Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 okej, dzięki wszystkim :***** Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeśli Twoja kobietka lubi zręcznościówki to podsuń jej Hamster Balla - z friko z plusa. Głupawe to dość, jeno można się pobawić i pośmiać, a i wciąga! Z kumplami odstawiliśmy PESa i FIFE i cięliśmy godzinkę ciesząc michy z gry i z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamillente 1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witajcie! Od sierpnia kisze na swoim koncie stówe, która miała być przeznaczona na CS-a, ale wiadomo, iż go nie ma... To trzymanie tej kasy już mnie trochę nudzi, chciałbym w końcu w coś je zainwestować. Mam dylemat. Czekać na CS-a (który nie wiadomo kiedy będzie), kupić mapki zombie do Black Opsa (dosyć niedawno go sobie kupiłem, a w zombie sporo gram. Fajne są tamte mapy, czy z Kino Der Toten nie mają się co równać?), kupić Call of Duty Classic (grałem kilka lat temu na innych platformach i mam miłe wspomnienia, a chętnie bym sobie przypomniał ), albo może wy mi coś zaproponujecie? Od niedawna mam PS3 (od końca maja tego roku) i bym w sobie coś fajnego popykał, a z PSS jeszcze nigdy nie kupowałem i nie wiem jakie gry są tam jeszcze fajne. PS Wiecie może czy Dead Island GOTY na PSS jest PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Polecacie Joe Danger i Joe Danger 2? Jest dla posiadaczy PS+ pakiet tych obu gier. Całkiem fajne się wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 PS Wiecie może czy Dead Island GOTY na PSS jest PL? Wczoraj sie skusilem i moge potwierdzic, ze w wersji GOTY sa polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamillente 1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 PS Wiecie może czy Dead Island GOTY na PSS jest PL? Wczoraj sie skusilem i moge potwierdzic, ze w wersji GOTY sa polskie napisy. Wielkie dzięki! Więc już wiem w co zainwestuje kase. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja w Joe Dangera grałem i nie powiem, fajowa gierka, połączenie wyścigów (ala Trials) i platformera, dwójka też ponoć kopie zad. Chyba 38 zeta za te dwa tytuły, jeszcze w składce to must have. I fajna dla dzieciaków jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
adus1991 10 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Cześć wszystkim Co polecacie z rajdów? WRC3 albo DIRTa 3 Najbardziej w obu grach chodzi mi o obsługę Kierownicy DFGT, w której jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Polecacie Joe Danger i Joe Danger 2? Jest dla posiadaczy PS+ pakiet tych obu gier. Całkiem fajne się wydają. Ja grałem tylko w pierwszą część, więc mogę się wypowiedzieć jedynie na jej temat. Dla mnie gra jest kapitalna. Świetna zręcznośćiówka z pomysłem. Ukończyłem ją niemal na 100% - została mi jedynie ostatnia mapka, która jest już strasznie trudna. Świetna gra, aby włączyć ją na chwilę, ale także na dłuższy czas - kłania się syndrom: "zrobię jeszcze jedną próbę". Ja bawiłem się przy pierwszej części kapitalnie, ale musisz sobie odpowiedzieć na jedno ważne pytanie. Czy lubisz zręcznośćiówki, gdzie w sumie najważniejsze są zdolności manualne i refleks. Najlepiej zagraj sobie w demo i wtedy ocen, czy gra ci podchodzi. Ja osobiście ją bardzo polecam, a dwójkę pewnie też kiedyś łyknę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Jest w ogóle na ps3 jakiś fps zbliżony do Blacka? To jest czysty arcade, wymagający, z misjami dłuższymi niż 10 minut, bez tych uproszczeń dla casuali itd. e: Rage albo The Darkness II są takie? Edytowane 13 Listopada 2012 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jest w ogóle na ps3 jakiś fps zbliżony do Blacka? To jest czysty arcade, wymagający, z misjami dłuższymi niż 10 minut, bez tych uproszczeń dla casuali itd. e: Rage albo The Darkness II są takie? Ne ma takiej gry. The Darkness 2 to mega średniak a Rage to gra bdb jednak daleko jej do Black. W Rage eksploracja ma duże znaczenie i ciężko tu o taką intensywność akcji i parcie do przodu jak w Black. Osobiście uważam, że najbliżej gry od ojców Burnouta jest większość CoDów. Najnowszy jest tak przesycony akcją, że trzeba robić przerwy od grania. Black był po prostu unikatowy, genialny w swojej prostocie i dający mase frajdy z grania na hardzie. Obadaj Bulletstorm - solidna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem ciekawe Waszej opinii o wszystkich current-genowych Need for Speedach. Za czasów PS2 zagrywałem się w HP2, Undergrounda 2, Most Wanted i bardzo te gierki lubiłem. Seria jednak wydaje mi się za czasów Carbona zaliczała spadek w dół, potem było Pro Street które mocno zerwało z "nielegalną" twarzą serii, następnie chyba znowu słabe Undercover, a dalej to nawet dobrze kolejności nie znam. Podsumowując - od Most Wanted (z 2005 roku) jestem do tyłu w temacie i ciekawi mnie Wasza (krótka) opinia nt. poszczególnych części, aż do dzisiejszego Most Wanted. Coś mi się obiło o uszy, że Criterion dłubał przy jakichś częściach, ale z drugiej strony też słyczałem, że to tasiemiec i wyciskacz kasy, a z tym wiąże się średnia jakość produktu. Fajne to ścigałki, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Hot Pursuit robiło Criterion i jest to świetna ścigałka. Model jazdy jest wymagający żeby powojować w multi, w singlu trochę mniej. Jeżeli chcesz spróbować jakiegoś NFS to polecałbym właśnie HP. Najnowszy Most Wanted bardzo przypomina Burnout Paradise, w zasadzie jest to bardziej BP2 niż HP2. Po więcej szczegółów zapraszam to odpowiednich tematów o tych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Polecicie jakieś fajne gry FPS/TPP z co-op'em na jednej konsoli ? Mam na oku Kane&Lynch i Resistance 3. Fajnie jakby były też tryby, żeby pobiegać i postrzelać do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Polecicie jakieś fajne gry FPS/TPP z co-op'em na jednej konsoli ? Mam na oku Kane&Lynch i Resistance 3. Fajnie jakby były też tryby, żeby pobiegać i postrzelać do siebie Modern Warfare 1,2 i 3 że świetnym trybem Spec Ops,Black Ops tryb zombie,borderlandsy Cytuj Odnośnik do komentarza
ox_bow 3 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam wszystkich. Mam dwa szybkie pytania odnośnie Uncharted 2. Mianowicie, czy dużo stracę jeśli przygodę z serią zacznę od dwójki? Mam tu na myśli fabułę i wszelkiego rodzaju smaczki, a nie samą rozgrywkę. A po drugie, czy gra posiada swoiste zakończenie, czy będę musiał przejść także trzecią część, by dowiedzieć się wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak w planach masz ogranie trójki to ja zaczął bym od jedynki. Jeżeli chcesz ograć tylko dwójkę to stracisz kilka smaczków. Zakończenie jest takie, że jest koniec, nic nie zostaje niedopowiedziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Lionel - A jak to wygląda w Borderlands ? Głównie chodzi mi o kampanię coop, tryb Spec Ops ograłem już MW 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Lionel - A jak to wygląda w Borderlands ? Głównie chodzi mi o kampanię coop, tryb Spec Ops ograłem już MW 2. Generalnie otwarty świat z singla. Ktoś z waszej dwójki odbiera zlecenie i lecicie zabić jakiegoś bosika. Całkiem przyjemne. Naprawdę ciężko będzie to przebić. Ekran ofkos można ustawić horyzontalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Krupek Wybieracie swoje postacie z 4 dostępnych i przechodzicie razem kampanie,misje poboczne itd Ogromny świat,masa możliwości. Ta gra w coopie pokazuje swoje pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Wezmę ją pod uwagę. Lepiej brać pierwszą, czy drugą część ? Generalnie, dopiero na święta będę kupował,bo wtedy mógł pograć z bratem. Dzięki za pomoc Edytowane 17 Listopada 2012 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nie wiem czy jest tam coop dla dwóch, ale z shooterów TPP polecam sprawdzić Spec Ops: The Line. Mocno niedoceniona, nietuzinkowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wezmę ją pod uwagę. Lepiej brać pierwszą, czy drugą część ? Generalnie, dopiero na święta będę kupował,bo wtedy mógł pograć z bratem. Dzięki za pomoc W dwójkę jeszcze nie grałam(mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić),ale czytajac recenzja,opinie graczy można dojść do wniosku że jest to bardzo usprawniona 1,z bardziej kolorowym światem i lepszą fabuła Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Polecicie jakieś fajne gry FPS/TPP z co-op'em na jednej konsoli ? Mam na oku Kane&Lynch i Resistance 3. Fajnie jakby były też tryby, żeby pobiegać i postrzelać do siebie Sprawdź Resident Evil 5/6 i Army of Two. No i gry z PSS takie jak Dead Nation, Renegade Ops, Lara Croft i inne, ale to już nie tpp/fpp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Resident 5 i Bordelands na święta jak znalazł. Square dobrze prawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi