazem slajdów. Biorę bankowo, skoncze tylko RDRa. http://www.youtube.com/watch?v=laHMuBT0b-Q Edytowane 21 marca 201114 l przez XM16E1
Opublikowano 24 marca 201114 l Demon's Souls jest aż tak trudne jak mawiają?? Mam chrapkę na killera (choć nie lubię RPGów), a słyszałem, że gra wynagradza starania. Aż tak trudne jak mawiają nie jest. Wiadomo wszystko zależy od grania, ale nie jest to najtrudniejsza gra, w którą grałem, na pewno. Początek trochę miażdży może zniechęcić, ale później właściwie jest coraz łatwiej. Wiemy jak walczyć, rozgryzamy system. Gra wynagradza starania, jednak głównie poprzez olbrzymią satysfakcję z walki ze światem gry i... samym sobą. Wiele ekwipunku znajdowanego nie ma, jeśli chodzi o ten typ wynagradzania. Choć niektóre uzbrojenie wygląda po prostu przekozacko.
Opublikowano 28 marca 201114 l Witam, tak się ostatnio zastanawiałem nad zakupem Yakuzy 4, ale jest troche za droga jak dla mnie to tutaj mam pytanie: Czy kupić Yakuze 3 i w ten czas poczekać aż czwórka stanieje czy nie opłaca się w ogóle już trójki kupywać? Edytowane 28 marca 201114 l przez Empro
Opublikowano 29 marca 201114 l Czy ktoś wie gdzie kupić Everybodys Golf World Tour za rozsądną cenę? Tak do 60 zeta z przesyłką. A może jakiś inny golf jest podobnie "user friendly", w ostateczności inną grę sportową w podobnej cenie z prostą obsługą (Fifa, PES i NBA odpada) , chyba że NBA Homecourt dobre to? Edytowane 29 marca 201114 l przez łom
Opublikowano 30 marca 201114 l dobra gre na kierownice? mam gran turismo 5 mam nowego nfs mam f1 2010 co jeszcze jest warte uwagi?
Opublikowano 31 marca 201114 l Drugą odsłonę. Wygrasz się zanim kolejna kupisz. Zainteresuj się także GRiD.
Opublikowano 31 marca 201114 l pewnie już coś takiego było ale 121 stron przeszukać to...... gta IV complete edition vs red dead redemption ? interesuje mnie głównie klimat i długość rozgrywki. Odrazu napiszę że dodatek do rdr mnie nie interesuje, nie lubie zombiaków itp. co polecacie ? ps: najprawdopodobniej na "przegrany" tytuł zdecyduję się później bo wg mnie oba są warte ogrania, ale na ten moment mogę sobie pozwolić tylko na jedną
Opublikowano 31 marca 201114 l pidzem - zalezy co lubisz, ale dla mnie zdecydowanie RDR! Klimat tej gry jest kapitalny. Postaci sa swietne i gra jest jeszcze bardziej rozbudowana od GTA IV. RDR to chyba najwyzsza polka jesli idzie o gre singlowa!
Opublikowano 31 marca 201114 l Na początek poleciłbym GTA IV. Gra jest świetna, jedna nie funduje tylu możliwości i smaczków co RDR, choć warto ją zaliczyć, dlatego na początek GTA, potem RDR.
Opublikowano 31 marca 201114 l Ogólnie nie ma znaczenia co wybierzesz, bo obie gry posiadają klimat i są długie (GTAIV Complete Edition pewnie starczy na trochę dłużej). Kwestia jaki klimat wolisz w tym momencie - gangsterka czy dziki zachód?
Opublikowano 31 marca 201114 l Ale jak masz zamiar ograć obie to zacznij lepiej od GTA. RDR poprawia niedoróbki z GTA więc nie będziesz tak na GTA wtedy narzekał podczas grania.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Panowie jakas gra tak do 100zł mam mało czasu na granie, taka zeby trofea nie byly strasznie hardkorowe, gatunek obojetny oprocz sportowych
Opublikowano 5 kwietnia 201114 l Panowie jakas gra tak do 100zł mam mało czasu na granie, taka zeby trofea nie byly strasznie hardkorowe, gatunek obojetny oprocz sportowych Jeśli jeszcze nie grałeś w Dead Nation to polecam.Trofea szybko wskakują i bardzo tanio.
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l Od czasu jak sprzedałem x360 nie grałem w żadnego FPSa z porządnym multi. Wyszło już coś na PS3 co w sieci skopie mi dupę? Edytowane 14 kwietnia 201114 l przez maciucha