ceerha 3 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 W miare regularnie wieczorkami odpalam Strefe Wojny w KZ3 i raczej zawsze trafiam na full graczy, nie wiem jak z 2 pozostałymi trybami. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 dead rising 2 czy dead island. mam klimat na zombiaki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Zdecydowanie island. Dead rising szybko mnie znużył. Zdecydowanie island. Dead rising szybko mnie znużył. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) dead rising 2 czy dead island. mam klimat na zombiaki:) o to samo chciałem wkrótce spytać + w której, sa lepsze, bądź w ogolę zagadki? thanks daniel Edytowane 19 Września 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 4mE mialem Dead Rising 2 i naprawde fajna gra. Jedyne co mi nie pasowalo w tym tytule to lokacja. Fajny motyw z ratowaniem postaci i sprowadzania ich do bezpiecznej lokacji. Pytalem sie o Dead Island bo czytalem ze niby lepsze niz DR2 i jesli chodzi o zombiaki to najlepszy klimat. Teraz widzialem w Gamestopie ze DI pelna edycja nowka jest za 20 pare euro wiec chyba sie skusze bo nie majatek a bede mial porownanie. Dam znac jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Zgrzeszyłem bo nie zaliczyłem jeszcze ani jednego Batmana. Czasu na granie mam ściśle ograniczoną ilość i zastanawiam się czy aby nie zacząć i skończyć na Batman AC. Podpowiedzcie czy można poprzestać jeno na drugiej części czy może warto zaliczyć obie w kolejności chronologicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ja bym zaczal od pierwszej. fajny klimat arkham asylum plus mozna wyrwac za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Zgrzeszyłem bo nie zaliczyłem jeszcze ani jednego Batmana. Czasu na granie mam ściśle ograniczoną ilość i zastanawiam się czy aby nie zacząć i skończyć na Batman AC. Podpowiedzcie czy można poprzestać jeno na drugiej części czy może warto zaliczyć obie w kolejności chronologicznej? Warto zaliczyc obie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Zatem zacznę od pierwszej, dziękówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 I prawidłowo, bo w Arkham City jest dużo odniesień do poprzedniej części, a tak historia będzie bardziej spójna. Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Co polecacie z klasyków PS3 - głównie starsze tytuły po za: Ukończyłem Uncharted 1 i 2 czekam na Unch3 aż kolega pożyczy. Grałem w LBP1i2, InFamous1, Outlant, Dead Nation GOW3 (gow 1i2 na ps2 ukończyłem) Grałem także w GTA4, GT5, T6, MK9, OrangeBox, DIRT3, Motorstorm1i2, Skyrim, Fallout3 W inne gry nigdy nie grałem Polećcie coś po za powyższymi grami (sportowe odpadają). Pozdro Edytowane 7 Października 2012 przez i_am_so_lame Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dead Space i Bioshock Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Deus Ex:Human Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Oba Batmany. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Demon's Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) PSN: Limbo. Journey. I Am Alive. The Walking Dead. Pudełkowe: Rage. Heavy Rain. Killzone 2 & 3. Sniper Elite V2. Dead Space 1 & 2. Metal Gear Solid 4. Silent Hill Downpour. Read Dead Redemption Portal 2 (następczyni z Orange Box'a). Edytowane 7 Października 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jaką grę polecacie tak do 100PLN? Bo nie wiem czy brać jakąś pudełkową grę czy poczekać na Okami HD. Tak dużo gierek, a tak mało kasy na nie... Ograłem już RDR, Uncharted 2 i MGS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Może Deus Ex Human Revolution? Dark Souls? Edytowane 7 Października 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Farmer87 Może uncharted3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Już mam na koncie 3 dni i 12 godzin z Uncharted 2 (nie ma w co grać to się wałkuje to co ma) więc na razie sobie odpuszczam U3. @LionelPL, Dark Souls mnie nie kręci, a ostatnia gra w klimatach podobnych do cyberpunku to Project: Snowblind na PS2 i raczej też podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A Dead Space 1? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Farmer, jak narazie to dla mnie najlepszym zakupem ever był Jouney z PSN Gra za 47zł a weszła od razu u mnie na 2 miejsce w osobistym rankingu gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Liznąłem demo Journey i również mnie zachwyciło ale cena + czas gry jak na razie skutecznie mnie odganiają od zakupu. Edytowane 7 Października 2012 przez Farmer87 Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ale wymagasz od gier takiej czystej rozrywki czy może już cię to trochę męczy (tak jak większość mysle) i oczekujesz czegos więcej. Journey nie ma prawdziwego gameplaya ale jest to zupelna nowosc w grach i cos absolutnie ponad aktualne gry. Ja bym na te gre mógł wydać nawet 150zł Przeszedłem ją z jakieś 6 razy, oglądałem jak koledyz przechodzą (z 3 razy), również się sprawdza jako film, więc cena wychodzi naprawde bardzo mała, + jest to jedno z lepszych doswiadczen jakich doznałem w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Journey jest wyśmienite i zdaję sobie sprawę, że w stworzenie czegoś takiego poszło sporo talentu i hajsu ale jako gra nie jest to wszystko warte 47 zł. Czyli jeżeli ktoś, kto chce w coś pograć, zapyta mnie czy warto kupić Journey, to odpowiem, że nie warto. Warto dla doświadczenia, przeżycia czegoś nowego, innego. Nie warto dla kogoś kto chce w coś pograć. Za taką kasę lepiej kupić Dead Nation, WipEout, jakiś remaster w HD, Renegade Ops, Trine 2, Motorstorm RC, Crysis, Might and Magic Clash of Heroes (gra 10/10 dla mnie), Braid i pewnie z bazylion innych gier a nie 'doświadczeń' Edytowane 7 Października 2012 przez Kalinho_PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi