Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Drozdoo
Opublikowano

mam pytanko, przeszedłem Mass Effect 3 i obecnie gram w Deus Ex HR, chciałbym sie dowiedziec o innych grach gdzie mamy jakiś system wyborów. niekoniecznie tak rozbudowane jak w tych grach. w skyrim jest coś takiego? wiem ze w dragon age i alpha protocol są wybory bo gralem.pozdro:)

Opublikowano (edytowane)

Najlepszy system wyborów ma Spec Ops the Line. Nie ma ich jakoś specjalnie dużo, ale są fajnie wkomponowane w rozgrywkę. W ogóle Spec Ops to bardzo niedoceniona gra, a w zalewie tych wszystkich identycznych modern shooterów to coś innego, od strony fabularnej dużo głębszego.

Walking Dead też jest bardzo dobre.

Edytowane przez noxious33
Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Heavy Rain,tam twoje wybory mają przeogromne znaczenie

Edytowane przez Lionel
Opublikowano (edytowane)

może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?)

Edytowane przez dApo
Gość Drozdoo
Opublikowano

L

może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?)

L.A Noire, Castlevania, Red Dead Redemption np.

Opublikowano

Sleeping Dogs,

Deus Ex (choć tu widok fpp)

Enslaved (prosta acz fajna przygoda)

Opublikowano

Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała.

Opublikowano

Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała.

Potwierdzam, kawał zaj3bistej chińszczyzny . Bawiłem się zacnie i masterowałem wyniki .

Opublikowano

Poradźcie, jakie gry polecacie dl dzieci? Syn ma 8 lat.

Na razie mamy FIFA 13,

i ściągnięte z PS+ (darmowe kody 30. dniowe)

Ratchet & Clank: All4One, LittleBigPlanet 2

Opublikowano (edytowane)

ale chcesz w co-opie, na dwoje, czy w ogole dla synka ?

Bo moj prawie 5-latek gra w duzo gier. Takze jak wroce na jamke to moge cos tam wyskrobac.

Pozdrawiam grajacych ojcow ;)

Edytowane przez MEVEK
Gość Szprota
Opublikowano

Poszukuje jakieś dobrej gry z uniwersum władcy pierścienia

Opublikowano

a sport champions 1 i 2 warto kupić?

Polecam jedynke wziąć najpierw i sprawdzić. Osobiście polecałbym, można się poruszać, porywalizować we dwoje i mieć dużo funu.

Opublikowano

Jedynka ma chyba demo na storze, wg mnie warto, sześć dyscyplin, każdy znajdzie coś dla siebie, ja lubię pingponga, moja pani gladiatorów, a córka łucznictwo.

Lionel IMO najlepszy był Powrót króla, ale to na PS2 wyszło.

Gość Szprota
Opublikowano

Na ps2 to wiem,miałem ta gre,ale chodzi mi na ps3 czy wyszła dobra gra z uniwersum Tolkiena