diolek 43 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 swoją drogą ze jak multi w Crisisie2 ci podpasuje to wsiąkniesz tak jak jest to w moim przypadku:) Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 jakie gry wybrac z tej piątki w ramach rekompensaty, tzn wybór w miare prosty bo LBP i inFamous mam więc jakie dwie wybrać z pośród wipeout, dead nation, ratchet clank quest cos tam.. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 (edytowane) Jak nie grałeś w poprzednie Ratchety, a zwłaszcza w ToD, to odpuść Quest for Booty. Zresztą w ogóle odpuść QfB, nawet jak jesteś fanem serii. Ten epizod nic nie wnosi, jest krótki i ma zerowy replayability. Edytowane 18 maja 2011 przez Crying_Wolf 1 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 (edytowane) jakie gry wybrac z tej piątki w ramach rekompensaty, tzn wybór w miare prosty bo LBP i inFamous mam więc jakie dwie wybrać z pośród wipeout, dead nation, ratchet clank quest cos tam.. WipEout oraz Dead Nation ofc Pierwszy tytuł to król future racer'ów - kapitalny ost połączony z tym co zobaczysz na TV kończy się orgazmem "oczów" i "uszów". Druga proponowana przeze mnie pozycja, to kawałek mega klimatycznej oldsqol'owej gierki - czekają na Ciebie bazyliony zombie'aków do zastrzelenia/spalenia/wysadzenia w powietrze/pocięcia/rozczłonkowania/i-co-tam-jeszcze-chcesz - w singlu przednia w co-op'ie jeszcze przedniejsza ^_^ Zaiste - wybór jest tylko jeden. Edytowane 18 maja 2011 przez stoodio 2 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Jak nie grałeś w poprzednie Ratchety, a zwłaszcza w ToD, to odpuść Quest for Booty. Zresztą w ogóle odpuść QfB, nawet jak jesteś fanem serii. Ten epizod nic nie wnosi, jest krótki i ma zerowy replayability. Tylko że ten epizod oferuje najwięcej elementów platformowych, a najmniej strzelania z wszystkich trzech części na chlebak. Pozycja obowiązkowa dla kogoś kto ograł ToD. @tomek Dokładnie tak jak napisał stoodio, bierz WHD i DN, a nie bedziesz żałował. Quest fo Booty można wyrwać na płytce za ok 20 zł. Więc jeżeli ograłeś ToD to zainwestuj w to wydanie. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 No nie wiem. Ja przeszedłem wszystkie Ratchety od PS2, w tym ToD jakieś 30 razy, i nigdy nie powiedziałbym, że QfB to pozycja obowiązkowa. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Pozostaje wielki niedosyt po QfB, chciałoby się więcej, Wipeout zrywa beret więc wybór jest prosty, masz tam wspinały online który jest na okrągło zapełniony ludźmi a singiel sam w sobie jest wart ogrania. Zmysł wzroku wysiada Cytuj
mikro 48 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Czemu piszecie, zeby brac QfB po ograniu ToD'a? Jest tam duze nawiazanie fabularne czy ocb? (Ratchet noob:D) Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 QfB jest to dodatek do ToD. Jeżeli ograłeś ToD to wiesz że Clank został porwany przez Zoni. W Quest for Booty Ratchet rusza mu na ratunek, po drodze zmagając się z piratami (których zabrakło w Crack in Time). Z QfB dowiadujemy się też kto stoi za porwaniem Clanka. @hayami Niedosyt pozostaje bo to tylko dodatek do ToD, ale z wprowadzeniem do Crack in Time. @Crying_Wolf Ja też przeszedłem wszystkie Ratchety i dla mnie QfB to druga w kolejności najlepsza częśc w serii (trójka na pierwszym miejscu jak dla mnie). Cytuj
S!N 14 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Na QfB można wyrobić sobie błędne zdanie o Ratchecie. Wszystko jest mocno ograniczone. Jedyny plus jest taki, że jest mocny nacisk na elementy zręcznościowe. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Prawda jest taka że QFB jest bdb ale krótką historią, pozostał niedosyt bo lubię tą serie i chcę więcej... Cytuj
kaazek86 0 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Zależy co kto lubi...Wipeout jest z tego co wiem mega Hardcore jeśli chodzi o umiejętności a dead Nation to dobra giera na relax robisz czystke z zombiakami ale giera jest warta polecenia:thumbsup: Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Dobra giera na relaks, ale na niskich poziomach trudności. Na Nieumarłym trzeba posiadać już konkretny skill. @Qvstra Każda z tych pozycji jest najlepsza w swoim gatunku, co nie weźmiesz będziesz zadowolony. Cytuj
VesTerr 0 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Witam. Mam dylemat, ponieważ dostałem do wyboru 3 gry: Killzone 3 , CoD: Black Ops oraz Medal of Honor. Którą wybrać ? Chodzi mi bardziej o multiplayer, ale single też przejdę Pozdrawiam. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Killzone 3. Bardzo dobry singiel. Swietne multi ktore jest troche inne niz w K2. Genralnie olej Medal'a bo multi tam kuleje. Black ops... ehh sam nie wiem. Jakbys napisal COD MW to bym Ci polecil. Ale po sieciowych zagranaich w Black ops i tych glupich akcjach... wole bardziej taktycznego K3. Gra sie miodnie. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Bierz Black Ops. Kampania intensywniejsza, jest fabuła (nie najgorsza jak na FPSa), a na multi raczej się nie zawiedziesz. Jest z kim grać i gra się fajnie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 Black Ops bierz. MoH średni a w KZ3 ludzie katują tylko 2 mapki. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 W lipcu kupuje upragnione PS3. Polećcie kilka tytułów (najlepiej ex'ów), które muszę mieć. Na początek te starsze, tańsze tytuły po proszę Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 (edytowane) - God of War Collection - God of War III - serią Resistance możesz się zainteresować, chociaż gry się już trochę zestarzały - Demon's Souls sprawdź czy klimatem ci podpasuje - Ratchet&Clank ToD i ACiT (zwłaszcza ToD) jeżeli lubisz platformówko-shootery - inFamous - Uncharted 1 i 2 - Ninja Gaiden Sigma (nie do końca ex) jeżeli lubisz japońskie slashery Edytowane 23 maja 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 (edytowane) InFamous, Uncharted: Drake's Fortune i Among Thevies, inne możesz sobie podarować na początek ale te musisz ograć. Musisz to w sumie za mało powiedzianie. Jak masz PS3 i nie grałeś w te gry to można powiedzieć że nie grałeś w nic na PS3 :potter: No i GoWy które mi nie podeszły osobiście też zalicz koniecznie. Edytowane 23 maja 2011 przez schab0795 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Na początek planuje Unchartedy i Killzone 2. W dalszej kolejności MGS 4 i pokolei bede brał się za resztę perełek Cytuj
Biały 55 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Warto przejść również na początku "kariery" z PS3 Heavy Rain`a, można polecić w pierwszej 10 gier na tą platformę. 2 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 (edytowane) - Heavy Rain - koniecznie dla mnie nr 1 gra tej generacji, choć jak skończę LA Noir to coś czuje, że może się zmienić u mnie ta hierarchia. - Uncharted 1 i 2 - God of War Collection - God of War III - seria Resistance - technicznie, szczególnie jedynka może trochę odstaje, ale klimat, uniwersum, uczucie zagrożenia wrogim najazdem naprawdę robią wrażenie, dla mnie nr 1 fps tej generacji. To seria, którą się kocha albo nienawidzi - Heavenly Sword - seria Ratchet & Clank - InFamous - Killzone 2 i 3 warto sprawdzić choćby za kapitalne odczucia AV i całkiem fajne uniwersum, - Buzz: Świat Quizów - najlepszy party game, super alternatywa dla muzycznych party games Edytowane 23 maja 2011 przez balon1984 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi