Gość Drozdoo Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Grałem, nie porwało mnie jakoś. Co mam: Mirror Edge, GT, GoW, Dead Space, Resistance, Killzone 2 i 3, Uncharted 1,2,3, Wipeout, Call of Duty, NfS HP, Batman, UFC, jak widzicie same "klasyki". Heavy Rain, Batmany , Red Dead Redemption i L.A Noire ! Cytuj
triboy 977 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Polecam obie części Bioshock'a, po prostu "musiszmieć". A ze starszych tytułów, Folklore. Czarująca przygoda z elementami rpg, ponadto gra w ciekawy sposób wykorzystuje czujniki ruchu wbudowane w pada. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Mam Fallouta New Vegas który mnie bardzo wciągnął i spędziłem z nim wiele godzin i się zastanawiam czy kupić Fallout 3. Warto? Jest tak dobry jak New Vegas? Cytuj
maztika 36 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 jak wkręciłeś się w f:nv to f3 też Ci podejdzie. zresztą i tak tanio teraz chodzi, najwyżej sprzedasz, ale polecam jak najbardziej. Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Silent Hill Downpour czy Binary Domain? ponoc obie mają dość ciekawe historie a to dla mnie najwazniejsze. BD ograłem demo i fajnie sie grało, a z drugiej strony bardzo lubie SH. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Silent Hill Downpour czy Binary Domain? ponoc obie mają dość ciekawe historie a to dla mnie najwazniejsze. BD ograłem demo i fajnie sie grało, a z drugiej strony bardzo lubie SH. przeszedlem wszystkie silenty, jakie wyszly, a ten aktualny Downpour IMO jest najlepszy na owa platforme. naprawde klimacik + miasteczko zachowuje wysoki poziom. do tego trzeba dorzucic jeszcze dobra fabule + debiutujace poboczne zadania(side questy), ktore sa prze kozackie. jak tylko zagrasz zobaczysz, jak cie wciagnie na amen. minusem gry, jak dla mnie byl odmienny swiat - nie zachwyca niestety. 7+ dla Silent Hill'a ode mnie oczywiście. Edytowane 5 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Silent Hill Downpour czy Binary Domain? ponoc obie mają dość ciekawe historie a to dla mnie najwazniejsze. BD ograłem demo i fajnie sie grało, a z drugiej strony bardzo lubie SH. przeszedlem wszystkie silenty, jakie wyszly, a ten aktualny Downpour IMO jest najlepszy na owa platforme. naprawde klimacik + miasteczko zachowuje wysoki poziom. do tego trzeba dorzucic jeszcze dobra fabule + debiutujace poboczne zadania(side questy), ktore sa prze kozackie. jak tylko zagrasz zobaczysz, jak cie wciagnie na amen. minusem gry, jak dla mnie byl odmienny swiat - nie zachwyca niestety. 7+ dla Silent Hill'a ode mnie oczywiście. dzięki za info:) jednak póki co wybrałem BD, po wysłuchaniu wielu pochlebnych opinii:) moze w miedzyczasie SH stanieje troszke i wtedy bedzie to lepszy deal:) Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 dzięki za info:) jednak póki co wybrałem BD, po wysłuchaniu wielu pochlebnych opinii:) moze w miedzyczasie SH stanieje troszke i wtedy bedzie to lepszy deal:) spoko i dzieki. dzieki, bo zainteresowales mnie tym BD zaraz zerkne, thx Cytuj
adus1991 10 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Cześć wszystkim Możecie mi zapodać jakiegoś eRPeGa który będzie podobny do Wiedźmina (właśnie przeszedłem) pod względem sterowania (action to muss) i żeby był oczywiście na pleja tróję Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Cześć wszystkim Możecie mi zapodać jakiegoś eRPeGa który będzie podobny do Wiedźmina (właśnie przeszedłem) pod względem sterowania (action to muss) i żeby był oczywiście na pleja tróję Od siebie polecam Dragon Dogma i Skyrima Cytuj
adus1991 10 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Grałem kiedyś w Obliviona i mnie odrzucił od siebie tym słabym systemem walki (miecze i te sprawy) Grałem w demo DD i było super, ale występują tam jakieś eNPeCe z którymi można pogadać, polatać po wioskach i robić coś poza zabijaniem potworów i czy zawsze trzeba latać z pionkami przy boku. A co sądzisz o Kingdoms of Amalur? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Kingdoms jest fajne, dlugie i potrafi wciagnac. Minus wg mnie jest taki, ze gra jest do bani zbalansowana pod wzgledem trudnosci ( mega latwa), craftingu itd. przez co moze po prostu sie znudzic, bo potyczki nie stanowia zadnego wyzwania. Nasz heros po prostu idzie i bije wszystkich paroma szlagami. 1 Cytuj
adus1991 10 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Dobra dzięki, chyba zamiast zastanawiać się najpierw kupię KoA a za parę miechów jak już zejdą z ceny DD Jeszcze raz dzięki Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Jak chcesz wiedziec cos wiecej ,to zajrzyj do kaciku rpg i tematu z koar, tam rozpisalem sie wiecej nt. gry. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Arkham City/Max Payne 3/Future Soldier I mam rebus ;< Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Taka sprawa. Miałem sobie w tym miesiącu sprawić HS7.1 do PS3. Ale na razie się z tym wstrzymam i wezmę sobie coś innego. Co mi doradzicie? Guitar Hero VI : Warriors of Rock + gitara – Słucham muzyki rockowej i zawsze chciałem sobie poszaleć z plastikowa gitarą i do tego zapodać max vol na kinie. Saints Row: The Third – gra jest tak pokręcona, że aż chce się w to zagrać. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Arkham City/Max Payne 3/Future Soldier I mam rebus ;< Arkham>Max>FS Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Taka sprawa. Miałem sobie w tym miesiącu sprawić HS7.1 do PS3. Ale na razie się z tym wstrzymam i wezmę sobie coś innego. Co mi doradzicie? Guitar Hero VI : Warriors of Rock + gitara – Słucham muzyki rockowej i zawsze chciałem sobie poszaleć z plastikowa gitarą i do tego zapodać max vol na kinie. Saints Row: The Third – gra jest tak pokręcona, że aż chce się w to zagrać. dla rock-freak'a zabawy z gitarą bezcenne! Polecam jeszcze dokupić Legends of Rock i Metallica (mnóstwo kawałków chłopaków + drugie tyle kawałków innych kapel) i będziesz jak Kirk albo Cliff SR:T aktualnie ogrywam na kompie i polecam gorąco, jeśli nie razi Cię absurd, dobrze bawiłeś się na Expendables i grałeś w Just Cause 2 Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Taka sprawa. Miałem sobie w tym miesiącu sprawić HS7.1 do PS3. Ale na razie się z tym wstrzymam i wezmę sobie coś innego. Co mi doradzicie? Guitar Hero VI : Warriors of Rock + gitara – Słucham muzyki rockowej i zawsze chciałem sobie poszaleć z plastikowa gitarą i do tego zapodać max vol na kinie. Saints Row: The Third – gra jest tak pokręcona, że aż chce się w to zagrać. dla rock-freak'a zabawy z gitarą bezcenne! Polecam jeszcze dokupić Legends of Rock i Metallica (mnóstwo kawałków chłopaków + drugie tyle kawałków innych kapel) i będziesz jak Kirk albo Cliff SR:T aktualnie ogrywam na kompie i polecam gorąco, jeśli nie razi Cię absurd, dobrze bawiłeś się na Expendables i grałeś w Just Cause 2 Najchętniej wziąłbym jedno i drugie, ale niestety muszę trochę przyhamować z zakupami. Wybrałem GH, oby do soboty dotarło. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Jak nie masz problemów z kupowaniem DLC, to polecam też Rock Band 3 - ponad 3000 (chyba zbliżają się do 4000 nawet IIRC) kawałków do kupienia. :-) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Max Payne 3 czy Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Łebi odpowiedział kilka postów wyżej. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Nie wiem gdzie zadać to pytanie więc wale tutaj: Jaki gry pokazują efekt 3d najlepiej? A jeszcze lepszym pytaniem było by - dema jakich gier mogą zachęcić mnie to tej usługi? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Nie wiem gdzie zadać to pytanie więc wale tutaj: Jaki gry pokazują efekt 3d najlepiej? Batman Arkham City,UNCHARTED 3,MotorStorm Apokalipsa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi