Haro 78 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 OK, sprawdziłem... Sami sobie grajcie w Dead Space k*rwa. 2 Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Haro, nie poddawaj się ! Ja biorę Demon's Souls, zawsze grających w RPGi nazywałem co najmniej (pipi)ciami, a teraz proszę- sam nią zostanę. Trzeba się kiedyś przełamać, chociaż ja np.: w życiu w DS2 bym nie zagrał. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Kocham wszystkie gatunki gier. Niektóre po prostu uwalniają pi*dę zaklętą gdzieś głęboko mnie. Oglądając filmy na YT cisnąłem w porteczki, a jest jeszcze jasno na zewnątrz. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Ja pierwszego DSa odłożyłem po około 2h. Dzisiaj zacząłem drugą część. Na razie mi się podoba, miałem 1 moment kryzysowy. Mimo wszystko uważam że nadzwyczaj psychiczny FEAR 2 jest straszniejszy niż DS Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Kocham wszystkie gatunki gier. Niektóre po prostu uwalniają pi*dę zaklętą gdzieś głęboko mnie. Oglądając filmy na YT cisnąłem w porteczki, a jest jeszcze jasno na zewnątrz. nie przesadzaj ds nie jest taki mocny trzeba miec tylko oczy w tylku bo nekromorfy lubia zaskoczyc Cytuj
hayami 18 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) Haro, nie poddawaj się ! Ja biorę Demon's Souls, zawsze grających w RPGi nazywałem co najmniej (pipi)ciami, a teraz proszę- sam nią zostanę. Trzeba się kiedyś przełamać, chociaż ja np.: w życiu w DS2 bym nie zagrał. Demon Soul no cóż powodzenia, jakieś 3 miesiące zajęło mi przełamanie bariery "co jest ku.wa znowu zgon po 2 h łupania?" ale potem jest czysta rzeźnia i gratuluję wyboru. Jeśli ktoś nie próbował to jeszcze Clock Tower 3 można pyknąć straszy inaczej niż wymienione poprzedniczki ale momentami człowiek chce wyskoczyć przez lufcik na dach;) co by poczuć świeże powietrze zamiast oddechu zła na plecach. Haro Ty jesteś ciekawy przypadek:) Edytowane 11 maja 2011 przez hayami Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Również zdecydowałem się na Demon's Souls i szukam teraz najlepszej okazji. Lubię wyzwania, a DS z tego co słyszałem dostarcza ich tonami. Pytanie: Dead Space 2 czy Vanquish? Wiem, że obie gry się różnią, ale chodzi mi głównie o długość. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Nie kupuj Vanquisha jak chcesz pograć dłużnej niż 5-6h...nie jest zła ale czas grania to porażka poza tym klimat nie trafia do mnie, znaczy nie ma klimatu. Cytuj
septo 1 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Dzisiaj kupuję kierownicę Driving Force GT i chciałem ją przetestować. Mam w domu GT5: Prologue i teraz moje pytanie, czy warto brać GT5 mając na start Prolog czy może lepiej Dirt 2 / F1 2010? A może jakieś inne ciekawe ścigałki? Na chwilę obecną mogę sobie pozwolić tylko na jedną z powyższych :confused: Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Również zdecydowałem się na Demon's Souls i szukam teraz najlepszej okazji. Lubię wyzwania, a DS z tego co słyszałem dostarcza ich tonami. Pytanie: Dead Space 2 czy Vanquish? Wiem, że obie gry się różnią, ale chodzi mi głównie w tym pytaniu o długość. Ty jesteś taki trochę hardcorowiec, c'nie? no to Vanquish - chalange Cię zniszczą. DS2 jest fajny ale to żadne wyzwanie (hc mode nie jest taki hc). Audiowizualnie obie gry wymiatają. Van jest cholernie japoński. DS bardziej hollywoodzki. Tak Van jest krótki ale to ZDECYDOWANIE większe wyzwanie. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Dzisiaj kupuję kierownicę Driving Force GT i chciałem ją przetestować. Mam w domu GT5: Prologue i teraz moje pytanie, czy warto brać GT5 mając na start Prolog czy może lepiej Dirt 2 / F1 2010? A może jakieś inne ciekawe ścigałki? Na chwilę obecną mogę sobie pozwolić tylko na jedną z powyższych :confused: gt5 bardzo dobra gra na DFGT, ale ja na twoim miejscu bralbym f1 2010,widok z kabiny i wszystko off, i mozesz swiat doganiac. gt prologa najpierw ograj, bo coby niemowic w gt5 troche wieje nudą 1 Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Fifa 11 czy PES 11? Pomożcie bo nie wiem co wybrać. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Wiadomo ze FIFA 11, wpadnij to ci pokaze Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Dzisiaj kupuję kierownicę Driving Force GT i chciałem ją przetestować. Mam w domu GT5: Prologue i teraz moje pytanie, czy warto brać GT5 mając na start Prolog czy może lepiej Dirt 2 / F1 2010? A może jakieś inne ciekawe ścigałki? Na chwilę obecną mogę sobie pozwolić tylko na jedną z powyższych :confused: To już zależy od własnych upodobań. Jeżeli zależy ci na ogromie możliwości itp. To GT5. Jeśli natomiast wolisz zrecznosciowki to Dirt 2 lub Shift. Polecam tez Supercar Challenge bo to jedna z najlepszych gier na DFGT (FF wymiata). Jako iż jestem fanem symulacji z prawdziwego zdarzenia to poleciłbym GT5. Grałem we wszystkie gry wyścigowe i rajdowe na PS3, ale przy GT5 spędziłem zdecydowanie najwięcej czasu (około 300h dotychczas). Jak nie masz za wiele hajsu to na początek kup Shift i Dirt 2. Wyjdzie tyle co za GT5. Potem jak je poprzechodzisz to sprzedasz i zaopatrzysz się w GT. 1 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Jakie są najlepsze gry wykorzystujące Move? Jak na razie przeszedłem Heavy Rain'a. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 (edytowane) Poleciłbym The Fight (tylko do tego potrzebne są raczej dwa Move'y), możesz sprawdzić RE5: Gold Edition (ze zwykłą wersją nie pójdzie) oraz Killzone 3. Warto też sprawdzić Sports Champion. Edytowane 14 maja 2011 przez NEMESIS US Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Na pewno KillZone 3 i Sport Champions RE5 mi się nie podobało z Move Cytuj
hayami 18 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Sports Champions raczej tylko na party polecam do singla szybko się znudzi. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 W takim razie biorę Killzone'a dzięki. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Pytanie: Dead Space 2 czy Vanquish? Wiem, że obie gry się różnią, ale chodzi mi głównie w tym pytaniu o długość. Ty jesteś taki trochę hardcorowiec, c'nie? no to Vanquish - chalange Cię zniszczą. DS2 jest fajny ale to żadne wyzwanie (hc mode nie jest taki hc). Audiowizualnie obie gry wymiatają. Van jest cholernie japoński. DS bardziej hollywoodzki. Tak Van jest krótki ale to ZDECYDOWANIE większe wyzwanie. Jednak wezmę Dead Space 2. Pierwsza część zdrowo mną zakręciła więc i dwójka da radę. P.S. Hartkorowiec...dobre, hehe. Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Mafia II, czy Crysis 2? Co prawda dwa różne gatunki, ale ze cholerę nie wiem, na co się zdecydować. Jaka by była Wasza argumentacja? Ubolewam trochę, że w Mafii nie ma trybu free ride. Edytowane 15 maja 2011 przez R4VEN Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Ja poleciłbym Crysisa mimo głupiego S.I to jeden z najlepszych fps imo. Zniszczony NJ jest o wiele fajniejszy niż NJ z mafii. Crysis2 jest jak wysoko budżetowy film sf w stylu Transformers(tak jakoś mi się skojarzyło). Prosta fabuła,bardzo ładnie wygląda,miło się gra. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Crysis 2, przejdź, sprzedaj i kup Mafie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi