adamst85 96 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Co z tych dwóch Saboteur czy Mafia 2? Która lepsza? NIe polecajcie nic innego gdyż mam z tych dwóch do wyboru. Pozdrawiam Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Co prawda na PS3 Mafia 2 to najgorsza wersja, ale i tak warto zagrać jak się lubi gangsterskie klimaty. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Mafia 2 jeśli lubisz gangsterkę. Saboteur jeśli lubisz klimat II WŚ. Chociaż ja i tak polecam Mafię. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Co prawda w Saboteur nie grałem ale z czystym sercem mogę polecić Mafię. Mega klimat i wciągająca fabuła jak przy najlepszym filmie. Jak na razie Mafia 2 - Saboteur 3:0 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Co z tych dwóch Saboteur czy Mafia 2? Która lepsza? NIe polecajcie nic innego gdyż mam z tych dwóch do wyboru. Pozdrawiam Mafia stoi historią natomiast Sabo gameplayem. W Mafii jest zdecydowanie mniej gry w grze natomiast grając w Sabo masz więcej możliwości. Najważniejsze jednak to to, że w M2 są cycki. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Saboteur o kilka klas lepsze od mafii 2. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Co warto wziąć na PS3, gdy mam już trylogię U i RE5? Cytuj
septo 1 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Co warto wziąć na PS3, gdy mam już trylogię U i RE5? Red Dead Redemption jeśli nie grałeś, Battlefield BC2 dla multi (tak, wiem że już BF3 jest, ale ja i tak lepiej się bawię na BC2 ;p ), Heavy Rain dla ciekawej odskoczni. Tak ogólnie to jest bardzo wiele ciekawych gier, ale musiałbyś coś więcej napisać jaki gatunek gier Cię najbardziej interesuje a czego nie lubisz. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 podbijam, Red Dead Redemption. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 God Of War serię, Batman Arkham Asylum i Arkham City. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Co warto wziąć na PS3, gdy mam już trylogię U i RE5? Też bym postawił na Batmany i God of War, tym bardziej że możesz teraz na PS3 sięgnąć po wszystkie odsłony. Sięgnij po Killzone 2 & 3, serię Assassin's Creed. Jest tego trochę. Na sam początek proponuję serię God of War. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Co warto wziąć na PS3, gdy mam już trylogię U i RE5? Red Dead Redemption jeśli nie grałeś, Battlefield BC2 dla multi (tak, wiem że już BF3 jest, ale ja i tak lepiej się bawię na BC2 ;p ), Heavy Rain dla ciekawej odskoczni. Tak ogólnie to jest bardzo wiele ciekawych gier, ale musiałbyś coś więcej napisać jaki gatunek gier Cię najbardziej interesuje a czego nie lubisz. Nie lubię wyścigów i gier bazujących głównie na multi. Reszta jest mi obojętna. GOWy planuję kupić jak znajdę ciekawą ofertę, bo ostatnia się zakończyła i nie ma jej już na allegro. AC i Batmany też mam w planach. Potrzebuję zrobić sobie listę najlepszych gier, żeby wiedzieć czego szukać, a większość gier ma niską cenę na allegro, więc warto taką listę sporządzić. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Co warto wziąć na PS3, gdy mam już trylogię U i RE5? Dead Space, DS 2 - bo to nextgenowe Residenty Mirror's Edge Metal Gear Solid 4 (jeśli lubiłeś poprzednie) FIFA 11/12 NBA 2K11/12 WET - nie jest to pierwszoligowy tytuł, ale warto się nim zainteresować Infamous, I2 GTA IV BioShock Heavenly Sword - nie wiem jak ta gra przeszła próbę czasu, ale każdy exclusiv się przyda Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 L.A Noire jeszcze bym dodał do tych propozycji. Cytuj
triboy 977 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) Ratchet'y Just Cause 2 Resistance 1/2/3 Po Bio 1 obowiązkowo Bio 2 Edytowane 15 kwietnia 2012 przez triboy Cytuj
Pious 8 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Tego jest więcej niż myślałem. W MGS nigdy nie grałem i sobie odpuszczę. Z waszych propozycji wychodzi mi całkiem sporo tytułów, które bym chętnie sprawdził. Zaczynam rozglądać się na allegro. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 L.A Noire jeszcze bym dodał do tych propozycji. A jeszcze gry, które dopiero mam zamiar kupić: Deus Ex HR Skyrim Ratchet'y Just Cause 2 Resistance 1/2/3 Resistance'y to w sumie nic gorącego, wyżej postawiłbym Bulletstorma. JC2 ma jakiś taki poprzedniogeneracyjny feeling, nie przypadł mi do gustu. Ratchety są infantylne, ale Crack in Time (czy coś takiego) ma całkiem niezłe zagadki. Pewnie już na to wpadłeś, ale sprawdzaj dema tytułów, które podajemy, jeśli są na PSS. Jak lubisz rocka, to polecam Guitar Hero III oraz serię Rock Band. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Jeżeli cenisz sobie historię i złożone postacie w grach to zdecydowanie polecam Red Dead Redemption i Metal Gear Solid 4 (pod warunkiem, że zapoznałeś się z poprzednimi odsłonami). Cytuj
Pious 8 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wziąłem na razie Batmana AA. Wersja GOTY 70zł. To już moja 5 gra na ps3, więc muszę na razie pomęczyć co mam, bo już dogaduję się z typem o kupno GOWów. Za późno kupiłem konsolę i teraz mam zator. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 O człowieku, tyle dobrych gier wyszło na tej generacji konsol, że masz grania na pare lat Lepiej sprecyzuj jakie gry lubisz, bo wymieniać można spoooooro. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wziąłem na razie Batmana AA. Wersja GOTY 70zł. To już moja 5 gra na ps3, więc muszę na razie pomęczyć co mam, bo już dogaduję się z typem o kupno GOWów. Za późno kupiłem konsolę i teraz mam zator. Bardzo dobry wybór, nie będziesz żałował. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 O człowieku, tyle dobrych gier wyszło na tej generacji konsol, że masz grania na pare lat Lepiej sprecyzuj jakie gry lubisz, bo wymieniać można spoooooro. Mi zależy na około 20 pozycjach. nadrobię do grudnia spokojnie. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) Jesli lubisz cos nowego, a nie oklepane pomysly, to zdecydowanie Heavy Rain! Jedna z najlepszych gier tej generacji, a takze Red Dead Redemption oraz LA Noire. Edytowane 17 kwietnia 2012 przez BasteKSG Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) Witam kupiłem sobie Journey i ze 100zł zostało mi bodajże 47. Ma ktoś jakieś propozycje na co ze sklepiku można je wydać? Może jest coś co po prostu trzeba mieć, jakiś dodatek do jakiejś gry potężny czy coś, chodzi mi o cokolwiek. Czy może nic specjalnie ważnego poza journey nie ma? Wtedy po prostu bym trzymał te pieniądze na jakaś kolejna perełkę. Z góry dzięki : ) Edytowane 17 kwietnia 2012 przez QstomPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi