Gość Szprota Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Która gre wybrac? Dark Souls Świętego Rowa(Sanit Row The third) Shifta 2 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 totalnie odmienne gry. Od siebie polecam dark souls 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) tak tylko powypisuje to co oczywiste: Ratchet, Demon's Souls, WipeOut, Metal Gear Solid 4... i podsumowując to większość największych gier na ps3 (czyli najczęściej exclusive'ów) prezentuje taki poziom graficzny, że powinno się je grać w 720p : p Ja bym jeszcze dodał Heavenly Sword. Edytowane 1 maja 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Chłopaki ja Was swietnie rozumiem. Zresztą napisałem to już w pierwszym poscie. Ale mi chodzi o konkretne tytuły. Ujme to tak - najstarsze gry na ps3, w które TRZEBA zagrać. zdecydowanie folklore Cytuj
I3ioman 0 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Hej, kupuję Journey ze zdrapki, i zostaje mi 53 zł na jakąś grę z PSS. Warto poczekać na jakieś przeceny, czy już teraz jest coś ciekawego? Mam: Wszystkie GoWy Sly collection Shanki oba Crysis Flower Burnout Paradise. Z góry mówię, że nie ciekawią mnie gry sportowe (chyba że mają obsługę move'a - w takim razie moga być) i wyścigówki (no,może poza Burnoutem RC, to zostało by 31zł na coś innego (nie orientuję się po ile jest DLC do LBP2, jakby ktoś podał cenę byłbym wdzięczny) Dzięki za rady Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Na poprzedniej stronie polecaliśmy gry z PSS, nie ma sensu pisać tego samego drugi raz. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Fallout 3 czy Fallout New Vegas? Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Fallout 3 czy Fallout New Vegas? Fallout 3 GOTY - mozna qpic za niewielkie pieniadze, a gre jest naprawde bdb. A pozniej jak stanieje qpic New Vegas GOTY Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 jako stary fan f1 i f2 zdecydowanie polecam f:nv (null) Cytuj
maztika 36 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 potwierdzam, niby to samo co f3, ale nv wydaje się ciekawsze + lepsze dialogi. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (pipi)a, nie wiem co mam wziąć: Mass Effect 2 czy Dead Space 2? Akurat kupuję teraz Uncharted 3 i chcę jeszcze coś w miarę tańszego i dobrego dodatkowo dorwać. Pierwszego DS splatynowałem i grało mi się miodnie. Warto byłoby z drugiej strony zaznajomić się z ME. Sam nie wiem... Cytuj
maztika 36 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 jak dla mnie mass effect. dwójkę ds'a skończysz później, efekt masy wciąga bardziej. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) (pipi)a, nie wiem co mam wziąć: Mass Effect 2 czy Dead Space 2? Akurat kupuję teraz Uncharted 3 i chcę jeszcze coś w miarę tańszego i dobrego dodatkowo dorwać. Pierwszego DS splatynowałem i grało mi się miodnie. Warto byłoby z drugiej strony zaznajomić się z ME. Sam nie wiem... z miejsca od razu bez namysłu odpowiadam... Dead Space 2 dlatego, ze gralem i wiem, co oferuje nam rozgrywka, a takowa jest na wysokim poziomie. do tego znasz jedynke, wiec na 100% bedziesz zadowolony z wyboru. w Mass Effect 2 nie gralem w ogole, poniewaz mnie nie wciąga, za to DS2 robi robote ale wybór jest twój! Edytowane 10 maja 2012 przez 4 mE Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) O ile grałeś w pierwszego ME, to bierz dójkę. Starczy na zdecydowanie dłużej, niż DS2. No i jest także trójka. To jedna z lepszych trylogii tej generacji, cokolwiek by nie powiedzieć na temat jej zakończenia. Edytowane 10 maja 2012 przez Humulin Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Dobra, jednak na razie wpierw wezmę samo Uncharted 3, potem się zobaczy. Dzięki za rady;) Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Dla mnie Dead Space i Mass Effect to jedne z najlepszych gier tej generacji. Onok Fearsów i Uncharted (a nawet od Uncharted je wyżej cenie). Mass później minimalnie niżej Dead Space - ale to trudny wybór i brałbym obie. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Podajcie mi trzy gry z PSN na PS 3, do 36 PLN które byście polecili głównie do single playera, choć jakiś oblegany multi byłby miłym dodatkiem. Odpadają m. in. Flow, Final Fight: Double Impact, wszystkie gry z Welcome Back, Braid, Deathspanki (wszystkie), Galaga Legions, Uno, Tetris, Awesomenauts (znudziły mi się po trialu, monotonne ;p ). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Nie wiem po ile stoi teraz, ale kiedyś był w promocji po 18 PLN inFamous: Festival of Blood. Po 36 złociszy jest chyba Shank drugi. No i standardowo ode mnie Renegade Ops, ale to po 47 stoi chyba dalej. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Za 36 zloty kup starsza gre retail. Na pewno lepiej na tym wyjdziesz niz na po(pipi)ce z PSNu w tej samej cenie. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) teraz ja... Deus Ex: Bunt Ludzkości czy Max Payne 3 ? dodam, iz którąś czesc z 2 pozycji skończyłem jeszcze na starszej czarnulce, ale ktora i czy wywarla na mnie wieksze wrazenie to juz nie bardzo pamietam, tak wiec nie specialnie jestem przekonany wyboru. Edytowane 12 maja 2012 przez 4 mE Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Fallout 3 czy NV? Zaznaczę,że nie grałem jeszcze w żadnego fallouta Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Fallout 3 czy NV? Zaznaczę,że nie grałem jeszcze w żadnego fallouta Więc łyknij F3 najpierw, jest bardziej "epicki", w sensie bardziej podniosły i klasyczny jeśli chodzi o rpg. No i ma kilka zapierających w dech momentów. Tylko uważaj na polską wersję - dubbing jest spoko, Skiba jako spiker radiowy daje radę, ale gra nie ma patch'a i freezuje na chwilę gdy powiadomienia na PSN się pojawiają. No i polska edycja nie ma trofeów, a także krzaczą się chyba dodatki. IMO lepiej anglika, jeśli Ci język nie przeszkadza. F: NV jest bardziej luzackie, w takt dawnych Fallout'ów (wszak robili to goście od F1 i F2 ), więcej czarnego humoru, i ogólnie co prawda jest bardziej rozbudowany i ma tryb "hardcore", to mimo wszystko zostawiłbym go na później. Jeśli F3 Ci podpasi, to łyknij F: NV. Obie gry warte zagrania, ale różnią się nieco "klimatem", w sensie nadal to Fallout'y ale inne rejony Ameryki. F3 masz ruiny Waszyngtonu, a F: NV to bardziej w stronę Arizony (country i te sprawy). Ps. Z gier wybrałem Puzzle Quest: Galactrix i bonusowo wziąłem Pixeljunk Monsters. Na razie ta pierwsza super klimat (utworek z Warlordsów w formie space opery, miazga), a druga... mieszane odczucia, ale może się zmieni. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 teraz ja... Deus Ex: Bunt Ludzkości czy Max Payne 3 ? dodam, iz którąś czesc z 2 pozycji skończyłem jeszcze na starszej czarnulce, ale ktora i czy wywarla na mnie wieksze wrazenie to juz nie bardzo pamietam, tak wiec nie specialnie jestem przekonany wyboru. Zależy czego oczekujesz. Max Payne to będzie dobra i efektowna, ale jednak tylko strzelanka. Deus Ex jest na pewno dłuższy, ma zajebisty cyberpunkowy klimat, masz pewien wpływ na kreowanie historii z kilkoma opcjami dialogowymi, sporo zadań pobocznych, zdecydowaną większość lokacji da się przejść na kilka sposobów itd. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 No teraz ja: Dark Solus czy Assassin's Creed:Revelations Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi