Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 1. Dead Space 2 - zajebistość, sequel w każdym kawałku lepszy od poprzednika, który i tak był bardzo dobry. Skończyłem jakieś 9 razy i na pewno będę grał jeszcze, bo gierka ma świetny replay value. I tu musze stanowczo zaprotestowac. Tylko graficznie jest lepszy. Nie ma bossow (!), nie ma atmosfery osamotnienia z czesci pierwszej, beznadziejna walka koncowa. Jesli nie grales w zadna czesc, zainwestuj w jedynke, dwojka niestety to zerujacy na jedynce skok na kase. zgodzę się. DS2 to gra w ch.uj dobra ale do DS1 brakuje jej zaskakująco dużo. DS1 FTW! Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 (edytowane) Noszę się z zamiarem kupienia gry z gatunku jRPG, lecz nigdy w takie nie grałem. Więc proszę was o jakieś typy. Próbowałem zacząć grać od początku w finala, ale odpadłem już na pierwszej części, nie mogę się przełamać. Uwielbiam mangi i anime, także przydałoby się coś w tym klimacie. Edytowane 31 sierpnia 2011 przez Nemo_Perfecte Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Noszę się z zamiarem kupienia gry z gatunku jRPG, lecz nigdy w takie nie grałem. Więc proszę was jakieś typy. Próbowałem zacząć grać od początku w finala, ale odpadłem już na pierwszej części, nie mogę się przełamać. Uwielbiam mangi i anime, także przydałoby się coś w tym klimacie. dla mnie jRPG skończyły się na pierwszym PlayStation - odpal cokolwiek zrobione przez squaresoft z tamtych czasów. Na PS3 podobno Resonance of Fate daje radę. 1 1 Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Noszę się z zamiarem kupienia gry z gatunku jRPG, lecz nigdy w takie nie grałem. Więc proszę was jakieś typy. Próbowałem zacząć grać od początku w finala, ale odpadłem już na pierwszej części, nie mogę się przełamać. Uwielbiam mangi i anime, także przydałoby się coś w tym klimacie. dla mnie jRPG skończyły się na pierwszym PlayStation - odpal cokolwiek zrobione przez squaresoft z tamtych czasów. Na PS3 podobno Resonance of Fate daje radę. nie sluchaj sie tej kaczuchy :blum2: obadaj eternal sonata, 3d dot game heroes, demons souls i valkyria chronicles. to ostatnie ma nawet anime. nie wiem czy na psn wyszedl chrono trigger ale to by idealnie pasowalo. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Noszę się z zamiarem kupienia gry z gatunku jRPG, lecz nigdy w takie nie grałem. Więc proszę was jakieś typy. Próbowałem zacząć grać od początku w finala, ale odpadłem już na pierwszej części, nie mogę się przełamać. Uwielbiam mangi i anime, także przydałoby się coś w tym klimacie. dla mnie jRPG skończyły się na pierwszym PlayStation - odpal cokolwiek zrobione przez squaresoft z tamtych czasów. Na PS3 podobno Resonance of Fate daje radę. nie sluchaj sie tej kaczuchy :blum2: obadaj eternal sonata, 3d dot game heroes, demons souls i valkyria chronicles. to ostatnie ma nawet anime. nie wiem czy na psn wyszedl chrono trigger ale to by idealnie pasowalo. e tam frank, to już nie to. a demon's souls uważasz, że jest w stylu dawnych jrpg? no we. o 3d dot game heroes zapomniałem bo nie grałem - podobno niezłe Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Przeciez 3D dot game heroes jest w stylu Zeldy a nie starych jRPG. Próbowałem zacząć grać od początku w finala, ale odpadłem już na pierwszej części, nie mogę się przełamać. Nie ma sensu zaczynac od pierwszej czesci bo duzo z kolejnymi Finalami wspolnego nie ma. Generalnie, Finale nie sa powiazane ze soba fabularnie (glowne odslony - bo wiadomo, ze takie FFVII jest powiazane z FF VII Crisis Core) wiec mozesz wziac dowolna czesc. Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) ale mu chodzilo o jprgi a nie stare jrpgi a ze ds jest rpgiem zrobionym przez kitajcow to napisalem. najlepsza opcja to kupic psp czy psxa i grac w klasyki. ide zjesc sniadanie e: to byla odpowiedz dla Karola Edytowane 1 września 2011 przez frankfuter Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Szkoda, że tak mało teraz jrpg' ów. Stare straszą grafiką, a z nowych nie ma co wybrać, przynajmniej ja nie mogę, bo mi zazwyczaj fabuła nie pasuje. Może się skuszę na resonance of fate, albo nowego finala. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 VALKYRIA CHRONICLES, sprobuj, nie pozalujesz Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) @up Najpierw posmakuję anime, jak się wciągnę to wtedy zabiorę się za grę. Edytowane 1 września 2011 przez Nemo_Perfecte Cytuj
Grez 33 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 dokładnie, Valkyria Chronicles jest niesamowita !! i spróbuj się przełamać do PSXsowej grafiki to dostaniesz szansę zagłębienia się w złotą erę jrpgów !! Cytuj
jankes 2 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Dzień dobry ,szukałbym czegoś ciekawego dla dwóch graczy,najlepiej jakis coop(niekoeniecznie nowa gra).Niedawno dokupilem 2 pada ale z tego co posiadam to jedynie resistance 1 i black ops pozwala mi na takie granie;] Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 (edytowane) Killzone 3, Dead Nation, Lara Croft atGoL, Trine, Shank to tak na szybko. Edytowane 11 września 2011 przez Square Cytuj
Gość kufir Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 (edytowane) Kiedyś na PC były taka gra FPS Project IGI 1 i 2. Bardzo fajnie mi się grało w tą gierkę. Czy coś podobnego (czyli taktyczne skradanie i neutralizowanie wrógów w grze FPP) jest na ps3? Bez żadnych kosmitów i innych cudaków. Edytowane 11 września 2011 przez kufir Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 (edytowane) Dzień dobry ,szukałbym czegoś ciekawego dla dwóch graczy,najlepiej jakis coop(niekoeniecznie nowa gra).Niedawno dokupilem 2 pada ale z tego co posiadam to jedynie resistance 1 i black ops pozwala mi na takie granie;] Zdecydowanie polecam Borderlands. Co-op pierwsza klasa Edytowane 11 września 2011 przez Mihau_ALU Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Dzień dobry ,szukałbym czegoś ciekawego dla dwóch graczy,najlepiej jakis coop(niekoeniecznie nowa gra).Niedawno dokupilem 2 pada ale z tego co posiadam to jedynie resistance 1 i black ops pozwala mi na takie granie;] obadaj gry z serii lego. jeżeli jesteś fanem obijania mordy to nowe MK, SF IV lub Tekken 6 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Gram teraz w Portal 2 w Coopie, gorąco polecam. Cytuj
proogresywny 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 wiem, że mój brat chciałby na prezent ur. dobrą strzelankę(PS3) i co wybrać najlepiej? (chłopak lubi granie w singlu lekko bardziej niż multi) - Medal of Honor - Battlefield 2:BC - Killzone 3 czy - CoD:MW2 jakie jest Wasze zdanie? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 wiem, że mój brat chciałby na prezent ur. dobrą strzelankę(PS3) i co wybrać najlepiej? (chłopak lubi granie w singlu lekko bardziej niż multi) - Medal of Honor - Battlefield 2:BC - Killzone 3 czy - CoD:MW2 jakie jest Wasze zdanie? SP - K3 (grafa, grafa, grafa, muza, 'dzieje się') MP - BFBC2 - ludzie mają w to po 500h i nadal mają fazę. MW2 to siedlisko dresu i hakerów także ratuj brata przed buractwem 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 wiem, że mój brat chciałby na prezent ur. dobrą strzelankę(PS3) i co wybrać najlepiej? (chłopak lubi granie w singlu lekko bardziej niż multi) - Medal of Honor - Battlefield 2:BC - Killzone 3 czy - CoD:MW2 jakie jest Wasze zdanie? Zamiast kupować BC2, poczekaj na premierę BF3 i to mu kup. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 I pewnie będzie już po urodzinach ;] Dla Singla: KZ3 > CoD:MW2 > Battlefield 2:BC = Medal of Honor Dla Multi: Battlefield 2:BC (tyle, że za półtora miesiąca nastąpi exodus do BF3) Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Doradźcie Panowie jakąś, gierkę naprawdę dobrą, nie starą też, choć niekoniecznie. Ostatnio konsola tak już się tak zakurzyła, że aż smutno się robi. Najlepiej coś co daje po prostu czysty fun z grania. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Deus Ex Human Revolution. Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Dead Nation. Ostatnio się wciągnąłem, i został chyba jeden (rozdział ?). Naprawdę wciąga, ale lepiej chyba by było grać w coopie, ale niestety nie mam za bardzo z kim. xD Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 - Medal of Honor - Battlefield 2:BC - Killzone 3 - CoD:MW2 Zdecydowanie polecam KZ3, bo nie tylko singiel jest na naprawde wysokim, ale takze multi jest swietne. BC2 niezly singiel i kapitalne multi. MW2 Pomieszany singiel (wszystko wrzucone do worka i wymieszane) i multi srednie (wiecej rzeczy z MW1 nie znaczy lepiej. W MOH-a gralem tylko multi troche i jest niezle, ale slabiej niz w KZ3 nie mowiac juz o BC2. Najlepiej coś co daje po prostu czysty fun z grania. Zdecydowanie Dead Nation, szczegolnie co-op miazdzy, ale rowniez grajac samemu mozna sie swietnie bawic. Gra mocno wciaga i daje mega frajde. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi