Whisker 1 454 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Stare i sprawdzone Guitar Hero Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Ogolnie rzecz biorac, jako fun przed TV - Resistance Fall of Man. 4 osobowe multi na split screenie to miodzik. Jakby tego bylo malo, gra kosztuje grosze. Naprawde wypasik. BLUR rowniez jest fajny na splita - mozna grac normalne wyscigi, albo deathmatch (niezle jaja sa jak sie ustawi one shot- one kill). Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Szukam jakiegoś dobrego FPS do gry online.Chodzi bardziej o nowości a najbardziej myślę o Killzone 3 albo Brink Cytuj
Biały 55 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Szukam jakiegoś dobrego FPS do gry online.Chodzi bardziej o nowości a najbardziej myślę o Killzone 3 albo Brink To Killzone z tytułów które wymieniłeś, przecież nie Brink A i tak B:BC2 rulez. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Czemu przeciez nie Brink? Multi w nim jest ponoc bdb. Ponoc, bo w niego nie gralem, na forum nie ma opinii co do multi a recenzje mowia ze multi jest spoko. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) Czemu przeciez nie Brink? Multi w nim jest ponoc bdb. Ponoc, bo w niego nie gralem, na forum nie ma opinii co do multi a recenzje mowia ze multi jest spoko. Które recenzje mówią że jest spoko? Ja "jedynie" widziałem wielkie płacze o lagach, niewykorzystanym potencjale i spalonym pomyśle. A, jak sam widzisz, ilość opinii na forum o tej grze pokazuje z jakim tytułem mamy do czynienia, brałbym Killzone`a chociażby przez wzgląd na znaną markę, dobrą "średnią" opinii i wielu grajków online. @down Zupełnie nie zrozumiałeś mojego "toku rozumowania", po prostu ja wybieram gry na multi przez wzgląd na ilość POZYTYWNYCH opinii o danej grze, jak np B:BC2. O Brinku naczytałem się tyle złego że zwyczajnie nie polecam. Edit - i proszę, nie dopisuj od siebie bredni o "najlepszych grach świata" ze wzlędu na największą sprzedaż, nic takiego nie napisałem. EOT Edytowane 1 czerwca 2011 przez Biały Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) LOL Idac twoim tokiem rozumowania Call of Duty to najlepsze gry swiata bo maja najwieksza sprzedaz, sa najpopularniejsze. Widziales recenzje gametrailers? Czy tam byly placze? Opinia tam wyrazona oraz przedstawiony gameplay wygladaja dosyc przekonujaco. Nie ma co brac recenzji jako bezwzglednego wyznacznika. Wiele juz bylo gier, ktore m.in. przez to ze byly nowa marka, zostaly niedocenione. Opinie co do tej gry sa sprzeczne. Brak opinii graczy swiadczy o tym, ze ja po prostu olali (bo nie byla hypowana, bo recenzje nie byly w przedziale 8.5-10). Dlatego trudno cos olewac nie majac pelnych informacji. Najlepiej by bylo, jakby wypowiedzial sie ktos kto gral w ta gre przez neta bo wtedy mielibysmy aktualne informacje z pierwszej reki. EDIT: @up "ilość opinii na forum o tej grze pokazuje z jakim tytułem mamy do czynienia" Ilosc opinii zalezy od tego ile osob w gre gralo, jak jest popularna. Seria Call of Duty jest najbardziej popularna seria gier na konsole, co "pokazuje z jakim tytulem mamy do czynienia", a wiec teorytycznie powinna byc seria najlepszych gier na swiecie. Prosta dedukcja. Jesli mozesz w 100% stwierdzic lagi w tej grze oraz jakosc techniczna multi w tej grze na podstawie jakichs zrodel, to OK. Jesli jednak nie masz pewnosci co do tej warstwy gry, to trudno sie kategorycznie wypowiadac (bo jedynie takie problemy moglyby zniechecic kogos, komu odpowiada gameplay jaki gra prezentuje). A twojego toku rozumowania "nie zrozumialem", bo go zle przedstawiles. "ilość opinii na forum o tej grze pokazuje z jakim tytułem mamy do czynienia" "ja wybieram gry na multi przez wzgląd na ilość POZYTYWNYCH opinii" Wbrew pozorom, te dwa zdania nie maja takiego samego znaczenia. Btw, wystarczyloby ze bys od razu tak napisal: "brałbym Killzone`a chociażby przez wzgląd na znaną markę, dobrą "średnią" opinii i wielu grajków online" "O Brinku naczytałem się tyle złego że zwyczajnie nie polecam." Takie cos zdecydowanie bardziej pomogloby pytajacemu, niz opinia ktora nic nam nie mowi i nie jest niczym poparta. ["To Killzone z tytułów które wymieniłeś, przecież nie Brink ] Edytowane 1 czerwca 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Biały 55 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) LOL Zapisz się na jakieś kursy grafomańskie skoro lubisz się spełniać w pisaniu referatów w tematach pokroju "Jaka grę wybrać", dla mnie Brink ssie i uj, to jest moja opinia. @down Darowałem sobie argumenty zakładając, że osoba pytająca się o "końcową" opinię zrobiła już stosowny research nt. obu tytułów (chociażby jakąś notkę), a o Brinku znaleźć można jedynie dośc negatywne opinie - jednym z nielicznych wyjątków wydaje się być przywołany przez Ciebie serwis gametrailers, na którym osobiście nie sprawdzałem. Co więcej, Brink jest coraz częściej nominowany do tytułu "zawodu/porażki" roku. Dlatego też darowałem sobie argumentację, jednakże przyznaję że mogłem rozwinąć swoją wypowiedź jak i nie zakładać researchingu. Koniec EOT, to nie jest temat do tego. Edytowane 2 czerwca 2011 przez Biały Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Jakich referatow? Zalamujesz mnie czlowieku. "no przeciez nie brink" kozacka pomoc, nie ma co. Ktore zdanie ci wiecej mowi "przeciez nie brink", czy "O Brinku naczytałem się tyle złego że zwyczajnie nie polecam." ? Pozatym, gdzie ja ci zabraniam miec swojej opinii? Chodzi o to ze czlowiek zadajacy tutaj pytanie ma dylemat, a ty wyskakujesz z tekstem ktory nikomu nic nie mowi i nie przedstawia zadnych argumentow "przeciez nie brink". Czy jak ty sie kogos pytasz o rade, to satysfakcjonuje sie odpowiedz typu "rob to, bo tak" - bez zadnej argumentacji? Nie sadze. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Polecacie zakup Lara Croft and The Guardian of Light? Grałem w demo i całkiem fajne. Zywotna ta gra? Na długo starczy? A jak z co-opem? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) Polecamy, przynajmniej ja Grę w kooperacji skończyłem w niecałe 6 godzin, ale trzeba dodać że bardzo przyjemnych godzin. W dowolnym momencie można zacząć obojętnie którą misję i spróbować wyśrubować wynik. Jest dużo broni do wyboru, trochę zagadek do rozwiązania czyli wszystko to co było w demie. Jeżeli demo ci się podobało to łykaj śmiało. Przez neta zdarzają się lagi i głupie błędy, ale klimat i ogólnie fun z rozgrywki skutecznie to wynagradza. Jak dla mnie warto, jedna z najlepszych gier w PSS. Edytowane 2 czerwca 2011 przez Square bo tak Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 TGoL to świetna gierka, a w koopie dostaje dodatkowych rumieńców. Jak już wszystko w tej grze zdobędziesz będziesz mógł powiedzieć, że ją skończyłeś, a wyżyłowanie każdej misji troszkę zajmuje. Polecam. Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) Co jest dłuższe - pierwszy Force Unleashed, czy drugi? No i który polecacie, i dlaczego? Edytowane 5 czerwca 2011 przez R4VEN Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Interesuje mnie coś z tej seri Hero. DJ Hero? Guitar Hero? Ostatnio widziałem perkusje, gitarke, mikrofon i gre za 300zł. Może bym se kupił ale to DJ Hero też mnie trochę jara. Co bardziej polecacie? Co da większy i dłuższy fan? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 To chyba zależy od tego jaki typ muzyki lubisz. Jeśli jest to rock to Guitar Hero, jeśli natomiast muzyka klubowa i remixy to DJ Hero. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) Ostatnio widziałem perkusje, gitarke, mikrofon i gre za 300zł. Jak się dobrze zakręcisz to na allegro znajdziesz ten zestaw z gównianą gierką Band Hero za 230 zł ;] Edytowane 5 czerwca 2011 przez Pryxfus Cytuj
metrowy 0 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Mam na wydanię na grę/gry około 130zł. Gry które mnie interesują to - Brink - Homefront - Orange Box (Portal, Team Fortress 2, Half Life 2) - NBA 2k11 - jakiś RPG ; tutaj wasza inwencja twórcza - jakaś wyścigowa dla zabawy, nie żadne GT5 czy coś w tym stylu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) @metrowy Orange Boxa mam na PC i polecam. Dziesiątki świetnej zabawy w TF2 (jeśli ktoś gra na PS3), Portalu i HL2. Co do wyścigówki to polecam Dirta 2. Zobacz sobie demko. @topic Zastanawiam się nad kupnem God of War Collection HD. Nigdy nie grałem w GoW 1 i 2, ale mam ochotę na zakup po przejściu świetnej 'trójki'. Jak myślicie - jest sens? Edytowane 5 czerwca 2011 przez Qvstra Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Oczywiście, że się opłaca. Gierka jest cudna, bajeczna i długo tak wymieniać Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Potwierdzam miodność "Team Fortress" :].Pomimo tego że gra ma kilka lat an karku to nadal masa ludzi w nią gra więc niema co się zamartwiać pustymi serwerami. Aczkolwiek można sprawdzić czy przypadkiem coś się nie zmieniło z aktywnością serwerów. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Ok mam dla was nietypowe zadania. Potrzebna gra do 140zł. Ani grosza więcej. Mogą być np. dwie gry, trzy gry, ale cena musi zamknąć się w 140zł. Myślałem o jakiejś Castlevanii, czy DJ Hero bo to gry w które nie grałem a ciekawią mnie Mam nadzieje że coś doradzicie. Gatunek praktycznie bez znaczeni. Aha, gra musi być nowa w folii. Gry które miałem. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Darksiders, tym bardziej że dwójka w drodze, a gra mechaniką przypomina Castlevanię. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 jakos naszla mnie ochota na ninja gaiden. stad zastanawiam sie nad ninja gaiden sigma, sigma 2 albo bayonetta. warto brac jedynke czy lepiej dwojke? (przeszedlem kiedys ng2 na x360 ale sie stesknilem) a moze najlepiej bayonette (jesli patche ja poprawily bo na premiere to odstraszala) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Bayonette bierz, NInja Gaiden 2 i jego tryb online to jakis zart. Poza tym bossowie z Bayonecie bija na glowe tych z NG2. Uprzedzam jednak, ze Bayonetta jest mocno japonska i nie musi ci podejsc. Patch wyszedl , mozesz zainstalowac czesc danych na HD, przez co gra troche szybciej sie laduje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi