estel 806 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Co nie czytam o tym to wygląda na średniaka. Trochę szkoda mi kasy. Szczególnie, że grałem w jedynkę na kompie i jakoś średnio mi podpasowała. Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Co nie czytam o tym to wygląda na średniaka. Trochę szkoda mi kasy. Szczególnie, że grałem w jedynkę na kompie i jakoś średnio mi podpasowała. Ja ostatnio (znowu) kupiłem za 30zł. Fajna gierka musi być skoro chcę do niej wrócić. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Sacred 2 nie jest zly. Cholernie rozbudowany z cala masa przedmiotow do zdobycia (szkoda, ze no Dungeon Siege nie poszedl w jego slady). Jesli sie lubi takie klimaty, gra nie zawiedzie. Polecam wersje ang., chocby z tego wzgledu, ze wiecej ludzi jeszcze na niej gra i latwiej wymieniac sie przedmiotami. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Torchlight (x360) czy Dungeon Hunter (PS3). Czy któraś z nich ma możliwość grania we dwóch przy jednej konsoli? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) W DH można grać w 4 przy jednej konsoli na zasadzie drop in/drop out. Edytowane 1 lipca 2011 przez sprite Cytuj
LUDY1559 1 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Poszukuje ciekawej gry w której bede mógł pograc z kolegą w co-op'ie na jednej konsoli. Możecie mi cos polecic? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Lara Croft and the Guardian of Light, Army of Two Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Kilka stron wcześniej było podobne pytanie. Od siebie dodam Uncharted 3 beta Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Call of Duty WaW (świetna kampania coop + zombie), Black Ops (tryb multi we 2 + zombie + DOA). Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Vanquish, Dead Space 1 i 2 czy Bulletstorm? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Zalezy co chcesz. Dead Space - strzelanka z domieszka horroru (jajec strasznoscia jakos specjalnie nie urywa, ale klimat jest mocny). Gra sie fajnie, klimat jest - jak cie takie cos jara to sie nie ma co zastanawiac. Vanquish - gierka jest mega, jedna z lepszych strzelanek. Walki z bossami, dynamika urywajaca jajca. Ta gra to poprostu czysty fun. Gears of War na metamfetaminie. Super giera W Bulletstorma nie gralem (jedynie w demko). Osobiscie wzialbym chyba Vanquish - to strzelanka jedyna w swoim rodzaju, z fajnym nietypowym klimatem, mega dynamika i funem. Jak dla mnie jedna z lepszych strzelanek tej generacji. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ja bym bral Dead Space 1 i 2, absolutne hiciory (lokacje, gameplay, klimat). Bulletstorm jest fajny, ale po kilku godzinach mi sie znudzil, a Vanquish nie kazdemu podejdzie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Dead Space 1 > Dead Space 2 > Vanquish > Bulletstorm Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Bulletstorm, Homefront, Medal Of Honor czy CoD: Black Ops ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 (edytowane) Resistance, czy Resistance 2? Resistance 2 Bulletstorm, Homefront, Medal Of Honor czy CoD: Black Ops ? Homefronta mozesz sobie darowac, to sredniak co najwyżej Cod ma fajne multi i niezłego singla Ichoc to sie juz przejadło ) , MoH jest chwalony , mniej efektowny ale klimatyczny, sm zdecyduj co wolisz. Ja jednak z tych dwóch wziąłbym CoDa ze wzgledu na popularne multi Bulletstorm jest w ogóle nie dla mnie, ta koncepcja zupełnie do mnie nie trafia , ja bym skreslił te gre zupełnie. Edytowane 7 lipca 2011 przez Orson 3 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 A czy kupując Resistance 2 dużo stracę jeśli chodzi o fabułę? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 warto chyba poczekac na wydanie dual pack resistance przynajmnie jja na to czekam edit: ktos usunal mojego posta odnosnie motorstorma ;/ wiec pytam ponownie ktora czesc warto kupic ? chodzi mi o fajne trasy i przyjemne widoczki Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 (edytowane) mojego posta w ramach odpowiedzi na twoje pytanie odnośnie Motorstorma też ktoś usunął .... Wybranie Motorstorma Pacific Rift powinno być najlepszym wyborem Sprawdźcie temat Silnik forum w sprawie postów. /Square Edytowane 8 lipca 2011 przez Square Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Bulletstorm, Homefront, Medal Of Honor czy CoD: Black Ops ? Obadaj sobie demka, conajmniej trzy z nich są na pss. Najbardziej bym polecał Bulletstorma. Jeśli lubisz grac po multi to raczej Homefront jest lepszy od MoHa. CoD'a odradzam, bo to kupa. 1 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Zastanawiam się nad skorzystaniem z promocji. Myślałem nad kupnem MoHa/CoD: BO/Crysisa 2 + Bioshock 2/DB: Raging Blast 2/Fallout 3 GotY, lub Killzone 3 + AC: Brotherhood (+ ewentualnie Resistance 2). Mam pytanie odnośnie Bioshocka 2 - czy klimat gry jest podobny do jedynki? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Klimat jest podobny, jednak troche lzejszy. Wiadomo, to ciagle Bioshock, jednak grajac w jedynke caly czas bylem w ciaglym napieciu i prawie ze sralem pod siebie. W przypadku Bioshocka 2 az takiego napiecia nie mialem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Kurcze, wiem, że dość często tu piszę, ale ostatnio mam sporo wolnego czasu i bardzo ładnie wpada mi kasa, tak więc: chyba skorzystam z promocji EA "Kupujesz 1 grę, a drugą masz za darmo". Na pewno kupię Crysis 2 + ME2 (czy bez świetnej znajomości j. angielskiego będę wiedział o co chodzi? Czy gra jest podobna do jedynki i czy muszę znać jej fabułę?) lub Bulletstorm (warto? przyjemnie się strzela?) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi